Arama sonuçları: *

• Users: ROGSever
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. R

Öneri MSI VECTOR 16hx 16gb ram 5070ti 12gb vram alınır mı?

Aynı laptop ın 4080 lisini amazondepodan 60bine 6 taksitle almıştım 2-3 ay önce. Şuan 2.elini 90a bulman zor. Belki vatanpc teşhir ve onarılmışlarda vardır orayı takip edebilirsin.
  2. R

AMD vs NVIDIA Yaşadığınız Problemler (Tartışma Yok)

MSI B850M GWP Anakart AMD 7800X3D İşlemci Sapphire Nitro+ 7800XT taktım. 1 ay boyunca ara ara stabilleşse de sürekli bir driver problemi ses problemi oyunlarda kare hataları problemleri yaşadım. 20.iş gününün şafağında ululardan ulu kargocu kardeşe teslim ettim iade gönderdim. Sonra; MSI B650M...
  3. R

4070 Ti Super GamingPro 16GB 2026'da Alınır Mı? 30k.

Gemini a sor "X işlerinde kullanacağım X fiyat skalasında önerebileceğin en iyi nvidia ekran kartları hangileri? X ekran kartını 2.elde X fiyata almak mantıklı mı?"
  4. R

4070 Ti Super GamingPro 16GB 2026'da Alınır Mı? 30k.

Asus veya MSI olsa yine bir nebze düşünürsün de DLSS 4.5-5 i görünce Palit in yüzüne bakman. Daha geçen gün MSI 5070 i 30k ya sattılar. Şuan 4080e bile o parayı verecek olsam 2kere düşünürüm.
  5. R

Aldığımız FPS'ler gerçek değil bizi kandırıyorlar !

Firmaları gazlayan da bulduğunu alan müşteri kitlesi. Türkiye'de pubg zamanı patlama olmasaydı yeni telefon satışları emin ol 1/2 düşerdi. Patlama oldu bu kez yeni mobil oyunlarda klavuz son satılan güçlü telefonlar oldu. GTA 5i akıcı oynucam diye güçlü pc ler toplanmasaydı bugün GTA 6...
  6. R

Aldığımız FPS'ler gerçek değil bizi kandırıyorlar !

Milletin yüksek hz li monitöre bu kadar yapışması tam olarak bu yüzden bana mantıksız geliyor. 500hz monitörü verimli kullanabilmen için 5080 ve üstü bir ekran kartı lazım. Mouse konusunda da kesinlikle haklısın. Fakat herkes mouse da hz yüksek tutuyordur zaten. Ben yıllardır sadece gamepad...
  7. R

🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Ben .net de hostingte kendi kendini çalışan bir sistem yazmıştım zaten. Attığım da bir proje için hazırladığım py scrap. Diyorum ya uğraşasım gelmiyorum.
  8. R

Uğraşmak istemiyorum
  9. R

Hakkaten sınıyorlar! 100liralık usb ye bile çöküyor aj kopiller. Bütçemi koruyorum diye girişmek istemiyorum. Fakat sonunda biri avuçlarını yalatır bunlara. Sonra kim yapıyor bunu diye söver dururlar. Belki de böyle bir kapışma var anlamadım.
  10. R

Geçmişte yurtdışı ürünlerinde, şimdi Depo ürünlerinde aynı tezgahı yapıyorlar. Yeni mi uyanıyorsunuz? Sadece ufak bir ihtimalle ai destekli satışı engelleyen bir çözüm üretmiş olabilirler. Fakat o zaman stoğa hiç düşmezdi. AMAZON uyan!! İçine kripto botçular sızmış. Bunlar da AMAZON'un fötösü...
  11. R

RTX 5000 serisinin gizli gücü fp4 ve saklanan teknolojiler !!!!

9gb Vram ile gelicek deniyor, fakat Cuda Çekirdek Sayısı ve bit veri yolu düşük gddr7 olmasa yüzüne bakmazsın. 4060 seviyesinde gelicek fakat ai ve yazdığın başlıklar devreye alınması durumunda 4060ti-4070 seviyesini zorlucak gibi duruyor.
  12. R

RTX 5000 serisinin gizli gücü fp4 ve saklanan teknolojiler !!!!

Biraz bakındım ve arkadaşın anlattıkları %50 oranında gerçekleşir gibi görünüyor. Ekran kartı süper güçlü olacak demek yerine; 5000 serisinde her ekran kartı bir üst modelin performansına çıkacak demek daha doğru gibi. Bu da gayet iyi bir durumdur zaten. Yeni gelecek olan 5050nin 5060 veya...
  13. R

HP Victus 16 - Hall Sensörsüz yaşam...

https://www.hepsiburada.com/hp-5tw10aa-g5-type-c-docking-station-p-HBCV00005MKEOJ?magaza=Kuantum&utm_source=akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=sc%3Ahb-ecom.sr%3Aakakce.md%3Apricecomp&utm_content=agnm%3Ahb&wt_pc=akakce&adj_t=1fmpah5v_1fmqteof&adj_campaign=akakce&v=1.34.3 Bahsettiğim bu cihaz...
  14. R

HP Victus 16 - Hall Sensörsüz yaşam...

HDMI kabloda 100hz üstünde çakar. TypeC girişi varsa typeCtoDPort kablo al kullan fakat daha iyisi bir HP Dock alman. Çünkü typeC girinden veriyi alıp kendi güç adaptörü olduğu için üzerinden dPort kablo ile monitöre kesintisiz güç verebiliyorsun. Yıllarca 2060lı laptopımdan wqhd140hz görüntü...
  15. R

CoD Modern Warfare 2019 Açılmıyor

Bunların dışında Secure Boot açık değilse BF6 gibi oyunlarda açmıyor haberiniz olsun
  16. R

2 Büyük Boy Pizza 300TL - Pasaport Pizza - Migros Yemek

Hazır pizzalarda küflenmesin diye kullanılan malzemeler çok tehlikeli. Bence arada uçurum var.
  17. R

Bunlarda 15-25-35 cm politikası var sanırım. Kimisi büyük boyda 50cm e kadar çıktığı için bu küçük gibi geliyor. Bence boyuna değil malzemesine takılın. Asıl sorun malzeme, bunlar malzemeyi yeterli ama kalitesiz kullanıyor. Dominos ile PizzaBulls la fln karşılaştırman mümkün değil.
  18. R

2 büyük boy pizza biri mix biri special 3 adet büyük boy ayran 500e200 kupon ile 310TL ye geldi Keşke erkenden görseydim. Cajun Corner dan Mix Menu söylemiştim 275e Bu arada carnaval ile special iyimiş
Geri