Arama sonuçları: *

• Users: tayfunQuest
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. T

Yardım Tablete Klavye Mouse Takıp Fps Oyunları Oynamak Mümkün Mü?

zv evet uygulamalar kısmında cıktı tesekkurler 1781958701 bluetoothlu klavye mouse alsam daha iyi olmaz mı
  2. T

güncel oyunlar varmı peki orda valorant mobile yoktur da , zula istiyorum ben cok oynamak tablette klavye mouse ıle baska program yokmu zulayı destekleyen arastırmadım cok ama
  3. T

otomatik klavye mouse tanımlanıyo mu
  4. T

nasıl oynarım bende onu klavue mouse var bluetoothlu
  5. T

merhaba tabletim Samsung Galaxy Tab S9 FE+ 8 gb , 128 gb olan pubg ,zula rahatlıkla oynayabiliyorum ve valorant mobil kurdum o da iyi düşük ayarda fakat klavye mouse baglayarak bilgisayar gibi nasıl oynayabilirim yapay zekaya sordum tablette dex özelligini açıp bluetooth klavye mouse ile...
  6. T

Yardım Tabletim De Dex Özelligi Calısmıyor

YAPAY Zekaya sordum kaldırılmış dedi doğru mu bilemedim
  7. T

Yardım Tabletim De Dex Özelligi Calısmıyor

Samsung Galaxy Tab S9 FE+ 8 gb 128 gb modeli menüden basılı tutuyorum o ikona hiç bir şey acılmıyor ayarlardan da bulamadım ona basınca bilgisayar gibi oluyormuş fakat ben bastıgımda masaüstü 1 secenegi cıkıyor herhangi bir uygulamaya girdigimde pencere seklınde acılıyor tam ekran vs oluyo ama...
  8. T

Yardım Binance P2p Acil Bakar Mısınız

icra dosyam oldugu ıcin paparada kullanıyorum paparadaki paramı p2p ile binance atıyorum çekim için ise p2p ile tekrar paparaya çekiyorum bu problem yaratır mı bize yasal mı yani yasal olmasa p2p de papara cıkmazdı diye dusunuyorum biraz tedirginim de
  9. T

Yardım 15k Telefon Önerir Misiniz? Mayıs 2026

sosyal medya için redmi 15 ten redmi note 13 pro mantıklı gibi kamera islemci icin
  10. T

bu daha mı iyi red mi 15'ten
  11. T

merhabalar bütçem 15.000 acil telefon almam gerek arkadaşım redmi 15 kullanıyor memnun kendisi 11.500 11 bine var şuan onu gördüm bundan daha iyisi varsa da önerebilirsiniz açıkcası kamera odaklıyım kasmasın yeterli sadece sosyal medyada fotoğaf için alıcam video vs paylasmak icin.
  12. T

Yardım Taşınabilir internet var mı güncel ?

ikisinden birini düsüncem tsekkurlerr
  13. T

hastanede 500 yeter bana hastanede laptopla kullansam yeter yatırımcıyım o yuzden
  14. T

500 gb 12 ay sözlesmeli, 900 tl
  15. T

hastanede kullanabileceğim bir yakınım hastanede kalıyor bende haftanın 4-5 günü kalmak zorundayım [H3 id='5G+RedBox+buldum+tak+altr+diyo+fie+bu+mantkl+m+baska+varm+300+gbsi+890+tl++mevcut+internetim+turknet']5G RedBox buldum tak çalıştır diyo fişe bu mantıklı mı baska varmı 300 gbsi 890 tl ...
  16. T

Bilgisayarımı nasıl yedekleyebilirim?

bugün halletcem
  17. T

t tesekkurler araştırıcam
  18. T

En iyisi bu mudur
  19. T

windows 11 kullanıyorum masaüstünde belgelerim var notlar vs opera üzerinde yer isaretleri görev cubugundaki uygulamalar falan önemli olanlar kısaca her şey önemli olur da bilgisayara bir şey olursa tekrar masaüstü düzenine kadar her şeyi tekrar nasıl aynı düzende kurtarabilirim ve ve...
Geri