Arama sonuçları: *

• Users: canokyay
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. canokyay

Avrupa (Ce) ve Çin (Srrc) Modem Sinyal Gücü Farkı

Bir yakınım fuar için Çin’e gitti ben de Router isticektim sonra Çin sürümü olacağı için farklı sıkıntılar olur diye cesaret edemedim, TP-Link in TR’de satılan bir ürününü aldım Sorunumu Çözdü önce Mesh sistem düşünmüştüm ona bile gerek kalmadı. Eviniz çok büyük değilse TR’deki cihazlar da...
  2. canokyay

Yd iPhone 17 Pro Alınır mı

Japonya’ya gitme imkanınız varsa oradan almak en mantıklısı Japonya ABD’den sonra en ucuz iPhone’un satıldığı ülke, 4 Sene Yurtdışı 12 Pro Max kullandım o da Japonya cihazıydı Letgo’da birinden kapalı kutu olarak almıştım o zaman toplama cihazlar bu kadar yaygın değildi şu an dediğiniz gibi baya...
  3. canokyay

Yd iPhone 17 Pro Alınır mı

Japonya zaten ABD’den sonra iPhone’ların en ucuz satıldığı ülke, 4 Sene Yurtdışı 12 Pro Max kullandım Letgo’da birinden Kapalı Kutu olarak almıştım onun Model numarası da J/P ile bitiyordu yani Japonya cihazıydı ABD fiyatına yakın bir fiyata almıştım.
  4. canokyay

Tchibo 10kg Kahve Alana Kahve Makinası Hediye

Kapsül işi çok masraflı, ben çelik kapsül satın almıştım onu istediğim kahve ile doldurup o şekilde kullanıyordum ama onda da kapsülü her seferinde yıkayıp temizlemek zor en iyisi tam otomatik makineler
  5. canokyay

Sahibindende Bulduğum Değerlendirilebilecek Fırsat

Nasıl dolandırıldınız ? Param güvende alıcıyı koruyor ben de işlemci almıştım satıcı leş pislik içinde bir ürün gönderdi kenarlarına silikon gibi bir şey sıkmış direkt iade ettim paramı sorunsuz geri alabildim
  6. canokyay

Sri Lanka'ya Gidip Orada Dijital Göçebe Olmayı Düşünüyorum.

Ben de Internet’den Freelance olarak yapabileceğim işler arıyorum ama belli bir konuda uzmanlığım yok Ingilizce seviyem de ortalama sizce ne tür işler yapabilirim ? Video edit işi düşündüm çok tecrübem yok ama biraz uğraşsam yapabileceğimi düşünüyorum, ne önerirsiniz ne tür işlerden...
  7. canokyay

Expo'suz Ram Sorun Olur Mu

Bence Iade Et EXPO’lu al bana da yanlışlıkla Expo’suz göndermişlerdi iade edip başka satıcıdan EXPO destekli olanını aldım.
  8. canokyay

3500tl Ye Msi Monitör Alinırmı İkinci El

Elimde MSI G2412F Monitör var Isteyene Uyguna Verebilirim Sadece Bir Kaç Ay 2. Monitör Olarak Kullanıldı Çok Temiz
  9. canokyay

Elinde N11 Indirim Kuponu Olan Var mı ?

N11 den 400₺ lik bir ürün satın alıcam ama fiyatına zam gelmiş, yine diğer platformlara göre fiyatı uygun ama eskiden daha uyguna alabiliyordum elinde 400₺ lik bir üründe kullanabileceğim indirim kuponu olan var mı ?
  10. canokyay

Çözüldü✓ Fps Oyunları İçin Mouse Önerisi

FPS Türü için Razer Deathadder Serisini önerebilirim, Kablolu Deathadder Elite modelini 9 Sene kullandım hala sapasağlam, 9 senenin sonunda da Deathadder v3 Hyperspeed'e geçtim şimdilik ondan da memnunum.
  11. canokyay

Airpods Pro 3 Kulaklığım Normal mi ?

Ürünün Orjinalliği konusunda bir sıkıntı yok ANC ve diğer özellikleri kusursuz çalışıyor, zaten kulaklığı telefona bağlamadan önce Seri No su aktif değildi ben bağladıktan sonra aktif oldu ve garantisi başladı kutudaki baskılar da olması gerektiği gibi. Apple ile görüştüm yaşadığım şehirdeki...
  12. canokyay

Istanbulda olsam Apple ın sisteminden Randevu oluşturup Zorlu’ya götürürdüm orada zaten mutlaka ilgilenirler, Yaşadığım şehirde Başarı diye bi yetkili servis var ama derdimi anlatabilir miyim kapağın sesi farklı desem ne kadar ilgilenirler bilmiyorum, Apple Canlı desteği ile görüştüm direkt...
  13. canokyay

Bende kapakla kasa arası değil kapağın iç kısmının birleşim yeri, o çok önemli değil de kapanma sesi cidden sinirimi bozuyor kalitesiz hissettiriyor, kaç gündür youtube daki yabancı kanallardan izliyorum onlarda kapağın ses normal çıkıyor anlamadım
  14. canokyay

Hafif olması iyi, ama kapağı kapantınca baya içi boş kalitesiz plastik sesi geliyor özellikle kutu boşken kapatınca daha da belli oluyor bu durum ciddi canımı sıktı, yabancı kanallardan farklı videolar izleyip kapanma sesine baktım benimki gibi değil onlarda ses daha içi dolu gibi normal...
  15. canokyay

Woyax Batarya Kasma Sorunu

Hangi ürününü aldınız, ayarlarda orjinal olarak mı ikinci el olarak mı gözüküyor farklı çeşitleri var sanırım
  16. canokyay

Masaüstü Sistem İçin Kasa Seçimi

Ben aldığımda TUF Olmayanı yoktu, iyi bir fiyata almıştım, üzerindeki taşıma askıları felan güzel duruyor TUF olmayanında onlar yok sanırım. Biraz daha ucuz olsun derseniz fansız versiyonları da var cidden kaliteli kasa.
  17. canokyay

Masaüstü Sistem İçin Kasa Seçimi

Bulabilirsen Tuf GT502 Horizon alabilirsin fiyatı biraz yüksek ama baya kaliteli kasa sistemimde kullanıyorum.
  18. canokyay

Mini PC mi Laptopmu?

Benim de hep mini PC yapma gibi bir hayalim vardı, elime bir mtx anakart geçti buradan da biri önerdi Game Master GM-X1 diye bir kasa aldım kuponla 1200₺ gibi bir fiyata geldi o kasaya sistemi topladım matx bakıyorsanız o kasayı değerlendirebilirsiniz ama daha küçük ITX tarzı bir şey...
  19. canokyay

Mini PC mi Laptopmu?

Önceden Rog’un en üst seviye laptopunu kullanıyordum onda bile birsürü problem yaşadım (yazılımsal ısı vb.) Bence donanımsal olarak güçlü ama taşınabilir bir mini pc toplayabilirsin.
  20. canokyay

Mini PC mi Laptopmu?

Önceden Rog’un en üst seviye laptopunu kullanıyordum onda bile birsürü problem yaşadım (yazılımsal ısı vb.) Bence donanımsal olarak güçlü ama taşınabilir bir mini pc toplayabilirsin.
Geri