Arama sonuçları: *

• Users: rosewf
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. rosewf

Donanım Arşivi Forumu Bırakıyorum Sebeplerimide Açıklamak İstedim İyi Günler

Bende seninle aynı düşüncedeyim yönetim ekibinin oturup düşünmesi gerekiyor. Abdullah abi bu gönderiyi görmeli @Abdullah Hacıgül
  2. rosewf

Efootball Mc İndirimi

dostum umarım bunu ciddi yazmamışsındır. Forumda atılan linkler otomatik checkleniyor. Biraz bilgin olsun
  3. rosewf

Efootball Mc İndirimi

Dostlar biliyorsunuz eFootball a mc indirimi geldi. oynayanlar için indirimden nasıl 2 defa yararlanırsınız ondan bahsedeceğim. Öncelikle istediğiniz paketi oyundan satın almanız gerekiyor. Ondan sonrasında CodaShop bu linke tıklayın ve efootball hesabınıza giriş yapın. Mağaza sekmesinde indirim...
  4. rosewf

🔥İndirim Galatasaray 25. Şampiyonluk Atkısı 59.99 TL (Tekrar Aktif)

Hocam tekrardan teşekkürler ürün elime ulaştı kaliteside gayet iyi fiyat olarak zaten bedavaya aldık. Etiket fiyatındada 300 tl yazıyor bu da ekstra bilgi olsun:)
  5. rosewf

Oyun Kolu Bağlama Sıkıntısı

Hocam kolu görmemesinin sebebi attığın resime bakarsan bilgisayar klavye mouse olarak algılamış bende dualshock v2 var bağladığımda oyun kolu simgesi geliyor senin hatan burdan kaynaklı. Bi usb ile bağlamayı dene sonrasında chromeden sana dediğim gamepad tester ile test et. Sonrasındada ds4 kur...
  6. rosewf

Oyun Kolu Bağlama Sıkıntısı

hocam kollar dualshock 4 alternatifi ise ds4 indir. Ve de hangi oyunlarda görmüyor onu söylersen yardımcı olayım. Ayrıca chrome dan gamepad test yaz ilk çıkana tıkla bi test et
  7. rosewf

Steam Envanterimde Satis Yapamiyorum

tarayıcından gir ve ölçek ayarlarını azalt
  8. rosewf

Pc Yi Temizledim Artık Açılmıyor

hocam bi çok kişinin kabus başına gelmiş diyebiliriz bi arkadaşımada olmuştu o termal macunu bidaha sürmüştü. Ama dedikleri gibi ram slotlarını nasıl temizledin bilmiyorum ama içlerine bir daha bak veya ram slotlarını değiştir ram lerde bi problem yok çünkü görüntü geliyor. Ama ben işlemciden...
  9. rosewf

🔥İndirim Aj159 Nl P 3395 Sensör Fare 1.330 TL

hocam bendede aynısı var fakat kullanırken takılıyor sizde oldumu acaba
  10. rosewf

🔥İndirim Galatasaray 25. Şampiyonluk Atkısı 59.99 TL (Tekrar Aktif)

1tl ye trendyol plus ile 60 tl ye alındı hocam eyvallah
  11. rosewf

250’Lik Motor Almak İstiyorum Yardım

hocam şöyle söyliyim çok fazla yüksek cc motor kullanıcısı bir çevrem var ve birçokta servis dostum var. Cf nin 250 lik serileri her gün mekanik serviste, ama bu demek değilki her cf sr250 veya nk250 sıkıntılı. Yine de ustalar tavsiye etmiyor. Arkadaşında dediği gibi bütçenize gidin sağlam bir...
  12. rosewf

Yemeksepeti Ypro 200 TL İndirim

ah be hocam vallahi şansınıza 1780690574 hocam istanbulda yaşamıyorum ama büyük şehirler için çoğu restoran zaten ypro üyesi mağazaya baktığınızda taç işareti var ise indirim geçerli;)
  13. rosewf

Yemeksepeti Ypro 200 TL İndirim

Dostlar yemeksepeti yeni üyeliği YPro için 14 günlük ücretsiz deneme üyeliği veriyor, ve üyeliğin baya avantajları var yemek için de 200 tl indirim kuponu var. Ben vakıfbanktan sanal kart açarak üyeliği oluşturdum kullanmak isteyenlerin bilgisine:)
  14. rosewf

İncehesap Gaming Gecesi 5060 İndirimi

Dostlar incehesap güzelliğini yapacağa benziyor sizce fiyat kaç lira olacak. Ve de hangi fiyata alırsınız:)
  15. rosewf

Ucuz Yollu Monitör Önerisi

o zaman hocam bunu önereyim hem 27 inch hem de renkleri iyi gigabyte zaten GIGABYTE
  16. rosewf

Mercusys Mr25be Router Alınır mı?

hocam kablosuz için biraz daha yüksek modele yönelmeniz gerek ve aslında burda önemli konu wifi kartınız(veya telefonunuz)
  17. rosewf

kusura bakmayın hocam dikkat edememişim o fiyata yine bulunur ama
  18. rosewf

Nintendo Switch Türkçe Yama Uygulaması : Yamanx

ellerine sağlık hocam switch almayı düşünüyordum çok iyi oldu yakın zamanda bi göz atacağım
  19. rosewf

şimdi oldu hocam 5k bütçeye lg oddysey g3 veya msi mag 24.5 öneririm hiç üzmez renkleride iyidir
  20. rosewf

45-55 Bütçe ile Sistem Onerisi

hocam tavsiyem ikinci el ve sıfır karışık gidin ekran kartını forumdan sıcak fırsatlardan 5060 fln kovalayın anakartı ikinci el alabilirsiniz hocam bence ikinci el sıfır karışık gidin ekran kartını kesinlikle sıfır alın forumda sıcak fırsatlar bölümünde ekran kartı indirimi ve ram indirimi...
Geri