Arama sonuçları: *

• Users: Crays
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. Crays

Vatan Değişimi Onaylamıyor Thh Kararı Var

tamamdır.
  2. Crays

neden ki 1782427723 annem avukat tanıdığıyla konuştu icraya başvurucaklar birlikte bakalım artık nolcak
  3. Crays

Kule Tipi Kasama Sığarmı

soket LGA1700 işlemci i3-12100f 1782426468 1 tık aşağa derken nasıl yani h610m k-d4 anakart var
  4. Crays

Kule Tipi Kasama Sığarmı

5. Crays

Kule Tipi Kasama Sığarmı

kargoya verildi knk yarın falan gelir iadede sıkıntı olmasın diye macun sürmüoz sığarsa çıkartıp macunu sürüp geri montaj yapcaz 154mm e 154mm sığmazmı ya
  6. Crays

Kule Tipi Kasama Sığarmı

macunsuzmu montajlayayım ilk
  7. Crays

Kule Tipi Kasama Sığarmı

ne yaparsam iadesi bozulur macun falan sürmedenmi takayım
  8. Crays

Kule Tipi Kasama Sığarmı

9. Crays

Kule Tipi Kasama Sığarmı

Powerboost p1882b-650 kasam var Megaladon TW120 aldım soru cevapda firma evet sığar dedi ama sığarmı yardımcı olabilecek varmı çoktan sipariş verdim sığmazsa diye tedirginim.
  10. Crays

vatana mail attim 15 gündür telefonlada kartı aldığım şubeyle konuşuyorum sadece fatura bedelinin iadesini (7750tl) yapabileceklerini söylüyor o yüzden teslim etmeye gitmedim ortada yazılı bi iletişimde yok maili istedim telefondaki adamdan şirket içi mesajlaşmayı size veremem dedi ablamın...
  11. Crays

anladım hangi raddeden sonra o teklifi yaparlar eğer yaparlarsa
  12. Crays

hepsini okudum icra dairesine gidip ordaki kişilere mi danışayım kart rx6600 avukat gerekirmi veya bilirkişi bana ne kadara mal olur ve sonucunda ne kadar alırım zararlı çıkma ihtimalim varmı mesela stok yok muadil kart yok para iadesi yapmak zorundayız diyip savunma yapabilirlermi stoklarında...
  13. Crays

sadece para iadesi kabul ediyolar 7600 teşhirde temizmiş sadece camda durmuş yasal haklarını istersen kullanabilirsin dedi icraya başvurucam şimdi napmalıyım tam olarak ilk anlatırmısın detaylı.
  14. Crays

I3-12100f İçin Sıvı Soğutucu Vs Kule Tipi Soğutucu

cam açık kullansam
  15. Crays

kule tipi 155m kasa 154mm sıkıntı olurmu
  16. Crays

tm verdim sipariş soğutucuyu 612 tl ye denk geldi herşeyi bastım
  17. Crays

ok çekiyom o zmn sağol içindeki macunumu sürdün başka macunmu
  18. Crays

yani hangisini alim i3-12100f için stok çok ses yapıyo 70 derece civarı genelde oyunlarda 1782300315 6 aydır hiç sıkıntı yaratmadımı sesi nasıl ses beni rahatsız ediyo genelde ondan kule tipine geçicem
Geri