Baya uyguna geldi tanesi 87 lira gibi bir fiyat oluyor. Marketlerde tanesine 250 lira istiyorlar. Amazonda da 120-150 bandında bulunuyor. Her halükarda çok...
Evet hocam 4060ti 16 gb diyorum. Hem vram’i daha fazla hem saf gücü. Çekirdek sayısı da daha fazla. +3 tflps. Ufak bir fark olsa da daha iyi sonuçta. Zaten...
Saf güçte 5060 önde olsaydı 8 gb’a rağmen alınırdı ama 4060ti hem saf güç olarak hem vram olarak 5060’tan önde. Sırf dlss sürümü biraz daha yeni destekliyor...
Hangi çözünürlükte oynadığına bağlı. ben 5070TI ile 4K çözünürlükte kullanıyorum i5 12400F'İ ekran kartının sırtına bindiğim için sorun yaşamıyorum. Kartı...
bu monitör geçen hafta 35 liraya satıldı amazon satıcılı. hemen aldım. tandem qd-oled yapısında bu monitör. 4k için en f/p monitörlerden birisi. ama...
Anakartın i5 14600KF kaldırabilecek bir anakart ise hiç düşünmeden geçebilirsin çok farkı olur, DDR4 olmasının zararı yok performansı çok etkilemiyor.
5070...
Ben 12400f i5 ile 5070ti kullanıyorum 4K’da darboğaz yok. 2K’da biraz oluyordu. Böyle durumlarda binebildiğin kadar kartın sırtına bineceksin ki işlemci...
4000 serisinde preset M Performans da aynı alıyor. 5000 serisinde dlss 4.5 daha az fps götürüyor. Ama çoğu arkadaş 4k Ultra PT bakıp ben 60 fps oyun oynamam...
Ben 4k almışken 32 inç alacaktım ama fps oyunlarında son sınır artık 27 o yüzden 27den devam ettim çünkü yeri geliyor cod ve bf oynuyorum. Diğer yandan da...
Ben Tandem W-OLED MO27Q28G vardı 2K. İade edip MO27U2 aldım. Parlaklık olarak Woled’den geride ama odam aydınlık olmadığı için bana yetti de arttı. Renkler...
Yanmadan ziyade grey banding daha önde. Altta hep böyle kağıt dokusu gibi bir doku oluyor sadece gri renkte. Harici sorunsuz. Ama parlaklıkta rakipsiz…...