Arama sonuçları: *

• Users: xanxaroth
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. X

Çözüldü✓ Fan Rpm Ayarlama Yapamıyorum

Ana kartın üzerinde incelerken dikkat etmediğim ek fan slot u varmış kasanın kendi fan slot undan çıkarıp, ana kartın üstünde ki slot a taktım armoury crate den rpm ayarını yaptım düzeldi herhangi bir programa vs, gerek kalmadı herkese yardımları için teşekkür ederim konuyu kapatıyorum.
  2. X

şimdi bıos ayarlarını kurcaladım internetten örnek değerleri denedim fakat gene işe yaramadı önceden kasanın altında ki fanlar belirli ısılar da çalışıyordu bıos ayarını kurcalayınca onlar da sürekli çalışmaya başladı 1782086931 fanın rulman yapısından sanırsam benim kasanın içi belirli miktar...
  3. X

indirdim onu biraz kurcaladım fakat fanları görmedi
  4. X

bahsettiğiniz uygulamayı indirdim sorunum çözülmedi egzoz fana etki etmedi bir de pc kendini kapattı (tüm fanları 0 rpm yaptığım için olabilir)
  5. X

yok bıos a bakmadım, açıkçası pratik bir şekilde ayar yapabileceğim bir program varsa oradan ayar yapmak isterim tabi mümkün ise
  6. X

Bitfenix al118 kasam var geçtiğimiz haftalar da egzoz fanı sıkıntı çıkardı bende 4 tane Arctic p12 pro fan aldım 3 tanesi reverse olmak üzere. Asus un armoury crate programından fan ayarlarını yaptım fakat egzoz fan %8 gücün altına inmiyor bu neden ile yüksek devir de çalışıyor bir kaç uygulama...
  7. X

Çözüldü✓ Arctic Fan: Kasa Fanı Tavsiye Öneri.

Değerli öneri ve cevaplarınız için hepinize teşekkür ederim, 3 tane reverse olmak üzere 4 tane p12 pro aldım kasaya taktım, fakat şimdi şöyle bir problemim var, reverse fanların ayarlarını Asus armoury crate den ayarladım fakat egzoz fan hep 900 rpm üstünde dönüyor düşüremiyorum. Bunun için ne...
  8. X

Thermaltake hakkında bilgim yok arctic lere göre daha mı sessizler ? önere bileceğiniz model var mı bakmak isterim 1781477475 eski kasam da kullanmıştım 2 tane p12 vardı baya memnun kalmıştım, ondan dolayı ilk tercihim arctic oldu bu gidişle sanırım gene arctic alacağım gibi duruyor
  9. X

thermalright tl-m12q fanlarınız dan ne kadar memnunsunuz, bir de yağlamasını nasıl yapıyorsunuz, reddit de arctic pro ların yağ akıttığı videoları ve başlıkları görünce tedirgin oldum açıkçası yatay olarak kasanın altına koyacağım için yağ akıtır mı acaba diye riske girmek istemiyorum
  10. X

Kasanın altında yer var 3x120mm taka biliyorum tamda söylediğin gibi ekran kartına üflesin diye takacağım reverse de alabilirim aslında, alabiliyor iken en iyisini almak istiyorum açıkçası daha sonra sorun çıkınca uğraşmak istemiyorum
  11. X

5070 ti var BF6 açınca kasanın içi ısınıyor tam da bundan dolayı fanları değiştiriyorum, egzoz fan kasanın içi ısınınca ses yapmaya başlıyor elimle oturtmaya çalışıyorum sanki yerinden çıkacakmış gibi oluyor 1781346401 Çoğu sitede stok yok diyor
  12. X

Asus prime b650 mr, kontrol ettim kartın altında cha fan 2 var oraya takabilirim sanırım 1781312627 RGB olması önemli değil açıkçası bu gösterdiklerinizi kullanıyor musunuz arctic yerine önerir misiniz, ben eski kasam da kullanmıştım arctic ondan çok memnun kalmıştım baya kaliteli idi
  13. X

Asus prime b650 mr ana kartın altında cha_fan 2 var oraya takabilirim sanırım 1781312236 Eski kasam da arctic vardı ondan dolayı kaliteli oldukları belliydi, ama bu gösterdikleriniz de o kadar kaliteli ise neden olmasın, bir de rgb olması önemli değil aslında rgb leri kapatıyorum ben
  14. X

Bitfenix al118 kasam var egzoz fanı sıkıntı çıkarmaya başladı değiştirmek istiyorum. Bıraktığım link te ki fan dan 4 tane alıp bir tanesini egzoz yerine diğer üçünü de kasanın altında ki boş yerlere takmayı düşünüyorum kasanın içerisinde kendi kontrolcüsü var fakat yeni fanları takmak için yer...
  15. X

Çözüldü✓ Egzoz Fan Ses Yapıyor

Bir kaç ay daha böyle kullansam sorun olur mu komple fan seti alırım bir kaç ay sonra
  16. X

elimle çok zorladım fanı açılmadı kırmak da istemedim arasından yağ damlatmayı düşündüm belki sıçratır diye yapmadım aradaki bobinlerin üstüne damlasa bir şey olur mu makine yağım var
  17. X

sadece fan için garantiye yollamak ile uğraşmak istemiyorum bu gidişle yeni fan alacağım sanırım 1781052131 fanı hiçbir şekilde yağlayamadım hiçbir yeri açılmıyor yeni aldığım kasaya bir de fan parası vermek zorunda kalmak sinir bozucu içinde ki rulmanların yağının ısınınca altına aktığını...
  18. X

Bitfenix al118 siyah kasa kullanıyorum sistemi alalı 7-8 ay oldu egzoz fan belirli bir zamandan sonra dönerken ses yapıyor. Fanı söktüm yağlamak için fakat arkası plastik açılmıyor fanı direk yuvasından çıkarmak için elimle zorladım çıkaramadım geçen gün sorun yoktu. Bf6 oynuyordum kulaklığı...
  19. X

Çözüldü✓ Eski sistemi satıp yenisini alıcam.

Elimde ki sistemi satıp yenilemek istiyorum kaç lira eder. Bir de yeni sistem için yılbaşını mı bekleyeyim hemen alayım mı. Bütçe 80 85 k arası Ryzen 5 3600 Rtx 2060 OC 6GB ASUS B450MK 2 Viper 2x8 RAM Corsair CV550 PSU Corsair spec delta rgb kasa Kingston 500GB NVMe okuma 2100 yazma 1700 2TB HDD...
  20. X

Çözüldü✓ Ram yükseltmek için yardım lazım.

Herkese selam steam e tarkovun gelmesi ile birlikte ramlerimi biraz yükseltmem gerektiğini fark ettim. 32 GB yapmak istiyorum markalara biraz baktım ama pek bir fikrim yok bütçem 12-13 k. Bir de mhz lerin farklı olması ne gibi sorunlar veya farklılıklar yaratır. Şimdi den teşekkürler. ASUS 2060...
Geri