Arama sonuçları: *

• Users: Agronomist
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. Agronomist

Vatan Değişimi Onaylamıyor Thh Kararı Var

Çok şükür ya. İcraya düştüğü an için rahat olsun.
  2. Agronomist

AMD Ekran Kartlarında Sorun Yaşayan Varmı

Amacın sadece oyun oynamaksa Amd, profesyonel işlemler için kullanacaksan Nvidia. Amd ekran kartına 3 ayda 1 sefer Driver silip kur kafam rahat olsun. Sorun yaşattığından değil, oyun sırasında sorun yaşamayasın diye
  3. Agronomist

Yardım İncehesap ve Sinerji 5800x3d 10th Anniversary Fiyat Saçmalığı

Buna bu para verenin aklından zoru vardır. 10 bin’den 1 TL daha fazla etmez
  4. Agronomist

Forum Hangi Ekran Kartını Kullanıyor

Sapphire Rx 6900 xt nitro+ se
  5. Agronomist

AMD Adrenalin 26.6.2 (Whql) Çıktı !

2 gündür fps neden düştü diye uğraşıyorum, meğer güncelleme gelmiş. Bilsem eski sürümü yükler kullanmaya devam ederdim
  6. Agronomist

Hangi İnternet Hızı Mantıklı?

Sana yetiyor olması herkese yeterli olduğu anlamına gelmez ama bana hız şart mesela.
  7. Agronomist

Hangi İnternet Hızı Mantıklı?

Günümüz şartlarında 1000 mbps altı alınmaz bence
  8. Agronomist

Ps5 2.El Alınır mı? Yoksa Xbox S mi

Ps5 üzmez genellikle, kötü bir ortamda kullanıldıysa bakım gerektirir en fazla
  9. Agronomist

Mükkemmel İşlemci-Ekrankartı Uyumu

İşlemci ne dostum, o anakarta takılan 50-60 tane işlemci var
  10. Agronomist

Rx7600 Wattman Sorunu

Undervolt kapalıyken sorun oluyor mu
  11. Agronomist

Alabileceğim En İyi Ekran Kartıma Uyumlu 2k Monitör Tavsiyesi

Yanlış link atmışım sanırım
  12. Agronomist

❌İndirim Bitti! 2x16 GB Lexar Ram 7600mhz 11389tl, 6000mhz 6349tl

Bu konuyla ilgili tüketici dostu teknoloji influencerları bakalım bir şey diyebilecek mi? Yoksa gene sponsorluklarına zeval gelmesin de zavallı sıradan tüketicilere faydalı olabilmeye devam edebilmek için sessiz mi kalacaklar
  13. Agronomist

Ya h şüphem yok senin çok zeki olduğuna da ben de akıllıyımdır biraz. Oralarda görünse böyle bir şey yazmazdım herhalde. Benim İncehesap’tan alışveriş yapmaya başladığım sırada insanlar harici ekran kartının ne olduğunu yeni yeni öğreniyordu daha
  14. Agronomist

Eveet, bende iptal de iade de gözükmüyor, onları geçtim sipariş doğrudan hiç gözükmüyor. Thh’ye elden başvurumu yarın yaparım ben, üstüne de avukatımla arayıp görüşürüm, bir süredir fazla sessiz sakin kaldığın için onu da göremedim zaten iyi olur. Mahkeme + avukat parası ödemekten korkmaz...
  15. Agronomist

Aslında var hatta stok hatası derlerse bile aradaki farkı kendi ceplerinden karşılayarak başka bir siteden ürünü temin etme zorunluluğu var. Kendileri de ellerinde olan başka bir modelle ikame edebilirler ki kanun da bunu söyler. O yüzden herkesin hakkını araması daha doğru olur. Ben süreci...
  16. Agronomist

Alanların tartışmasına bakarsan onların da psikolojileri pek sağlam değil şu an
  17. Agronomist

İncehesap birkaç kişiye gönderebilir de o sipariş geçilen 1100 siparişin tamamının gönderilmesi mümkün değil
  18. Agronomist

İptal olmazsa sistemi Am5'e yükselttim demektir
  19. Agronomist

🔥İndirim Amazon Prıme Day Başladı!

4060 ekran kartlı (watt yüksek), i7 işlemcili ve 32 Gb rami olan bir laptop gören olursa beni etiketleyip uyarabilirse sevinirim
  20. Agronomist

Termal Macun Önerisi Laptop

Mx7 yeterli olur ama faz değişimli termal ped alırsan daha iyi. Heilos V2 stok olsa onu önerirdim
Geri