rosewf isimli üyenin son içerikleri

1. rosewf

🔥İndirim Galatasaray 25. Şampiyonluk Atkısı 59.99 TL

1tl ye trendyol plus ile 60 tl ye alındı hocam eyvallah
  2. rosewf

250’Lik Motor Almak İstiyorum Yardım

hocam şöyle söyliyim çok fazla yüksek cc motor kullanıcısı bir çevrem var ve birçokta servis dostum var. Cf nin 250 lik serileri her gün mekanik serviste, ama bu demek değilki her cf sr250 veya nk250 sıkıntılı. Yine de ustalar tavsiye etmiyor. Arkadaşında dediği gibi bütçenize gidin sağlam bir...
  3. rosewf

Yemeksepeti Ypro 200 TL İndirim

ah be hocam vallahi şansınıza 1780690574 hocam istanbulda yaşamıyorum ama büyük şehirler için çoğu restoran zaten ypro üyesi mağazaya baktığınızda taç işareti var ise indirim geçerli;)
  4. rosewf

Yemeksepeti Ypro 200 TL İndirim

Dostlar yemeksepeti yeni üyeliği YPro için 14 günlük ücretsiz deneme üyeliği veriyor, ve üyeliğin baya avantajları var yemek için de 200 tl indirim kuponu var. Ben vakıfbanktan sanal kart açarak üyeliği oluşturdum kullanmak isteyenlerin bilgisine:)
  5. rosewf

İncehesap Gaming Gecesi 5060 İndirimi

Dostlar incehesap güzelliğini yapacağa benziyor sizce fiyat kaç lira olacak. Ve de hangi fiyata alırsınız:)
  6. rosewf

Ucuz Yollu Monitör Önerisi

o zaman hocam bunu önereyim hem 27 inch hem de renkleri iyi gigabyte zaten GIGABYTE
  7. rosewf

Mercusys Mr25be Router Alınır mı?

hocam kablosuz için biraz daha yüksek modele yönelmeniz gerek ve aslında burda önemli konu wifi kartınız(veya telefonunuz)
  8. rosewf

kusura bakmayın hocam dikkat edememişim o fiyata yine bulunur ama
  9. rosewf

Nintendo Switch Türkçe Yama Uygulaması : Yamanx

ellerine sağlık hocam switch almayı düşünüyordum çok iyi oldu yakın zamanda bi göz atacağım
  10. rosewf

şimdi oldu hocam 5k bütçeye lg oddysey g3 veya msi mag 24.5 öneririm hiç üzmez renkleride iyidir
  11. rosewf

45-55 Bütçe ile Sistem Onerisi

hocam tavsiyem ikinci el ve sıfır karışık gidin ekran kartını forumdan sıcak fırsatlardan 5060 fln kovalayın anakartı ikinci el alabilirsiniz hocam bence ikinci el sıfır karışık gidin ekran kartını kesinlikle sıfır alın forumda sıcak fırsatlar bölümünde ekran kartı indirimi ve ram indirimi...
  12. rosewf

Mercusys Mr25be Router Alınır mı?

hocam 1000 mbps kaldırır ama kablolu kullanmanız gerekir
  13. rosewf

Üniversite İçin Laptop Mu Masaüstü Mü?

hocam model gayet iyi ve de tabii ki 32gb rami seçin her türlü işinizi görür bu laptop sadece youtubeden baktığınız modelin ekran kartının kaç w olduğuna bakın w ne kadar yüksekse o kadar iyi
  14. rosewf

bu devirde 75hz monitörmü alınır hocam çok pişman olursunuz 1000 lira daha verin en azından msi alın veya başka markalarda var
  15. rosewf

Monitör Seçmeme Yardımcı Olun

sondaki monitör gerçekten alınır ama bütçenizi iyi değerlendirin hocam sonunda üzülmeyin
Geri