boşta 2-3 gb kalıyor win 11 de denedim o yüzden geçtim win 10 da da aynı sekil kalıyor ama daha stabil hissettim o yuzden geçmiştim fakat bu güncellemeleri gorunce moral bozuldu bakıcam bakalım vanguard nedir ? linux nedir ben iş için aldım bilgisayarı da dusuk ayarlarda valorantta oynuyorum o...
Lenovo Ideapad Slim 3 aldım 8 gb ram i3 1315u win 11 yüklü geldi fakat ben onu windows sitesinden win 10 yaptım usbsiz indirip kurdum wiindows update güncelleme de yaptım fakat windows update de boyle bir hata cıktı cozemedım, bir de lenovo vantage indirdim güncelleme kntrolu yaptım bir şey...
ayarlardan sıfırlamayı denıcem olmaz ise windows nasıl kurucam yenı wın 11 suan ben win 10 kurarım youtubeden bakıp artık cortonayı ındırsem cozulmez mı onu ındırmesını bulamadım
1768388136
ayarlarda şu seçenekler var.
1768388145
1768388496
şu konuyu buldum cozmusler ama ıngılızce anlamadım...
bilgisayarı yeni aldım daha acıldıgında boyle seyler cıkıyor tıklıyorum hata verıyor yuklu de degıl bu lanet sey nasıl kurtulcam allah askına yardım edın
biosu nasıl güncelleyecegim bendeki bios sürümü 3.4 hocam siteye girdim orda 9 ocak 2026 yazıyor en son yayınlanan fakat sitede bios sürümü enn son ki bulamadım, sistem ayarlarından bios sürümü tarihi 19.11.2025 yazıyor LTCN43WW diye ,
usb bellek gerekir mi ben siteden
BIOS Update...
siteye girdim otomatik güncellemeye bastım lenovo vantage actı orda bi güncelleme yaptı , windows updateyi de hepsini yaptım bu ekran resmınden ayrı bır şey yuklenmedı fakat manuel yukleme kısmında başka seyler var onlar yuklendı mı bılmıyorum örnek yonga kümesi sanırım chipset oluyor o bende...
[H3 id='Lenovo+Ideapad+Slim+3+13.Nesil+Core+i3+1315U-8Gb-512Gb+Ssd-15.6inc-W11']Lenovo Ideapad Slim 3 13.Nesil Core i3 1315U-8Gb-512Gb Ssd-15.6inc-W11[/H3]
bu laptopu aldım win 11 home single language sadece windows update yaptım kurulu geldi baska yapılcak seyler var mı neler yuklu ekran resmı...