tayfunQuest isimli üyenin son içerikleri

1. T

Yardım Lenovo masaüstündeki vantage bileşini nasıl silinir

ayarlar kısmından hallettim görmemisim cozuldu.
  2. T

Yardım Lenovo masaüstündeki vantage bileşini nasıl silinir

resimde gördügünüz gibi sağ tarafta duruyor ayarlarda bulamadım onu ya
  3. T

Yardım Lenovo Ideapad Slim 3 Driver yok

ram konusunda nasıl boştayken
  4. T

boşta 2-3 gb kalıyor win 11 de denedim o yüzden geçtim win 10 da da aynı sekil kalıyor ama daha stabil hissettim o yuzden geçmiştim fakat bu güncellemeleri gorunce moral bozuldu bakıcam bakalım vanguard nedir ? linux nedir ben iş için aldım bilgisayarı da dusuk ayarlarda valorantta oynuyorum o...
  5. T

win 10 da hiç driver yok ama win 11 e mi dönsem daha stabil diye geçmiştim update de hata var bios desen win 10 için yok falan sıkıntı hep
  6. T

Lenovo Ideapad Slim 3 aldım 8 gb ram i3 1315u win 11 yüklü geldi fakat ben onu windows sitesinden win 10 yaptım usbsiz indirip kurdum wiindows update güncelleme de yaptım fakat windows update de boyle bir hata cıktı cozemedım, bir de lenovo vantage indirdim güncelleme kntrolu yaptım bir şey...
  7. T

Yardım Lenovo laptop cortana2 hatası

ayarlardan sıfırlamayı denıcem olmaz ise windows nasıl kurucam yenı wın 11 suan ben win 10 kurarım youtubeden bakıp artık cortonayı ındırsem cozulmez mı onu ındırmesını bulamadım 1768388136 ayarlarda şu seçenekler var. 1768388145 1768388496 şu konuyu buldum cozmusler ama ıngılızce anlamadım...
  8. T

nasıl yeniden kurucam ayarlardan varmı kurmak ıcın
  9. T

bilgisayarı yeni aldım daha acıldıgında boyle seyler cıkıyor tıklıyorum hata verıyor yuklu de degıl bu lanet sey nasıl kurtulcam allah askına yardım edın
  10. T

Yeni laptop aldım driver nasıl kurarım

biosu nasıl güncelleyecegim bendeki bios sürümü 3.4 hocam siteye girdim orda 9 ocak 2026 yazıyor en son yayınlanan fakat sitede bios sürümü enn son ki bulamadım, sistem ayarlarından bios sürümü tarihi 19.11.2025 yazıyor LTCN43WW diye , usb bellek gerekir mi ben siteden BIOS Update...
  11. T

manuel yapmayım mı
  12. T

inşallah dogru yapıyorumdur 1768240883 windows 10a çeviremem mi şuan nasıl yapcam
  13. T

siteye girdim otomatik güncellemeye bastım lenovo vantage actı orda bi güncelleme yaptı , windows updateyi de hepsini yaptım bu ekran resmınden ayrı bır şey yuklenmedı fakat manuel yukleme kısmında başka seyler var onlar yuklendı mı bılmıyorum örnek yonga kümesi sanırım chipset oluyor o bende...
  14. T

[H3 id='Lenovo+Ideapad+Slim+3+13.Nesil+Core+i3+1315U-8Gb-512Gb+Ssd-15.6inc-W11']Lenovo Ideapad Slim 3 13.Nesil Core i3 1315U-8Gb-512Gb Ssd-15.6inc-W11[/H3] bu laptopu aldım win 11 home single language sadece windows update yaptım kurulu geldi baska yapılcak seyler var mı neler yuklu ekran resmı...
  15. T

Yardım Kalıcı ban çözülebilir mi? (Valorant)

sagol eğer ip ban ise modem değişince yeni hesap açıp girebilir miyim bakmadım daha
Geri