Arama sonuçları: *

• Users: canokyay
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. canokyay

Sahibinden Param Güvende Dolandırıldım Nasıl Paramı Alırım

Satıcı Bu Gün Alıcam, Yarın Alıcam Dedi Oyaladı Şubeye Geri Döndü, Ben De En Son Sinirlenip Ben Paramı Alırım Senin Ürünün Kaybolur Tarzı Konuşunca Gidip Aynı Gün Şubeden Aldı Ben De Paramı Geri Aldım .
  2. canokyay

Monitörümü Yurtdışına Uçakla Götürebilir Miyim?

O iş sıkıntı kutulara ekstra bagaj için çok yüksek ücretler ödersin en iyisi sistemini sat oradan yeni sistem topla veya mesela ekran kartın iyiyse sadece onu koy valize gerisini yeni parçalarla orada topla
  3. canokyay

🔥İndirim Iphone 18 Pro Ön Satışta Aktif! 137k🔥

Al Apple’ın Satış Politikası, Yeni Pro Çıkınca Eskiler Pro Modeller Satıştan Kaldırılır 1 Hafta Içinde Sadece Pazaryerlerindeki Bazı Satıcılarda Stok Kalır Onlar Da Fiyatları Şişirir 17 Pro Almak Gibi Bir Düşüncen Varsa Stokta Varken Al
  4. canokyay

🔥İndirim Iphone 18 Pro Ön Satışta Aktif! 137k🔥

Ben HB den 17 Pro Max aldım kamera camında toz çıktı baya bi uğraştım yorumlarda da birsürü kişi çizik lekeli veya başka sorunlarla geldiğini yazmış Apple ın sitesindeki Tedarik Ile Ilgili Kısımda Form doldurup Baya Kişinin Sorun Yaşadığını Bildirdim Şimdi Alacak Olsam Apple veya Apple’ın...
  5. canokyay

Lazerle Göz Çizdirmek İçin En İyi Fiyat Performans Hastane/Doktor Neresi?

Ben de 4. Sınıftan Beri Lens Kullanıyorum Şu An 25 Yaşındayım Lens Tak Çıkar Çok Eziyet Oluyor Daha Rahat Oluyor Diye Yıllardır Günlük Lens Kullanıyordum O Da Çok Masraflı Olduğu Için Haftalığa Geçtim. Yakın Zamanda Göz Muayenesine Gittiğimde No Touch Ile Normalin Farkını Sordum No Touch da...
  6. canokyay

Yardım Letgo’Dan Ilk Defa Alışveriş Yapacağım Iade Hakkı Var mı ?

Letgo’da Apple Watch’ım Için Orjinal Neredeyse Kullanılmamış Bir Kordon Beğendim Satıcı 10 - 15 Kez Takıldığını Temiz Olduğunu Söylüyor Kutusu Vs. Var. Daha Önce Letgo’dan Alışveriş Yapmadım Direkt Satın Al Butonu Var Alabiliyorum. Eğer Ürünü Beğenmezsem Veya Satıcının Söylediğinden Farklı...
  7. canokyay

TCL 32x3a OLED İncelemem

Fotoğrafta Görünün Laptop Rog Zephyrus Mu ?
  8. canokyay

Airpods ile Uyumlu Akıllı Saat Önerisi

Cellular Destekli Apple Watch Modellerine Bakabilirsin Dediğiniz Şekilde Kullanıma Göre En Mantıklısı Bu Gibi
  9. canokyay

Yardım 15” Mac İçin Hub ve Çanta Önerisi

Hub olarak UGreen Öneririm Çanta Olarak Thule, 15 Inç Air Kullanıyorum Bu Ürünlerden Memnunum
  10. canokyay

Yardım Amazon İademin Boş Olduğunu İddia Ediyor

Faturadan veya kutunun arkasından cihazın imei numaralarını al yasal süreç başlat
  11. canokyay

Öneri Apple Watch Ultra 3 Kordon Tavsiyesi ?

Bu Gün Apple Watch Ultra Satın Aldım, Aldığım Yerde Sadece Small Alpine Loop Kordonlu Olarak Stokta Vardı, Güvendiğim Bir Platform Olduğu Için ve Sorun Yaşamamak Adına Kordonu Önemsemeyip Satın Aldım. Ve Kutudan Çıkan Small Kordon Biraz Küçük Geldi. Apple’daki Kordon Fiyatları Biraz Yüksek...
  12. canokyay

Öneri 16gb Ddr5 Ram’İmi Hangi Platformda Satabilirim ?

Bu cümleden Bozuk olduğu anlamını nasıl çıkardınız Birsürü Kişi Konu Açtı Param Güvende Satıcıyı Korumuyor Içine Farklı Ürün Koyup Iade Ediyorlar Diye o Yüzden Riske Girmek Istemiyorum Ayrıca Ürün Yeni Kutusu Faturası Garantisi Her Şeyi Duruyor
  13. canokyay

Kargo kodunu nasıl oluşturdunuz ? farklı ilan açıp mı yoksa direkt adresi şubeye verip de kargolayabiliyor muyuz 1787913143 Yani biraz yüksek yazdım ama zaten normal O özelliklerde herhangi bir ddr5 ram 14.000₺ civarında
  14. canokyay

Forumda ilan açtım da ilgilenen olmadı ilan geri sayfalarda kaldı, Letgo’yu bayadır kullanmıyordum baktım ilan açmak için ücret istedi, Sahibinden’i de hiç kullanmadım orada nasıl direkt ilan açıp ödemeyi EFT ile alabilir miyim?
  15. canokyay

Sistemimdeki Kit Halindeki Ramlerden Birini Tek Slot 16GB Olacak Şekilde Satmaya Karar Verdim. Model: GSkill Trident Z5 Neo RGB 16GB DDR5 6000Mhz EFT Sonrası Kargo Şeklinde Yüksek Komisyon Ödemeden ve Iade Riski Olamadan Güvenli Şekilde Nerede Satabilirim ? Önerilerinizi Bekliyorum Teşekkürler.
  16. canokyay

16 GB Ram Arıyorum Ddr5

16.000₺ düşünüyorum
  17. canokyay

16 GB Ram Arıyorum Ddr5

2. El Kısmında İlan Açtım Inceleyebilirsiniz.
  18. canokyay

Dolap'tan 2. El Apple Watch Ultra 2 Alınır mı ?

Dolapta Keyfi Iade Edemiyorsun Diye Biliyorum Ürünün Satıcının Belirttiğinden Farklı Çıkması Lazım Mesela Sahte Ürün Gelirse Dolap Satıcıdan Orjinalliğini Kanıtlaması Için Fatura Istiyor Satıcı Fatura Olarak Herhangi Bir Şey Atarsa Senin Iadeni Kabul Etmiyor Bu Yüzden Endişeleniyorum. Ama...
  19. canokyay

Dolap'tan 2. El Apple Watch Ultra 2 Alınır mı ?

Satıcının Yorumu Yok Ama Ürün Çok Temiz Duruyor Kordonu Bile Sıfır Duruyor Pil Sağlığı %99, Faturası Duruyor Apple Zorlu Center’dan Alınma.
Geri