Arama sonuçları: *

• Users: hamzanshs
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. H

Kazanılan Parayı Nasıl Değerlendirmeli?

Güldürdün abi be 😂😂 gelip burda bı kazanç olmadan böyle kurgu yapıp kendini tatmin edenlerde bı değişik deliklerden olurmus yardımları aldım sürekli bildirim geliyor 😁
  2. H

Abi tatsızlık çıkarmak istemem orda gelin sizde oynayın kazanın dediysem konusabilirsin ben parasal olarak başınıza bir şey gelmesin dedim yanlış anlamak isteyen yanlış anlar ztn hem bu para ile olan günah Sevap ilişkisi beni ilgilendirir ne yapmam gerek diye yardım istedim 🫡
  3. H

Abi yardımlarınız için teşekkürler yagrin bı bankaya uğrayacağım faiz kranalrina filan bakacağım her soruyu cevapladıniz guldurdunuz eğlendirdiniz inşallah sizinde böyle şeyler başınıza gelir en kotu senaryonuz bu olur sağlıcakla kalın hoşçakalın ❤️
  4. H

Teşekkürler hocam daha iyileri sizin olsun 1773877252 Abi o fiyatakra daha sorunsuz bir araç olabilir hemde başlık olarak tavsiye değilde biraz yardım amaçlı ne yapmaliyim diye
  5. H

Abi direkt parayı sanayide yedik naptın 😂
  6. H

Annem sakın babam sınırlı annemin de helal para takıntısı var ordan korkuyorum
  7. H

Çok teşekkür ederim abi yagrin bankaya uğrayacağım şimdi aramak istemedim yüz yüze konuşmak daha iyi olur orda bu paranın kaynagini filan soracaklarmi legal siteden kazandım diyip kazanç verilerini gostersem olurmu ? 1773876960 Abi amcamın kebabcisinda calisiyorum 7 den beri annemde üni için...
  8. H

Şuan 1.678 bin var ve 80 Gr altın birikmisim var uninicin inanmayanlar önceden açtığım konulara bakabilir 250 k civarına aylardır araba arıyorum inanmayan gidip Facebook ta gezebilir 1773876647 Abi İnan bizim durumumuz da iyi değil bu bı imtihan olabilir Allah faizli para yerini yemezmi diye...
  9. H

Anladım abi yagrin sakin kafayla bir düşüneceğim
  10. H

Çocukluk arkadaşım yapacağını sanmam ama ailesi arabadan dolayı oyermi bilemem nasıl aldın diye çok kararsızım şuan
  11. H

Abiler boş yapacaksanız ve inanmayıp dalga geçeceksiniz konudan cikabilirsiniz burda yardım almaya çalışıyorum sizinle ugrasamam
  12. H

Abi hic kimseye demedim bı arkadaşım biliyor onada araba sözü verdim diye
  13. H

Abi his bir sıkıntım yok legal sitelerden aldım gözüküyordu ztn sabıka veya borç kaydında yok ztn durumu olmayan bir öğrenciyim 250 bini 5 senede zor biriktidim
  14. H

Abi soyle izah edeyim ev alırken faiz olmasın diye 2 yıl kirada kaldık sen düşün
  15. H

Abi altın güzel yatırımda faize yaptırsam 42 veriyor yapı kredi bana aylık 60 k gelir elde ediyorum yaklaşık böyle hayatımı gecindirebilirmiyim 1773876153 Öyle yapacağım 80 Gr da birikmiş vardı uninicin onun ile beraber 200 civarı bir Gr geliyor 280 Gr i direkt atacağım geri kalan 50 Gr Lada...
  16. H

Abi m ile başlıyor senin dediğinizde biliyorum ama ben ondan kullanmadım 1773875814 Ozmn hemen ariyorum abi 1773875905 Araba para var cur olmasın diye demiştim yatırım beni daha çok rahatlatır ve geleceğimi kurtara bilirim en kotu bintanede araba çekilir babam inşaat işçisi bu parayı öğrenirse...
  17. H

Bencede öyle yapmalıyım hem para çarçur olmaz hemde aklım kalmaz belki küçük bir arabada cekebilirim altinlarimin bı kısmını bozdurup
  18. H

Abi vergi filan kesince azaldı tam bakmadım heycandan şirket banka hesabına geçirdim yani şuan kalbim 140 lara dayandı 1773875653 Bu saatte aranirmi abi 1773875668 Legal site onaylı şuan ad veremiyorum
  19. H

Abi bende helal değil biliyorum ama yüklü bir lara aklım kalıyor böyle konularda intihar a kadar gidiyor parayı kaybedince 1773875483 Faiz % 42 veriyor benim banka baktım ona
  20. H

Tahminin doğru abi ucl de oynadım ve geleceğini sanmıyordum tothenam in gol atacağını biliyodum ama tothenam 3 golle kazanabilir mi emin degildim şansa tuttu bankadan hepsini altına yatırıp geri kalan paramla araba almak istiyorum 80 Gr altinim kalıyor ona ne alabilirim ileride 3 4 yıl paraya...
Geri