Arama sonuçları: *

• Users: tayfunQuest
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. T

Yardım Taşınabilir internet var mı güncel ?

ikisinden birini düsüncem tsekkurlerr
  2. T

hastanede 500 yeter bana hastanede laptopla kullansam yeter yatırımcıyım o yuzden
  3. T

500 gb 12 ay sözlesmeli, 900 tl
  4. T

hastanede kullanabileceğim bir yakınım hastanede kalıyor bende haftanın 4-5 günü kalmak zorundayım [H3 id='5G+RedBox+buldum+tak+altr+diyo+fie+bu+mantkl+m+baska+varm+300+gbsi+890+tl++mevcut+internetim+turknet']5G RedBox buldum tak çalıştır diyo fişe bu mantıklı mı baska varmı 300 gbsi 890 tl ...
  5. T

Bilgisayarımı nasıl yedekleyebilirim?

bugün halletcem
  6. T

t tesekkurler araştırıcam
  7. T

En iyisi bu mudur
  8. T

windows 11 kullanıyorum masaüstünde belgelerim var notlar vs opera üzerinde yer isaretleri görev cubugundaki uygulamalar falan önemli olanlar kısaca her şey önemli olur da bilgisayara bir şey olursa tekrar masaüstü düzenine kadar her şeyi tekrar nasıl aynı düzende kurtarabilirim ve ve...
  9. T

Yardım Monitörün kenarları siyah yardım

nasıl yapcam onu
  10. T

Yardım Monitörün kenarları siyah yardım

laptopum idepad slim 3 13.nesil core i3 1315u ikinci monitör iş için aldım 3Dcool 3D-19LXAE 19 Full Hd Led monitör çözünürlükleri fotolardaki gibi yapıyorum kenarları siyah oluyor 1920x1080 aldığımda tam gözükmüyor ekran diğer çözünürlükler de biraz daha iyi oluyor ekran fakat ekran kalitesi...
  11. T

Yardım Laptopuma monitör bağlayabilir miyim

evet evet dönüştürücü ile kullansam peki sıkıntı olur mu örnek veriyorum monitör vga girişli ise vga to hdmi dönüştürücü alsam
  12. T

tesekkurler:) ucuz bır şey alacagım ışımı gorsun sadece
  13. T

örnek veriyorum laptop ekranda baska bir uygulama tarayıcı diyelim, monitörde de baska bir uygulama mumkun mudur acmak kontrol etmek
  14. T

[H3 id='Lenovo+Ideapad+Slim+3+13.Nesil+Core+i3+1315U-8Gb']Lenovo Ideapad Slim 3 13.Nesil Core i3 1315U-8Gb [/H3] laptopum bu hdmi girişi var bağlarsam tek monitördeki ekranı mı kullanabileceğim laptop + monitör olur mu yoksa sadece monitör mü
  15. T

Öneri Yapılmalı

ff 1772232213 1772232254 fıfı
  16. T

Öneri Yapılmalı

dkdkdkelekekekke kfkekekrrkrlrlflfl lglflflflvlvlflflflglglglflgl llgglba o kadar
  17. T

Dolandirildim yardim

tıcket aç alısverısı kanıtla banlanır hesap
  18. T

Dolandirildim yardim

site dısında keske alısveriş yapmasaydın hesabın nickini biliyorsan ticket aç hesabı banlattır hesap satısından madem oyle
  19. T

Yükselen burcumu nasıl ogrenirim( çözüldü)

yay çıktı bu site de , google gemini de yay dedi
  20. T

Yükselen burcumu nasıl ogrenirim( çözüldü)

valla ben merak ettim😛 1770123375 chatgpt oğlak diyo grok yay diyo hepsi farklı işte
Geri