Arama sonuçları: *

• Users: Agronomist
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. A

Masaüstü 0 PC topladıktan sonra ilk açılışta no signal hatası

Sen onu bir dene güncel olmayan biosların yarattığı sıkıntıları biliyoruz ne yazık ki
  2. A

ASUS ROG RYUJIN 3 POMPA SESİ

İade veya değişime gönder, öyle ekipmanda bu tarz bir şey normal olamaz
  3. A

Masaüstü 0 PC topladıktan sonra ilk açılışta no signal hatası

Biosu flash biosla güncellemeyi denedin mi?
  4. A

❌İndirim Bitti! Asus Prime RX9070XT 31976tl (Outlet)

Emperor hakkında çok şikayet vardı. Outlet değil ikinci el satıyor diye. Karar sizin
  5. A

Gigabayte Aorus RX5700XT için termal ped ve macun önerisi

Tf7 güzel macun da eğer yeni sürüldüyse neden yenilemek istiyorsun ki
  6. A

🔥İndirim AMD Ryzen 7 7800X3D TRAY (14.249 TL)

Sıcak çalışmayı seven bir işlemci, internette testleri vardır izle istersen. Ram konusunda evet performanslı çalıştırır
  7. A

🔥İndirim AMD Ryzen 7 7800X3D TRAY (14.249 TL)

Ramler pahalı olduğu için bitiyor zaten, 6000 MHz cl30 ve 5200 MHz cl48 arasında 3d işlemciyle performans farkı %1-2 seviyesinde ve tek kanal kullanırsan da pek etkilenmiyor.
  8. A

İki İşlemci Arasında Kaldım

7500x3d hakettiğinin çok üstünde bir fiyatta Türkiye’de. Tavsiyem 7800x3d olur ama anakarta da bir güncelleme iyi olabilir
  9. A

Gigabayte Aorus RX5700XT için termal ped ve macun önerisi

Macun olarak mx4 işini görür. Ped olarak pulsar ice dragon iyi f/p ürün ama kalınlığı bilmiyorum. Üretici firmanın teknik ekibine mail atıp öğrenebilirsin. Globale mail atman işini kolaylaştırır
  10. A

17.000 Tl'ye ryzen 7 9800x3d alınır mı?

Sıfır olduğuna eminsen fiyat güzel. Gerekli testleri yapmadan para vermezsin diye düşünüyorum
  11. A

16 GB TEK SLOT RAM ( Sizce 2 slot yapmalı mıyım ? )

Elindeki rami satarak veya takas ederek ikili kit alman en doğrusu olur
  12. A

Amazon siparişimin ücretini kartımdan çekmedi

Merak etme ödeme alamadılarsa ürünü göndermezler
  13. A

Öneri NEDEN AMD EKRAN KARTINI GEREKSİZ ÖVME ÇABASI VAR

Fanboyluk yapmak kötü. Ben iki markayı da kullanan biriyim. Aynı dönem kardeşime 3080 kendime de 6900 xt aldım. İkisinin de iyi olduğu yerler var ama genel olarak ikisi de çok iyi kartlar. Oyunlarda ham performans seven biriysen AMD çok iyiyken DLSS vs seven biriysen Nvidia çok iyi...
  14. A

Çözüldü✓ Sapphire Rx 6900 xt nitro+ SE termal ped boyutları hk.

Merhabalar, Sapphire Rx 6900 xt nitro+ se ekran kartımın termal ped değişikliğini yapmak istiyorum. Daha önce benzer değişiklik yapmış kişiler varsa ve destek olabilirlerse çok sevinirim.
  15. A

🔥İndirim MSI PRO B840M-B 4286 TL

Bilmeyenler vardır diye söylemiş olayım b840; a320,a520,a620 gibi giriş seviyesidir. B650, b850 gibi bir segment sanılmasın
  16. A

❌İndirim Bitti! ASROCK X870 Pro RS WIFI 10.999 TL SON 1 YILIN EN DÜŞÜK FİYATI

X3d işlemcisi olanlar için ekstra sıcak bir fırsat olmuş
  17. A

Yardım ASRock anakartların işlemci yakma sorunu çözüldü mü?

9800x3d işlemcim olsa bunca tantanadan sonra Asrock işlemciyle aynı odada bulundurmazdım. Amerika’da Avrupa’da destek verirler de Türkiye’de sorun yaşayan yaşadığıyla baş başa bırakılır bence
  18. A

CS 2 FPS DROP sorunu neden olabilir ?

single channel ddr4 sorunu 2x8 Gb 3200 cl16 kitlere geçiş yaparsa sistemi rahatlar diye düşünüyorum
Geri