Arama sonuçları: *

• Users: MikeWill
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. MikeWill

🔥İndirim Windows 11 Pro Lisans Anahtarı 5 TL

Tabi ki de Tsforge aktivasyonunu kullanın. Windows'un KMS sistemini olduğu gibi yok eden tertemiz ve orijinal lisans denetiminin kaynak tüketimini kaldıran bir seçenek. Böylece Windows'un periyodik olarak "Benim lisansım orijinal mi bakayım" tasklarını olduğu gibi yok ediyor. Avantaj olarak...
  2. MikeWill

🔥İndirim Windows 11 Pro Lisans Anahtarı 5 TL

Microsoft'un kendisi haydutun önde gideni ona nasıl güveniyorsunuz acaba? Windows'u orijinal etkinleştirerek, etkinleştirme sözleşmesini otomatik olarak kabul etmiş olup binlerce telemetry parametresinin sizden topladığı veriyi Microsoft'a gönderiyorsunuz. İstediğiniz kadar Telemetry kapatma...
  3. MikeWill

❌İndirim Bitti! Nzxt Kraken Elite 240mm 3.749₺ 🔥🔥

Daha sessiz ve daha iyi soğutuyor evet. Ekranı yok ve sıvı soğutucu gibi sıvı sızıntısı, pompa sesi ve kısa ömür gibi problemleri yok. Ekranı da yok mis gibi taş gibi soğutucu :kedi:
  4. MikeWill

Liste halinde paylaşmama gerek yok. Fsp mp7 ve phantom spirith se yeterli.
  5. MikeWill

Daha ucuza daha iyi soğutan ve daha sessiz hava soğutmalar varken neden?
  6. MikeWill

Gıgabyte B650m S2h 3799 TL

Aşırı hatalı bir "gpt shit" yazısı olmuş. Her iki anakartta da 80 watt sınırı diye bir şey yok. Daha doğrusu hiçbir AM5 tier databasesinde böyle bir bilgi yok. Öyle bir şey olsa CPU uyumluluk listesinde 9800X3D işlemcisi olmazdı. Yazıdaki bilgileri nereden tutsan elinde kalıyor.
  7. MikeWill

Öncelikle faz sayısından ziyade faz bileşenlerinin ney olduğu önemli. Gigabyte B650M S2H anakartı CPU için toplamda pratikte 170 watt termal kısmasız ve VRM ısınmasız sürekli güç sağlayabilecek bir anakart. Bu da 9700X gibi bir işlemciyi bile 105 watt modunda rahatlıkla çalıştırabileceği...
  8. MikeWill

Tam olarak kurtarmayan nedir onu da söyleseydiniz?
  9. MikeWill

Segotep Becool 120s ARGB Siyah Sıvı 999₺

Sanırım yanlış anlaşıldım veya yanlış bir yorum yaptım. Evet verir dediğim kısım tek kule tipi bir fan rahatlıkla Segotep Becool 120s'den daha iyi soğutmaya sahip. Örnek olarak yukarıda belirttiğim FSP NC5 ARGB olan fan. Her konuda Segotep Becool 120s'den daha üstün. Bu sebeple FSP NC5 varken...
  10. MikeWill

Bu saçma sapan çoluk çocuk işi ürünü alacağınıza gidin FSP NC5 ARGB alın 900 TL'ye çok daha iyi soğutuyor. Ayrıca daha sessiz ve daha uzun ömürlü.
  11. MikeWill

6 bakır ısı borulu tek kule tipi fan daha iyi soğutur, daha sessiz ve daha uzun ömürlü çözüm olur.
  12. MikeWill

Lenovo Notebook 39.000 TL

Mantıklı gerçekten. Akakçe ve epey'in filtreleme sistemi tek kelimeyle skandal.
  13. MikeWill

İyi de gökten size zembille inmiyor öyle değil mi? :D Araştırma metodunuzu soruyorum. Sakıncası yoksa paylaşmanızı istiyorum sadece.
  14. MikeWill

Ryzen 5 220 olan laptobu ne olarak arattınız da buldunuz? epey ve akakçe'de sabahtan beri filtreler üzerinden aratıyorum hiçbir şekilde bu model listelenmiyor. Doğrudan isim veya model olarak aratmıyorum bu arada demek istediğimi umarım anlatabildim hocam :)
  15. MikeWill

🔥İndirim Nzxt C1200 Gold Pa (2g2bb) 8.999 TL 🔥 🔥

Enerji verimliliği farkı %2 değil ortalama %8 dir. Bu endüstride iyi bir sıçrama olarak kabul edilir. Ayrıca ısı verimliliği %65'e kadar çıktığı için gan mosfet devrimdir. GaN mosfet geleneksel si mosfetlere göre çok daha yüksek voltajlara ve sıcaklıklara bozunmadan dayanabilir. GaN üzerinden...
  16. MikeWill

🔥İndirim Lego Creator Expert 10295 Porsche 911 6.070tl

Herkesin var bir zevki ama hayatımda böyle aptalca bir şey görmedim.
  17. MikeWill

🔥İndirim Acer Swift/Snapdragon Qualcomm X Plus/16 GB Ram/512 GB SSD/14.5"Laptop 29697 TL

Herkes sizin beklentilerinize sahip değil. Hadi bütçe 20 bin değil 30 bin olsun. Bu paraya 45 TOPS NPU, Intel Ultra 5 225U'dan daha yüksek performans, daha düşük güç tüketimi ve daha az ısınma elde edebiliyorsunuz. Bu bütçeye rakibi yok. Bu bütçeye daha güçlü işlemciye sahip bir laptop paylaşın...
  18. MikeWill

🔥İndirim Acer Swift/Snapdragon Qualcomm X Plus/16 GB Ram/512 GB SSD/14.5"Laptop 29697 TL

45 TOPS NPU var bu işlemcide. Yani rakiplerinin neredeyse 3 katı. İşlemci güçlü olmak için değil, ağır iş yükü gerektirmeyen uygulamalarda maksimum pil performansı için tasarlandı. Ürünün üretiliş amacı oyunculara uygun değil. Ayrıca termal yönetimi hiçbir rakibinde yok bu işlemcinin. ARM...
  19. MikeWill

🔥İndirim Exvega Vesta Oyuncu Koltuğu 🔥6.999₺

Logosuz kaç tane oyuncu koltuğu var? Boş yapmayın. Kullandığınız hangi üründe logo yok?
  20. MikeWill

🔥İndirim Zotac RTX 5080 Ekran Kartı | 64.692 TL

Fakat yaşayanlar var problem burada başlıyor zaten. Siz de yaşıyorsunuz demedim. Ben yaşadım mesela başkaları da yaşıyor. Zaten AMD'nin NVIDIA gibi milyar dolarlık sürücü geliştirme bütçesi yok. Sadece NVIDIA'nın "day 1" yamaları bütçesi, AMD'nin sürücü geliştirme ekibinin bütçesinin 90 katı...
Geri