Arama sonuçları: *

1. the punisher_74

7000TL 27" Monitör Önerisi

AOC Monitör En iyi önerim bu olur galiba ısınma problemi neredeyse yok yenileme hızı mükemmel ve tepki süresi güzel.
  2. the punisher_74

Kablosuz Kulaklık Önerisi

Logitech Kablosuz Kulaklık Bütçeniz 1.000Tl Daha artabilirse bu model güzeldir ben kullanmıştım memnunum.
  3. the punisher_74

DELL ALİENWARE AW2725D 2K OLED 27" MONİTÖR Alınır mı??

Merhaba arkadaşlar, öncelikle ekran Kartım kartım RTX 4060. Bu monitörü orta-yüksek grafik ayarlarında oyun oynamak ve dizi film izlemek için almak istiyorum. İlerleyen zamanlarda kardeşim PlayStation 5 Slim de alacak, onuda almak istediğim monitöre bağlayıp güzel bir deneyim yaşamak istiyorum...
  4. the punisher_74

İPHONE 14 PRO VS YURTDIŞI Mİ 15 ULTRA

Arkadaşlar öncelikle hayırlı geceler sizlere şöyle bir soru soracağım sizce uzun kullanım için iPhone 14 Pro'mu Yurtdışı mi 15 ultramı tercih edilmeli Androidden kurtulmak istiyorum ama bir yanım el vermiyor yurtdışı alacağım içinde biraz tereddüt ettim genellikle fazla oyun oynamıyorum günlük...
  5. the punisher_74

Maksimum 15 bin TL Ekran Kartı

5050 Tercih ederim o fiyat bandında
  6. the punisher_74

100K BÜTÇEYE MONİTOR DAHİL HAZIR SİSTEM ÖNERİSİ

Hiç fark etmez bütçeyi 150 Bin Türk lirasına kadar zorlayabilirim 1765208887 9070xt 5070ti ekran kartından daha yüksek performans verebiliyormu acaba
  7. the punisher_74

100K BÜTÇEYE MONİTOR DAHİL HAZIR SİSTEM ÖNERİSİ

100K Bütçem var 4-5 Yıl götürebilecek Monitör Dahil Yayıncılık Ve Oyun için hazır sistem önerilerinizi bekliyorum Toplamada olabilir sıkıntı olmaz şimdiden teşekkür ederim.
  8. the punisher_74

Garip gölge sorunları

Gönderdiğiniz fotoğrafta hiç bir sorun yok ufak tefek şeylere takılmayın
  9. the punisher_74

Asus RTX 5070 TUF Gaming OC Edition ekran kartı nasıldır?

Teşekkürler bu Fikiri değerlendireceğim MSI 5070 Ti alırım alırsam işte biraz üstüne para koymam lazım.
  10. the punisher_74

Teşekkür ederim yeterli bilgiyi aldım ben yardımcı olduğunuz için tekrardan teşekkürler. Tuf Gaming modelini 3 Fanlı, bilindik ve acayip sessiz olması nedeniyle almak istemiştim fiyatı diğer markalara göre biraz daha tuzlu olduğu için konu açmakla soluğu aldım Türkiyede tüm olasılıkları...
  11. the punisher_74

Merhaba Arkadaşlar öncelikle güzel bir sabaha uyanmak niyetiyle iyi geceler. Asus RTX 5070 TUF Gaming OC Edition 12GB ekran kartı almayı düşünüyorum 1.Sorum Olarak; 2K çözünürlükte Kaç sene kullanabilirim bazı forumlarda 12gb olduğundan dolayı 3-4 yıl diyorlar sizce bu doğrumu? Bende aslında...
  12. the punisher_74

Xbox wifi ile bağlantısı iymi

Telefonunuzda Speed Test yapın ne kadar çıkarsa o sonuç Xboxda aynı olacaktır. Wi-fi konusu olarak iyi bende Series s var ve Gayet iyi 50Mbps internetin %80 olarak kullanmama olanak veriyor.
  13. the punisher_74

Battlefield 4 hâlâ alınır mı?

Seviye sistemi var zaten otomatik olarak açılıyor seviye atladıkça eklentiler Premium editions alınca Bayağı bir kasa veriyor 50 Kasa vermişti bana onlardanda çıkabiliyor.
  14. the punisher_74

HOI4 SÜRÜM DEĞİŞTİRME?

Oyunu hangi platformdan (Steam Epic Vb.) oynuyorsunuz acaba?
  15. the punisher_74

Battlefield 4 hâlâ alınır mı?

Mükemmel ötesi bir oyun o fiyata kesinlikle alınır Çıktığından beri oynarım Ve hâlende oynamaya devam ediyorum FPS türünün Az bulunan örneklerinden.
Geri