Arama sonuçları: *

• Users: berkotr
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. B

Steam Paylaşımlı Hesap

Hocam hesap paylaşımı yaptığınız zaman oyunlarınızın tümü o hesap görünür oluyor. İstediğiniz oyunu gösteremiyorsunuz sanırım.
  2. B

Yardım 1500-3500₺ Arası Klavye Önerisi

Canlı video isterseniz DM Yazın mail olarak atarım hocam.
  3. B

Hocam size kalmış fakat eski Klavyem ve mousem rampage 6 7 Senelik değiştirdim ve gene rampage aldım şuanda memnunum bir sorunum yok olmazda inşallah :D.
  4. B

Merhaba hocam. Bu klavye öneririm şuanda kullanıyorum mükemmel bir şey. Ekrana "GİF", Klavye "MAKRO" ataması ve tuşlara'da atama yapa biliyorsun. Red Switch mükemmel. Ekstra olarak siyah ve beyaz rengi var. Kablolu kablosuz kullanımı var kablosuz uzun süre iyi gidiyor...
  5. B

Bilgisayarım takılı kalıyor ve siyah ekran geçiyor kendini tekrar başlatıyor.

Bütçe 6 7 K Ayıra bilirim sorun değil. Sisteme bir şey olmasında :D
  6. B

Expo kapalı hocam. 1774265318 Ne önere bilirsiniz hocam peki PSU olarak. Ona göre satın alıyım.
  7. B

Merhaba hocalarım. Sistemim 3 Aylık ve hiç bir sorun yoktu sonradan takılmaya siyah ekran verip takılı kalıyor ve yeniden başlatıyor kendini. Windows 11 Pro Kullanıyorum. Hiç bir sorun yokken son 1.5 Aydır böyle bir sorunla karşılaşıyorum. Bu ay özellikle sürekli yapıyor anlam veremedim neden...
  8. B

Yardım Arabaya sonradan takılan Multimedya yasağı hakkında yardım ve bilgilendirme

Hocam torpidonun oraya koyulan multimedya yasak. Multimedya içe gömük bir şekilde olursa bir sıkıntı olmuyor bilginize.
  9. B

RTX 5050 almalı mıyım

Shadow 2x 5050 8GB
  10. B

Wi-Fi Menzil Genişletici & Access Point Önerisi

Merhaba hocalarım. Kullandığınız ya da önere bileceğiniz access point varmıdır."Keenetic" markasını almayı düşünüyorum Model: Buddy 4 olanını.
Geri