Merhabalar,
7000-8000 TL bandına %75 veya TKL manyetik klavye bakıyorum. Bazı tuşları yazılımda kullanıyorum açıkçası. PageUp, PageDown, Home ve End gibi...
Ben ASUS'un OLED monitörünü almıştım pişman oldum kısa süre sonra yandı, bu benim şanssızlığım tabi ama OLED teknolojisi IPS kadar güven verene kadar almayı...
Hocam yardımlarınız için teşekkürler. G5'i aldım. Bir deneyip yanında çok sırıtırsa yanına VA panelli bir şey alabilirim.
Yanına 2. monitor code ekranı...
F/p kralı G5 alabilirsiniz. Sadece dediğim gibi daha üst modellere göre daha düşük parlaklık ve mat kaplama görüntüye etki eden farklılıklar var. Yoksa...
Hocam önerileriniz için teşekkürler. Çıkabilirim ama belki 2. monitor alma durumum da var. Şu anki monitörüm TN ve 24' olduğu için yetersiz gelirse yenisini...
Herkesin görüşü farklı, bu birazda size bağlı. Kelimenin tam anlamıyla parlaklık, kaplama ve yenileme hızına fiyat farkı vereceksiniz. Bazısı var 100nit...
Sadece glossy ve parlaklık için farka değer mi sizce hocam? Bir de 26k’ya önerdiğiniz monitörler nelerdir?
1773251379
Olmazsa sonrasında büyük VA panel...
RX9070XT ve Ryzen 7 9800X3D'li sistemim için OLED bakıyorum. Kamu kampanyası ile Samsung 27" Odyssey OLED G5 18.287,00 TL'ye düşüyor.
Sizce o F/P değerine...
Hocam bunu da görmüştüm benzer psu'lar gibi. Belki MSI bir tık daha kaliteli olabilir. Ama fiyat farkı çok fazla tabi. Yeterli gelecekse bu kasa olabilir...