Dostlar biliyorsunuz eFootball a mc indirimi geldi. oynayanlar için indirimden nasıl 2 defa yararlanırsınız ondan bahsedeceğim. Öncelikle istediğiniz paketi...
Çok nadiren oluyor ama şarjı bitmeye yakınken oluyor geçen sene ağustostan beri kullanıyorum pek bir sorun yok 2-4-8kHz'de şarjı normal olarak hızlı bitiyor...
Hocam tekrardan teşekkürler ürün elime ulaştı kaliteside gayet iyi fiyat olarak zaten bedavaya aldık. Etiket fiyatındada 300 tl yazıyor bu da ekstra bilgi...
Hocam kolu görmemesinin sebebi attığın resime bakarsan bilgisayar klavye mouse olarak algılamış bende dualshock v2 var bağladığımda oyun kolu simgesi...
hocam kollar dualshock 4 alternatifi ise ds4 indir. Ve de hangi oyunlarda görmüyor onu söylersen yardımcı olayım. Ayrıca chrome dan gamepad test yaz ilk...
hocam bi çok kişinin kabus başına gelmiş diyebiliriz bi arkadaşımada olmuştu o termal macunu bidaha sürmüştü. Ama dedikleri gibi ram slotlarını nasıl...
hocam şöyle söyliyim çok fazla yüksek cc motor kullanıcısı bir çevrem var ve birçokta servis dostum var. Cf nin 250 lik serileri her gün mekanik serviste...
ah be hocam vallahi şansınıza
1780690574
hocam istanbulda yaşamıyorum ama büyük şehirler için çoğu restoran zaten ypro üyesi mağazaya baktığınızda taç...
Dostlar yemeksepeti yeni üyeliği YPro için 14 günlük ücretsiz deneme üyeliği veriyor, ve üyeliğin baya avantajları var yemek için de 200 tl indirim kuponu...