tayfunQuest isimli üyenin son içerikleri

1. T

Yardım Monitörün kenarları siyah yardım

nasıl yapcam onu
  2. T

Yardım Monitörün kenarları siyah yardım

laptopum idepad slim 3 13.nesil core i3 1315u ikinci monitör iş için aldım 3Dcool 3D-19LXAE 19 Full Hd Led monitör çözünürlükleri fotolardaki gibi yapıyorum kenarları siyah oluyor 1920x1080 aldığımda tam gözükmüyor ekran diğer çözünürlükler de biraz daha iyi oluyor ekran fakat ekran kalitesi...
  3. T

Yardım Laptopuma monitör bağlayabilir miyim

evet evet dönüştürücü ile kullansam peki sıkıntı olur mu örnek veriyorum monitör vga girişli ise vga to hdmi dönüştürücü alsam
  4. T

tesekkurler:) ucuz bır şey alacagım ışımı gorsun sadece
  5. T

örnek veriyorum laptop ekranda baska bir uygulama tarayıcı diyelim, monitörde de baska bir uygulama mumkun mudur acmak kontrol etmek
  6. T

[H3 id='Lenovo+Ideapad+Slim+3+13.Nesil+Core+i3+1315U-8Gb']Lenovo Ideapad Slim 3 13.Nesil Core i3 1315U-8Gb [/H3] laptopum bu hdmi girişi var bağlarsam tek monitördeki ekranı mı kullanabileceğim laptop + monitör olur mu yoksa sadece monitör mü
  7. T

Öneri Yapılmalı

ff 1772232213 1772232254 fıfı
  8. T

Öneri Yapılmalı

dkdkdkelekekekke kfkekekrrkrlrlflfl lglflflflvlvlflflflglglglflgl llgglba o kadar
  9. T

Dolandirildim yardim

tıcket aç alısverısı kanıtla banlanır hesap
  10. T

Dolandirildim yardim

site dısında keske alısveriş yapmasaydın hesabın nickini biliyorsan ticket aç hesabı banlattır hesap satısından madem oyle
  11. T

Yükselen burcumu nasıl ogrenirim( çözüldü)

yay çıktı bu site de , google gemini de yay dedi
  12. T

valla ben merak ettim😛 1770123375 chatgpt oğlak diyo grok yay diyo hepsi farklı işte
  13. T

kırklareli de doğdum 03;45 saatinde 17 şubat 1999 kova burcuyum her sitede farklı çıkıyor hangisi doğru bulamıyorum bi türlü yardımcı olur musunuz
  14. T

Yardım Adresime ne zaman fiber gelir

ben çok takmazdım bu durumu da aklıma geldi 2dk dilekçe vereyim dedim artık ne zaman yapılırsa napalim tanıdık olsa keşke
  15. T

Yardım Adresime ne zaman fiber gelir

dilekçeyi verdim 8 imza topladım kadının dediği planlama ne zaman olursa dedi artık imza çok önemsiz tarzı gibi konuştu mahallede fiber var sokakta ve binada yok tek
Geri