Güldürdün abi be 😂😂 gelip burda bı kazanç olmadan böyle kurgu yapıp kendini tatmin edenlerde bı değişik deliklerden olurmus yardımları aldım sürekli...
Abi tatsızlık çıkarmak istemem orda gelin sizde oynayın kazanın dediysem konusabilirsin ben parasal olarak başınıza bir şey gelmesin dedim yanlış anlamak...
Teşekkürler hocam daha iyileri sizin olsun
1773877252
Abi o fiyatakra daha sorunsuz bir araç olabilir hemde başlık olarak tavsiye değilde biraz yardım...
Çok teşekkür ederim abi yagrin bankaya uğrayacağım şimdi aramak istemedim yüz yüze konuşmak daha iyi olur orda bu paranın kaynagini filan soracaklarmi legal...
Şuan 1.678 bin var ve 80 Gr altın birikmisim var uninicin inanmayanlar önceden açtığım konulara bakabilir 250 k civarına aylardır araba arıyorum inanmayan...
Abi his bir sıkıntım yok legal sitelerden aldım gözüküyordu ztn sabıka veya borç kaydında yok ztn durumu olmayan bir öğrenciyim 250 bini 5 senede zor biriktidim
Abi altın güzel yatırımda faize yaptırsam 42 veriyor yapı kredi bana aylık 60 k gelir elde ediyorum yaklaşık böyle hayatımı gecindirebilirmiyim
1773876153...