Arama sonuçları: *

• Users: Aquarius
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. A

Apex Yama Güvenilir mi?

Oyun başına yama satışı olduğunu gördüm o yüzden buradan almak istiyorum ama güvenilir mi? Anonymous gibi kaliteli çeviri yapıyor mu?
  2. A

Yardım Hangi monitör ışığı alınır ?

Aldiniz mi bende bu iki model arasinda kaldim
  3. A

Yardım Baseus İwok 2 Vs Xiaomi İsik Bari

Bu ikisinden hangisini almaliyim. Baseus 2900 lira xiaomi 3700 lira.
  4. A

Monitör Lamba Önerisi

Baseus iwok2 nasildir?
  5. A

Monitör Lamba Önerisi

Bunlar xiaomi kalitesinde olmuyor ya yine de tesekkurler.
  6. A

Monitör Lamba Önerisi

Soeun yok tesekkur ederim. Xiaomi en iyisi yani bu konuda dogru mu?
  7. A

Monitör Lamba Önerisi

Stok yok orada.
  8. A

Monitör Lamba Önerisi

Evet aynen o 1781028900 Blitzwolf urunlerinede baktimda xiaomi kadar iyi olmadigini gordum paylasimlarda.
  9. A

Monitör Lamba Önerisi

Xiaomi ürünü şuan vatanbilgisayarda 3800liraya satiliyor gereksiz pahali geldi bana. Ne onerirsiniz? Aksamlari cok bilgisayar kullaniyorum ve gozu ister istemez yoruyor. 3800liraya xiaomi deger mi baska bir urun var mi bu kalitede veya daha kaliteli? Fiyat performans urunu olsun 3 3.5 cikarim...
  10. A

Thh Lehime Karar Verdi

Hamdi beyin teklifi daha cazip 🤣
  11. A

Battlefield 5 Drop Sorunu

Baska sekilde cozdum sorunu.
  12. A

düzelmedi ama azaldı gibi.
  13. A

Aciklama icin tesekkur ederim fakat sorun sadece bf5 ten kaynaklaniyor. Pcde herhangi bir sorun yok. Steam rehberini inceleyip durumu bildirecegim musait oldugumda. Tesekkur ederim
  14. A

🔥İndirim Wraith Esports Kurban Bayramı İndirimleri

Satis sonrasi desteklerinde cok sikayet var. Sorun cikmazsa iyi, paketlemeyi falan da iyi yapiyorlar. Meyer biraz rakip olabilse meyeri tercih ederdim ben sahsen. 1779895688 Ellerinize saglik
  15. A

Sistemle alakali degil bence sorun. Daha once boyle bir sorun yoktu. 4060ti 16gb i5 13400f 2x16gb ddr5 6000mhz
  16. A

Battlefield 5 uzun zaman sonra ilk defa indirip oynayim dedim ama oyun basladiginda drop yiyorum. Fps bazen 180lerden 150 100lere dusuyor ama dusmese bile donma kasma oluyor. 40civari ping olmasina ragmen boyle sorun yasiyorum. Sebebi ne olabilir? Oyun ici ayarlarla oynadim ama yine ayni...
  17. A

Ugreen Usb Uzatma Kablosu

Bakalim bilen deneyimleyen baska birileri olursa onlarinda goruslerini alirim
  18. A

Bende sordum da ugreen olarak belirttim ozellikle ic yalitimi daha kaliteli oldugu icin ugreende sorun yasamazsin dedi.
  19. A

Anakart portlarina takacagim da 2.5 3metre lazim. Evet konu mesafe oldugu icin kararsiz kaldim.
  20. A

3 metrelik ugreen usb 2.0 uzatma kablosuna baglanan usb huba 8k hz klavye ve mouse baglanirsa performans veri gecikmesi gibi sorunlar yasanir mi? Ugreen yalitimi vs iyidir fakat yine de sorun yasanabilir mi? İlla 3.0 mi almaliyim? Ugreen dusunuyorum sadece. https://amzn.eu/d/08ocexQL
Geri