Arama sonuçları: *

• Users: Agronomist
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. Agronomist

Yardım İkinciel Wd Sn5100 1 Tb M2 Alınır mı?

5’e de alınır piyasa malum
  2. Agronomist

Düğün İçin Beyaz Eşya Önerisi

Nasıl ilk benim ya, ona kalırsa Siemens’ten de memnun olmayan vardır, Bosch’tan da
  3. Agronomist

Arctic Liquid Freezer Iıı Pro 360 Kurulumu

İnternetten kurulum videosuna bak bilmiyorsan. Bir şeyleri kırmak üzeresin haberin olsun.
  4. Agronomist

Düğün İçin Beyaz Eşya Önerisi

Ben hepsini Samsung almıştım ve tamamını internetten aldım. Hiçbir sorun yaşamadım ve hepsi inanılmaz uyguna geldi internetten. Mağaza fiyatının neredeyse yarısıydı etiketleri
  5. Agronomist

RX 9070 XT İşlemci Önerisi

7800x3d çok iyi işlemci de insan gözünün algılayamayacağı bir fps kazandıracak sana. Oled alırsan farkı görüyor olacaksın. Karar senin
  6. Agronomist

Hangi Kule Tipini Almalıyım?

Fz6 pro, Mu th6, Peerless Assassin, phantom spirit, nx600, magoroku
  7. Agronomist

Hangi Kule Tipini Almalıyım?

İşlemci modelinde bir hata var
  8. Agronomist

Yardım 9.000-12.000 TL'ye 5080 Sistem İçin 1000-1200w Güç Kaynağı Önerisi

Dostum, arkadaş 1000w Raijintek önermiş. NZXT c850 değil
  9. Agronomist

Öneri Asus Rog Strix Xg27acmes

Hocam ben kullanma alışkanlığım kaynaklı Oled alamıyorum ama o fiyata Ips alacağına üstüne ekleyip Oled alman daha iyi olur ya
  10. Agronomist

Furmark Testi Hakkında

Hem ped değiştirecek hem macun yenileyecek. Kargo da dahildir büyük ihtimalle. Normal gibi. Termal pedler pahalı kendisi de ucuz mal kullanmıyor. Macun yerine ekstra ücretle Ptm kullanıyorsa onu da tercih edebilirsin. 3 sene falan termal bakım derdin olmaz
  11. Agronomist

4500 TL’ye 1 Tb sıfır garantili ürün. Bedava
  12. Agronomist

Alınır. 0 kapalı kutu, garantili demiş ama elden alınır sadece
  13. Agronomist

Furmark Testi Hakkında

Çıkarır, chipin iyi yanmamış şimdiye kadar. Chip yanarsa ya kartı çöpe atarsın ya da kart kadar para verir tamire. Hurdaya yedek parça olarak satılır anca o durumda 1786640700 Bu arada başka bir yere yaptırma bak güven bana, hem fazla masraf çıkarırlar hem de yanlış boyda ped kullanırlar veya...
  14. Agronomist

Furmark Testi Hakkında

https://www.teknolojicozum.com/ Bu arkadaş İstanbul Avcılar’da. Anlaşmalı kargosu da var kendin de götürebilirsin daha hızlı olsun dersen. Bu tarz işlerde mahalle bilgisayarcısına güvenmemek lazım
  15. Agronomist

R6 Anti Chat Yeniden Başlatırken Oyun Kapanıyor

Ben böyle durumlarda suçlu aramak yerine format atma taraftarıyım
  16. Agronomist

Furmark Testi Hakkında

Nerede yaşıyorsun?
  17. Agronomist

Furmark Testi Hakkında

Bu güzel haber, kartı açıp macun değişimi yapman lazım. Ama sonrasında vram sıcaklıklarına da bakman gerekecek. Onlar da aşırı ısınıyorsa pedlerin de değişmesi lazım demek. Kendin yapabilirsin ama internetten videolara bak hatta varsa direkt senin modelin videolarını ara.
  18. Agronomist

Furmark Testi Hakkında

Kartın arkasında güvenlik etiketleri duruyor mu? Bunu soruyorum çünkü açılıp bakım yapıldıysa yanlış boyutlarda ped takılmış olma ihtimali var, o durumda ped değişimi yapılması gerekir
  19. Agronomist

Furmark Testi Hakkında

Kart daha önce açılmış mıydı?
  20. Agronomist

Raijintek Cratos ATX 3.1 850W Alınır mı?

Piyasadaki en sessiz psulardan biri. A tier fiyatı da makul. Başka bir şey aramaya değmez bence
Geri