Arama sonuçları: *

• Users: MeGaDave06
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. MeGaDave06

7800x3d vs 9700x fiyat farkına değermi

Vay vay arkadaş bu forum bilgilenmeye falan başlamış yorumlar mutluluktan gözlerimi doldurdu. 4k bile olsa 2k bile olsa yok 7800x3d yok 9800x3d diyenler yok ağlayacağım. Nerde bu 3d için orasını burasını yırtan bi halttan anlamayan amd fanboyları? Hele yukarda bi arkadaş 2k da mı 4k mı yanlış...
  2. MeGaDave06

Termal Macun Önerisi?

mx7 yi almanyada laboratuvar ortamı vari bir yerde test eden bildiğim bir bilgisayar sitesi var. Türkiyede satılmayan macunları bile test ediyolar ve macunu test ettikleri ortam cpu gpu değil Mikroskobik görüntü altında ve bazı press makinaları gibi mekanizmalarda hem pump outunu hem malzeme...
  3. MeGaDave06

Termal Macun Önerisi?

yeni mx-7 yi denemeye çalışın. Ama bütçede belli tabi. Mx6 yıda 4 üde solluyor. Mx-4ü çok önermeyin arkadaşlar pump out konusunda çok yeteneksiz olduğu için mx-5i çıkarmışlardı o daha kötü olunca piyasadan hemen toplatıp mx-6 yı çıkarmışlardı Şimdi ise mx-7 en iyisi Arctic milli macunumuz...
  4. MeGaDave06

Bu psu rtx 3080 3pinli versiyonuna yeter mi?

3080i undervoltlu olmak kaydıyla 650w psuda kullandım sıkıntı olmadı
  5. MeGaDave06

RTX3080 Yerine RTX5060 Mı almalıydim?

3080 4070 gücündedir 4070 superin biraz gerisinde malesef 3080 den 5070 e geçmiş biri olarak söylüyorum
  6. MeGaDave06

6400 Mhz ve 6000 Mhz RAM'i Birlikte Kullanmak

Şimdi o zaman şu açıklamaya göre 8gb bile yeterli gelmesi lazım? Ben şundaki matematiği teoriyi anlayamıyorum. 32 ise 32ye göre bufferlıyor 16 ise 16 ya göre yok 8 se 8 e göre bilmem ne. E abicim oyunda 32 yede yetiyor 16 yada yetiyorsa 16 ile 32 arasında zerre performans farkı olmaması lazım E...
  7. MeGaDave06

6400 Mhz ve 6000 Mhz RAM'i Birlikte Kullanmak

Oyun oynayan adamın 32gb ram’e ihtiyacı mı yok? Windows boştayken zaten 29.7gb kullanılabilirlik sunuyorken (1-1.5gb dolu olmak zorunda) Sene 2020-2021 falan sandınız galiba? Arka planda bide chrome açsam tam kapasite dolacak windows bellek boşaltmak için feragat edecek gelsin mikro...
  8. MeGaDave06

RTX 5070Ti Düşük Watt Sorunu

Nvidia ayarlarından hiçbir şekilde gsync vsync açık olmadığına emin olun Oyun içinde fps sınırlaması olmadığına dikkat edin Ek olarak maksimum kare sınırını “uygulama kontrolünde” değil “maksimum yenileme hızı” gibi seçenek var onu seçin Oyun optimizasyonu sorunuda olabilir; gpu kullanımı...
  9. MeGaDave06

Oled Monitörde Bu Led Yanığımı!

Donanımın verdiği kusur. Yani yapısında var Fan döndürürsünüz toz yapışır artık 2 rpm daha yavaş döner Tozu silersiniz orjinal rpmde tekrar dönmeye başlar. Kısacası piksel tazeleyerek tekrar o bölgeyi canlandırmış oluyorsunuz
  10. MeGaDave06

Yardım Sıvı soğutma segment farkı önemlimi?

Ben aioyu her zaman anakartın üzerine takılması gerektiğini düşünüyorum bana bundan daha efektif çalışacağı aklıma gelmiyor bu yüzden mesele bu. En mantıklı çalışma sistemi böyle geliyor bana
  11. MeGaDave06

Mobilde adamın neresinde gözükecek imzası? Senin gibi bilgisayardan mı giriyoruz aslan nerde kullanıcının imzası? Ben imza falan görmüyorum hiçkimsede Çok bıdı bıdı yapma be neymiş “kasa ölçüleri kontrol edilmeden alınmaz” yazacakmışım. Oldu? Bütün konu açan herkesin kasasını kontrol edelim var...
  12. MeGaDave06

Liquid freezer iii proyu al bana gel 8 pin güç girişini benim kasamda tak. Takarsan sıvı soğutucunun parasını veririm. Takamazsan ama bana hediye kabul mü aslan? Benim kasam konu sahibinin kasası değil ama haberin olsun 😉 Bi bildiğimiz var ki adamın kasasını soruyoruz. Sormadan aldırmak olmaz...
  13. MeGaDave06

Anakartla üst ızgara arasında çok boşluk varsa alınır o halde. Fotoğraf atabilir misin?
  14. MeGaDave06

Arctic lf3 pro alınmaz. O radyatör kalınlığıyla 8 pin cpu güç girişini takamazsın 4-5 bin liralık sıvı sooğutmayla 10k lık sıvı soğutma arasında 5 derece bile oynatamaz zor ihtimal. sırf 2-3 derece serin olsun diye 10k da aslında hem Markaya Rgblerine Estetiğine Pompada led ekran olmasına...
  15. MeGaDave06

BİLGİSAYAR DURDUK YERE YENİDEN BAŞLIYOR

Yani kısaca ne ramlerinizde ne psunuzda ne anakartınızda problem var :) Konuya yazanlar felaket tellahı gerçekten
  16. MeGaDave06

5070ti 4k oyun perfonmans

Konuda aradığım tek cevap buydu. Bazen akıllıda çıkıyormuş bu forumdan 👍👍
  17. MeGaDave06

9800x3D'ye fazladan para ödeyip 9850x3D alınmalı mı ?

0.4 max ghz boost için 2.500₺ veren benim gözümde baya baya enayidir Üstelik kart 5090 zaten kaldıramayacağı oyun yokken Ayrıca 5090 alan adam zengindir herşeyi alır kafasında olan veletlere bakmayın. Onlar çalışmak ne olduğunu bilmediği için 2.500₺ sanki sakız parasıymış gibi konuşuyolar...
  18. MeGaDave06

Yardım Rtx 5070 den 5080 e geçmeyi düşünüyorm işlemciyi değişmem gerekirmi

4k için x3dli işlemci mi? 11400f 4k da o kadar geri kalmaz adamın gpusuna göre ya
  19. MeGaDave06

BİLGİSAYAR DURDUK YERE YENİDEN BAŞLIYOR

konu sahibi uçmuş
  20. MeGaDave06

Çözüldü✓ NVMe SSD PCI-e X1 hızında çalışıyor

Anakartın kullanım klavuzuna bak. Bazı anakartlarda sata girişlerinide kullanınca veya fazla pci express (ses kartı vs) kullanılınca da m2 yuvalarından birinin hızını otomatik düşürmek zorunda kalıyodur
Geri