Arama sonuçları: *

• Users: qutalbin
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. Q

Hangi Mouse'u Almalıyım?

2000 e razer Basilisk V3 X HyperSpeed aldım memnunum.
  2. Q

Turknet vs Türk Telekom; İSS Önerisi

Tt altyapısındsn turknet 1000 mbps kullanıyorum ve sorunum yok.
  3. Q

O dönem bir sürü ödemem vardı bir tek tt sorun yaşıyor ama. Bana mesajda atmadılar ve davalık oluyordum "kurumsal" firmayla. İnterneti belki düzgün veriyordur ama diğer her şey çöp olduktan sonra alakam olmaz. O zamandan beri turknet kullanıyorum hiçbir sorunum yok.
  4. Q

Kurumsal dediğin firma 10 yıl öncesinden kalan OTOMATİK ÖDEMEDEKİ aboneliğimden ödemeyi çekmeyip banada haber etmemiş ve geçen gün bana dava açacaklarını öğrendim. İnternetten ödemeye çalıştım kabul etmediler, şubeye gittim sistem çöktü dediklerinden 2 gün ödeme yapamadım. En son internetten...
  5. Q

Bir kere yaptım o hatayı bir daha kapısından bile geçmem
  6. Q

1.5 yıl taahhütlü internet asla kullanmam, ayriyeten turktelekom altyapısında kullanıyorsanız tt ve turknet arasında hiçbir fark olmayacak. Modeminizin marka modelini atabilir misiniz acaba? Ping girmesinin sebebi büyük ihtimal modeminizden kaynaklanıyor.
  7. Q

🔥İndirim Vatan Bilgisayar Bileşenlerde %10 İndirim

Fiyatlara kafalarına göre bindirip, bindirdikleri fiyatların üzerini çizip normal fiyatını yazmışlar.
  8. Q

Çözüldü✓ 0-2500 TL Arası Bütcem Var İyi Bi Mouse önerir misiniz? 1000Hz Üstü Olsa Cok İyi Olur

Scroll tuşunu aktif kullanmama rağmen henüz hiçbir sorun yaşamadım. Yaşatacakmış gibide hissettirmiyor. Çözmüşlerdir belki.
  9. Q

Çözüldü✓ 0-2500 TL Arası Bütcem Var İyi Bi Mouse önerir misiniz? 1000Hz Üstü Olsa Cok İyi Olur

Razer Basilisk V3 X HyperSpeed kullanıyorum birkaç aydır, çok memnunum.
  10. Q

Anakartı tam oturtamıyorum. Yardım lazım.

Anakartı taktığım zaman alttaki vidalar yerine oturuyor ama üsttekiler tam denk gelmiyorlar ne yapmalıyım? https://imgur.com/a/z9qTFw5
  11. Q

🔥İndirim SATA Kablosu 34 TL

Benim mi sağduyum çok değişik, bu tarz kablolar en yakın bilgisayarcıdan 2 dakikada alınan şeyler değil miydi. Ethernet kablosu olsun bu kablo olsun.
  12. Q

10.000 TL Civarı 2K 27 İnc Monitör Önerir Misiniz?

Aoc ve philips i değerlendireceğim. Benimde olede geçesim var ama sistemi yeni topladığım için şu sıralar pek bütçem yok. Teşekkürler yardımın için.
  13. Q

Destek vardır ama ölü piksel çıkarsa uğraşacak vaktim pek yok. Ama aoc den daha iyi diyorsanız onada bakabilirim.
  14. Q

Philips monitörde çok fazla coil whine ve ölü piksel çıktığına dair forumlar okumuştum. Kullanıyor musunuz nasıldır.
  15. Q

Burada sizlerin de yardımıyla 5070 Ti ve 7800X3D bilgisayar topladım ve hafta içi kuracağım. Bunun yanına bir de renkleri canlı ve doygun gözüken 2K monitör istiyorum. Daha çok hikayeli oyun oynayacağım. Arada da arkadaşlarla BF1 CS falan girerim o kadar. Ana isteğim renklerin canlı gözükmesi...
  16. Q

Palit RTX 5070 TI GamingPro-S alınır mı?

Mağaza 8 yıldır n11 de satış yapıyormuş ve 1500 e yakın ürün satıp 9.7 puan almış. Bir sorun yaşayacağını zannetmiyorum ama yinede karar senin tabii. Ben verebileceğim tavsiyeyi verdim.
  17. Q

Galiba ziraat kart kullanıyordun yanlış anlamadıysam. Bunda ziraate peşin fiyatına 6 taksit var n11'den Inno3D RTX5070Ti X3 OC 16 GB GDDR7 256 Bit Ekran Kartı seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir...
  18. Q

Bence ciddi bir indirim yakalamadığın müddetçe asla değecek bir fiyat farkı değil. Hele hele 10 bin tl daha ucuza bile aynı karttan bulabiliyorken.
  19. Q

49-50-51 çokda farklı fiyatlar değiller. 56-57 ve daha üzerine çıkılmadığı müddetçe aşırı fiyat denilmez muhtemelen.
  20. Q

"İkisinin arasında kaldıysan en ucuzunu al" diyen kişi sayısı yabancılarda çok fazla. Bütün bu kartlardaki çipleri ve ramleri nvidia kendisi veriyor zaten değişen tek şey soğutma. Performanslarında da en ufak bir farklılık yok hiçbir modelin. 47 bin ile 67 bine satılanın vereceği fps aynı...
Geri