Güldürdün abi be 😂😂 gelip burda bı kazanç olmadan böyle kurgu yapıp kendini tatmin edenlerde bı değişik deliklerden olurmus yardımları aldım sürekli bildirim geliyor 😁
Abi tatsızlık çıkarmak istemem orda gelin sizde oynayın kazanın dediysem konusabilirsin ben parasal olarak başınıza bir şey gelmesin dedim yanlış anlamak isteyen yanlış anlar ztn hem bu para ile olan günah Sevap ilişkisi beni ilgilendirir ne yapmam gerek diye yardım istedim 🫡
Abi yardımlarınız için teşekkürler yagrin bı bankaya uğrayacağım faiz kranalrina filan bakacağım her soruyu cevapladıniz guldurdunuz eğlendirdiniz inşallah sizinde böyle şeyler başınıza gelir en kotu senaryonuz bu olur sağlıcakla kalın hoşçakalın ❤️
Teşekkürler hocam daha iyileri sizin olsun
1773877252
Abi o fiyatakra daha sorunsuz bir araç olabilir hemde başlık olarak tavsiye değilde biraz yardım amaçlı ne yapmaliyim diye
Çok teşekkür ederim abi yagrin bankaya uğrayacağım şimdi aramak istemedim yüz yüze konuşmak daha iyi olur orda bu paranın kaynagini filan soracaklarmi legal siteden kazandım diyip kazanç verilerini gostersem olurmu ?
1773876960
Abi amcamın kebabcisinda calisiyorum 7 den beri annemde üni için...
Şuan 1.678 bin var ve 80 Gr altın birikmisim var uninicin inanmayanlar önceden açtığım konulara bakabilir 250 k civarına aylardır araba arıyorum inanmayan gidip Facebook ta gezebilir
1773876647
Abi İnan bizim durumumuz da iyi değil bu bı imtihan olabilir Allah faizli para yerini yemezmi diye...
Abi his bir sıkıntım yok legal sitelerden aldım gözüküyordu ztn sabıka veya borç kaydında yok ztn durumu olmayan bir öğrenciyim 250 bini 5 senede zor biriktidim
Abi altın güzel yatırımda faize yaptırsam 42 veriyor yapı kredi bana aylık 60 k gelir elde ediyorum yaklaşık böyle hayatımı gecindirebilirmiyim
1773876153
Öyle yapacağım 80 Gr da birikmiş vardı uninicin onun ile beraber 200 civarı bir Gr geliyor 280 Gr i direkt atacağım geri kalan 50 Gr Lada...