"İnternetteki ücretsiz yaygın LLM leri sistemine bağlamaya çalışmak günlük hobiden öteye geçemiyor. Kök şirketler o kapıları kapatıyor, yakında tokenla bile...
Bu hevesler kağıt üstünde güzel görünüyor ama işin ucunda dönüp dolaşıp super agentlara mecbur kalıyoruz. Şahıs için fazlaca güçlü olan donanımlar, iş AI a...
Bios'ta fanların bazıları DC olarak ayarlı olabilir.
DC olarak ayarlı olduğunda voltajı belirleyemediği için %100'de çalıştırıyor.
Biosta fan ayarlarına...
Sistemin 9070XT, RTX 5070 veya 5070TI çağırıyor. 30bin seviyesinde herhangi birini yakalarsan yapıştır derim.
Ben 5070 aldım, acaba hata mı ettim dedim...
MSI B650 (ve genel olarak AM5 platformu) anakartlarda anlık takılma, saliselik donma veya ses cızırtısı gibi stutter sorunları yaşayan birçok kullanıcı var...
Biostan Onboard Ekran kartını devredışı bırakıp ddtools ile driver ını kaldırıp ondan sonra aşağıda yazdıklarımı kontrol eder misin.
latencymon u açıp...
Aynı sorun bende de oluyor her formattan sonra özel ayar yapmam gerekiyor çözüyorum.
Bende de MSI B650M Gaming Plus Wifi var.
Araştırdım sanırım msi ın bu...
ben de aynı işlemciye msi b650m gaming wifi kartla 2 patriot cl30 6000 2x16gb yaptım. biostan 6000 expo açtım sorunsuz kullanıyorum.
O İşlemci için en uygun...
Yaşın kaç bilmiyorum, durduk yere böyle bir şey yazmanın bana bir faydası var mı sence kardeşim?
Ben de almak için araştırdım, fakat ciddi sorunlar yaşayan...