Battlefield 4 hâlâ alınır mı?

Reaksiyon skoru
43
Zamanında PS3’ten oynuyordum, online kısmından inanılmaz keyif aldım. Hâli hazırda bilgisayarım olunca şimdi aklıma geldi: Alınır mı? Serverlarda oyuncu var mı? İnternette keyleri 100–130 TL’ye satılıyor.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Az önce çektim, serverlar akşamları daha da dolu oluyor, az biraz fps türüne alışıklığınız varsa alınabilir, onun dışında Veteranlar biraz canınızı sıkabilir, insan gibi oynamıyor bir coğu, alacaksınız Premium edition alın
Ekran görüntüsü 2025-11-27 152957.webp

Az önce çektim, serverlar akşamları daha da dolu oluyor, az biraz fps türüne alışıklığınız varsa alınabilir, onun dışında Veteranlar biraz canınızı sıkabilir, insan gibi oynamıyor bir coğu, alacaksınız Premium edition alın
Alıntıyı görüntüle
Aldım hocam, teşekkürler. Hatta şu paketleri de aldım; tüm Assault ve tüm Carbine silahlarını da verdi. Şu an oyun beni baya sardı. Hatta bir server buldum, orada veteran oyuncular falan yok; olduğu zaman adminler banlıyor. Server hep full çekiyor.

Ekler

• IMG_1550.webp
    IMG_1550.webp
    55.8 KB · Hit: 29
Aldım hocam, teşekkürler. Hatta şu paketleri de aldım; tüm Assault ve tüm Carbine silahlarını da verdi. Şu an oyun beni baya sardı. Hatta bir server buldum, orada veteran oyuncular falan yok; olduğu zaman adminler banlıyor. Server hep full çekiyor.
Hocam sitenin adı ne

Hayırlı olsun, yeni başladıysanız, rus serverlarını öneririm, veteran ve hayatsız avrupalılar pek girmiyor rus sunucularına. Coğu sunucuda günün her saatinde aktif admin bulunuyor, o yüzden hile vb pek dönmüyor serverlarda. Alman serverlarını pek önermem, gereksiz yere kickliyorlar bazıları Türk görünce.

vayy beee pistol only de ne oynardık zamanında yay ile

Zamanında PS3’ten oynuyordum, online kısmından inanılmaz keyif aldım. Hâli hazırda bilgisayarım olunca şimdi aklıma geldi: Alınır mı? Serverlarda oyuncu var mı? İnternette keyleri 100–130 TL’ye satılıyor.
alınmaz

Nasıl gidiyor hocam, alıştınız mı oyuna
Sardı baya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tüm paketleri aldım, oyunda silahların hepsi açık fakat eklenti kasmak zor geldi, paketlerden çıkıyor. Onun dışında bence en iyi modern savaş temasına sahip oyun. Tabii BF3 de var fakat orada 200 levellı adamlar olduğu için onu oynamanın bir sebebi olmadığını düşünüyorum.

Son düzenleme:
Mükemmel ötesi bir oyun o fiyata kesinlikle alınır Çıktığından beri oynarım Ve hâlende oynamaya devam ediyorum FPS türünün Az bulunan örneklerinden.

Mükemmel ötesi bir oyun o fiyata kesinlikle alınır Çıktığından beri oynarım Ve hâlende oynamaya devam ediyorum FPS türünün Az bulunan örneklerinden.
Hocam eklenti nasıl kasabiliriz peki bazıları adam öldürünce açılıyor fakat diğer eklentiler paketlerden çıkıyor

hll den sonra hiçbiri sarmıyor ya. biraz gerçekçilik de lazım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,459
Üyeler
185,734
Son üye
samerevin
Geri