Arama sonuçları: *

• Users: addictive
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. A

Yardım 8000 TL MANYETİK TKL/75 KLAVYE ÖNERİSİ

Merhabalar, 7000-8000 TL bandına %75 veya TKL manyetik klavye bakıyorum. Bazı tuşları yazılımda kullanıyorum açıkçası. PageUp, PageDown, Home ve End gibi. Şu an kullandığım klavye cherry brown switchli fullsize bir mekanik klavye. Uzun bir süre kullandım ve miladını doldurdu gibi. Manyetik...
  2. A

Öneri Oled-IPS-VA Monitör Seçimi

Doğru hocam mesela şöyle bir şey var. Kötü müdür ki? https://www.itopya.com/philips-evnia-34m2c3500l-34-180hz-05ms-hdmi-dp-adaptivesync-hdr10-wqhd-va-curved-gaming-monitor_u28139 Yine 10k civarı gözden cıkarabilirim. Ama 27' yanında 2. monitor bu kadar büyük kötü mü durur hic bilemedim...
  3. A

Hocam yardımlarınız için teşekkürler. G5'i aldım. Bir deneyip yanında çok sırıtırsa yanına VA panelli bir şey alabilirim. Yanına 2. monitor code ekranı, YouTube, film için VA panel mi daha iyi olur peki? Bir de 32' veya 34' yanına çok sırıtır mı acaba. 2. ekran olacak daha büyük alsam daha...
  4. A

Hocam önerileriniz için teşekkürler. Çıkabilirim ama belki 2. monitor alma durumum da var. Şu anki monitörüm TN ve 24' olduğu için yetersiz gelirse yenisini alabilirim. O yüzden f/p olarak Samsung iyi geldi. 1773263425 Öneriniz için teşekkürler hocam. Dediğim gibi f/p olarak Samsung cazip geldi...
  5. A

Sadece glossy ve parlaklık için farka değer mi sizce hocam? Bir de 26k’ya önerdiğiniz monitörler nelerdir? 1773251379 Olmazsa sonrasında büyük VA panel alırım olmazsa. Sırıtır mı acaba 27’ yanında büyük ekran?
  6. A

RX9070XT ve Ryzen 7 9800X3D'li sistemim için OLED bakıyorum. Kamu kampanyası ile Samsung 27" Odyssey OLED G5 18.287,00 TL'ye düşüyor. Sizce o F/P değerine göre alınır mı? 25.000-26.000 TL civarlarına da yine OLED monitorler var. Arada o fiyat farkına değer bir fark oluyor mu? Asus VG248QE 24"...
  7. A

110-120k Arası R7 9800X3D Sistem Tavsiyesi

Hocam bunu da görmüştüm benzer psu'lar gibi. Belki MSI bir tık daha kaliteli olabilir. Ama fiyat farkı çok fazla tabi. Yeterli gelecekse bu kasa olabilir. Şimdi siz atınca farkettim daha önce bir bakmıştım kasaya. Kasa hava akışı nasıldır acacaba? Ona tam bakmadım.
  8. A

NZXT kasalar da güzel beğeniyorum açıkçası. RGB li model 12.700 ₺ değer mi sizce? RGB+ modeli zaten 20.000 ₺ üstü. Bayağı aşabilir bütçemi.
  9. A

Merhabalar, Yazılımcıyım ve sistemimin artık biraz geride kaldığını düşünüyorum. Yine 11 yıl önce yine forumdan arkadaşlar sağolsun, yardımlarıyla toplamıştım. Değişmeyi zaten düşünüyordum. Geçen hafta da PC açılmayınca bir anda o dürtü yeniden geldi. (Ram ile alakalıymış. Şu an açılıyor...
Geri