Arama sonuçları: *

• Users: MeGaDave06
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. MeGaDave06

Yardım Audi A3 Vs Audi A4 Hangisi Alınmalı?

Başına bela istemiyorsan: a3 35 tfsi yada 1.4 başka bakma. Dizel kullanan biri olarak benzin benzin benzin… dizeli yürütmek zor Ben a4 e aldığım dönemden bu zamana kadar sanırsam 70 bin₺ üstü bayılmışımdır (tahminim). Ama 2020 den 2025 e kadar düşün o dönemin kurunu maliyetlerini ucuzluğunu...
  2. MeGaDave06

Yardım Audi A3 Vs Audi A4 Hangisi Alınmalı?

İkisi aynı parayken biri C segment birisi D segment. tabii ki a4. Ammaaa; a4 tavsiye etmem a4 ü yürütmek baya yorar ve a3 lere göre daha yorgun. A3 ün müşteri kitlesi mütevazi ve sakin biride çıkabilir (bayan, doktor, memur, titiz vs.) ama a4 öyle değil. Bakım masrafları pahalı olup ucuz işçilik...
  3. MeGaDave06

Pubg Bulanık ve Hafif Karıncalı Görme

Diyorum zaten bulanıklık falan tutturmuş oyun en uzak mesafeleri öyle net rendarlamıyor ki 8x alsın en uzağa baksın net göremez hatta rendarlamaz bile. Saçmaladığımı söylemiş bide. Pubg öyle bi oyun zaten. 700 metreyi 1km yi renderlasa oyun için minimum gereken 5080 olurdu. Öyle taaa bağdatı...
  4. MeGaDave06

Telefon Üzerinden Para Kazanmak Mümkün Mü

Aylık 20-50 arası. Sadece telefon üzerinden. Hocam bence sen birazcık tembelsin ve kolay yoldan bişeyler arıyosun gibi benim 😃 Aylık 20-50 arası diyosan asgari ücretli bi işe gir mağazada prim falanda olur yemek yol parasıyla falan 35 üstü zaten yapıyor. Üstelik git gel ve müşteriden dolayı...
  5. MeGaDave06

Pubg Bulanık ve Hafif Karıncalı Görme

Uzakların bulanık olması normal ki? Oyun sonsuz render yapmıyor sonuç olarak. Beklentinizi tam anlayamadım belirli bi mesafeden sonra bile objelerin net olmasını beklemek oyunu çok ağırlaştırır. Ben kendim eve gidince bakarım bide Ayrıca ayarlar çok kötü zaten öyle konforlu mu oynuyosunuz? Ben...
  6. MeGaDave06

Kernel Power 41 Hatası

Çözüm sunuyoruz servise göndereceğim diyorsun. Kendin bilirsin boş yere bi daha söküp günlerce bekle kardeşim o zaman. Yaşamadığımız bi problem olmasa yazmayız buraya
  7. MeGaDave06

Rezil Ötesi Valorant Dereceli Sistemi Hakkında

Bu yüzden herşeyin win veya lose’a bağlı olduğun oynamamak lazım. Sinir bozucu durum. Üniversite yıllarının başlarında derecelide zedle 15-0 gidiyorum ama takımımdaki 4 kişinin 4 ü de kütük olur mu? O zaman anladım emek veripte lose alacaksam niye oynuyorum? Battlefield oynasan kanser olmazsın...
  8. MeGaDave06

Rezil Ötesi Valorant Dereceli Sistemi Hakkında

Riot games’e hoşgeldiniz. Lol ve valorant kadar eşleştirme sistemi rezalet başka oyun yok. 3. Olarak apex legends gelir
  9. MeGaDave06

2.El 6900xt Alınır mı?

“Beyendim”
  10. MeGaDave06

Yardım 15.000tl İkinci El MSI 3080 12gb Gamıng Trıo Almak Mantıklı mı?

Suprim x 3080 lhr kartımı; termal macunu ve termal padleri komple (gelid gp ultimate padleriyle Türkiyede bulamazsınız) ile değiştirip 16.000 e satmıştım. Gaming trio ve geçmişi belli olmayan (padleri ne marka değişmiş? Değişmiş mi?) modele 15k verilmez Undervoltlu ve komple yenilememe rağmen...
  11. MeGaDave06

Kernel Power 41 Hatası

iyilik yaramıyor.
  12. MeGaDave06

Kernel Power 41 Hatası

iyilik yaramıyor.
  13. MeGaDave06

Ön Tarafa 360 Mm mi, Üst Tarafa 280 Mm mi Takılmalı?

Üste 280mm Öne Böyle yapınca bütün egzoz görevi cpu radyatörüne kalıyor. Bence en arkadaki fan yine egzoz konumunda kalmalı içeriye üflememeli. Çünkü gpununda ısıyı atacağı kısım büyük oranda egzoz fanından gelir Yani intake tarafı bi tek üst taraftan gelmeli sağlı sollu sıcaklığı atmalılar...
  14. MeGaDave06

Xmp Açıp 5600mhz Yapınca Güç Gelmiyor.

Cold boot. Fanlar çalışıyor görüntü yok hiçbişeyde tepki yok hatta anakartta arıza ışığı bile yanmıyor
  15. MeGaDave06

Kernel Power 41 Hatası

WHEA-Logger Event ID 18 (Machine Check Exception / Cache Hierarchy Error) Bundan sonra yazanlarda ne var? Detaylı tek fotoğraf atsanız yardımcı oluruz
  16. MeGaDave06

2x16ya Gerek Var mı?

Pubgde dahil olmak üzere 1080pde hiçbir oyunda 12gb altı ram tüketimi görmüyorum. Tercih sizin. Arkada ufak bi tarayıcı veya başka uygulamalar açsanız ağzı dolar. Call of dutyden bahsetmeye gerek bile yok. Horizon dawn, cp2077, assassins creed, ghost of tsushima, wukong gibi oyunlara bakın...
  17. MeGaDave06

Yardım Dikey Ekran Kartı Montaj Sorunu

Çeviremiyor işte sorun orda. Kart dikey montaj olduğu için borular 6 yönünde kalınca montajı engelliyor Dikey ekran kartı takma sorunu mecbue buna yöneltiyor. Arctic sıvı soğutmaları hiç kasa ve m2ssd dostu değil kimse kusura bakmasın. Bu yüzden sitesinde her anakartın m2 soğutma yuvasına olup...
  18. MeGaDave06

3070 Ti Alınır mı 2026

1080p de 3080 kullanmış biri olarak alınmaz diyorum. Çağ dışı kaldı bence 3000 serisi cidden.
  19. MeGaDave06

4070 Super Vs 5060 Ti 16 GB ?

5060 ti 8 ise 4070 super 5060 ti 16 ise 5060 ti
  20. MeGaDave06

Oyun Oynarken Ekranda Titreme

Çünkü sadece silahla alakalı. Etrafta titreme yok. Pubgsel durum
Geri