Arama sonuçları: *

• Users: Aquarius
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. A

Öneri VGN Neon 75 SC alınır mi?

Meyergamingten bu modeli almayi dusunuyorum. Garanti servis surecinde sikinti yasar miyim? Klavye fiyatina gore alinir mi? Vgn yazilimi iyi midir?
  2. A

Asics Kayano 32 Alınır mı?

Hafif içe basma sorumum var bu yüzden yürüyüş ve koşu için Asics kayano 32 almayı düşünüyorum. Bizzat deneyimleyenler varsa yorumlar misiniz?
  3. A

Gaming.gen.tr garantisi nasıldır?

Sifirladim bi deneyecem bakalim olcak mi. Otomatik kalibrasyon acik acaba ondan yapiyor olabilir mi? Bir kac saniyeligine donuyor nadiren
  4. A

Senin yasadigin durumda bir anormallik yok gayet olmasi gereken durum bu. Ha bazi firmalar senin adina kendi gonderebiliyorlar o da sureci uzatiyor
  5. A

Msi garantili oldugu icin servise yonlendirmisler
  6. A

Bu sorun kablo ya da yazilimsal sorun olabilir mi? Kabloyuda temiz kullandim gerci ama o an en son hangi tusa basarsam basili kaliyor gibi oluyor bazi tuslari basinca duzeliyor falan ama tus gocmesi falan yok. 1 kere baglanti hatasi verdi usb bozuk diye. Nadiren guc almiyormus gibi donuyor...
  7. A

Scyrox'a yazmayi dusunuyorum. Bazi cin firmalari bu konuda iyiler de scyroxu bilmiyorum
  8. A

Trendyol üzerinden betaplus(gaming.gen.tr)tan 22 Aralık 2025 tarihinde aldığım Scyrox Xpunk63 klavyemde sorunlar çıkmaya başladı. Bazen kullanırken o an son bastığım tuşa basılı kalıyor gibi son zamanlarda bağlantı kopmasıda yaşadım. Klavyeyi çok temiz kullanıyorum buna rağmen böyle sorunlar...
  9. A

Öneri Wuthering Waves Oynamaya Değer mi?

indirime girdiğinde belki onu alabilirim diye düşünüyorum da
  10. A

Windows kurulumu hatası yardım

windowsu usb ye tekrar yazdır. emin olmamakla beraber sanırım windowsu usbye yazdırırken sorun oldu diye düşünüyorum
  11. A

solo levelling overdrive oynadınız mı?
  12. A

Black desert online biliyor musun? Onun gibi boyle surekli gelisen buyuyen anime tarzi bir oyun ariyorum ama yok galiba. Birde bu oyunlarda pvp falanda yok sanirim 1772307889 Biraz mobilde solo levelling oynadim ama asiri monoton tekrarlayan bir oyun.
  13. A

Wuwa da mi ayni sekilde bilgin var mi? Surekli genisleyen harita ve icerigi var mi yoksa bi yerden sonra sadece etkinlikle mi devam ediyor?
  14. A

Hangi uygulama onun ki? Bir de oyun dosyalarina mudahale ediyor mu yoksa ocr mantigi ile mi calisiyor?
  15. A

O zaman sıkınti ya 1772298143 Bende genshinden buna gecenlerin yorumunu cok gordumde bunda karar kilmistim
  16. A

Daha önce bu tarz anime oyun tecrübem yok ilk defa oynayacağım ve en çok aklıma yatan bu oyun oldu. Bir de bu oyun için türkçe yama yapan programlar var ama sanırım ocr mantığıyle çeviri yapıyorlar onlar işe yarıyor mu deneyen oldu mu?
  17. A

MCHOSE G75 PRO İÇİN KEYCAPS ÖNERİSİ

Hayirli olsun guzel gunlerde kullan
  18. A

MCHOSE G75 PRO İÇİN KEYCAPS ÖNERİSİ

Ne aldin ve memnun musun?
  19. A

Google drive dosya yok ama 2 GB alan kaplı gözüküyor

Cop kutusuna baktin mi?
  20. A

Wraith Phantom White klavyeye keycaps önerisi

Wraith leaven gibi keycapslere kiyasla nasil kalitesi dokusu?
Geri