Bluetooth alsanız gecikme olabilir ben olsam kablolu alırdım ama size kalmış. usb hub almam 2 cihazı birden bluetooth bağlayabilirim cihazım destekliyor...
güncel oyunlar varmı peki orda valorant mobile yoktur da , zula istiyorum ben cok oynamak tablette klavye mouse ıle baska program yokmu zulayı destekleyen...
merhaba tabletim Samsung Galaxy Tab S9 FE+ 8 gb , 128 gb olan pubg ,zula rahatlıkla oynayabiliyorum ve valorant mobil kurdum o da iyi düşük ayarda fakat...
Samsung Galaxy Tab S9 FE+ 8 gb 128 gb modeli menüden basılı tutuyorum o ikona hiç bir şey acılmıyor ayarlardan da bulamadım ona basınca bilgisayar gibi...
bu iş her zaman sıkıntılı, 3. kişi varsa arada sakın bulaşma iban ve bn hesabı ismi uyuşsun. Eğer uyuşursa fakat adamın hesabının giriş çıkışları inceleme...
icra dosyam oldugu ıcin paparada kullanıyorum paparadaki paramı p2p ile binance atıyorum çekim için ise p2p ile tekrar paparaya çekiyorum bu problem yaratır...
merhabalar bütçem 15.000 acil telefon almam gerek arkadaşım redmi 15 kullanıyor memnun kendisi 11.500 11 bine var şuan onu gördüm bundan daha iyisi varsa da...