Arama sonuçları: *

• Users: Denemex99
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. D

Yardım Asus A501 Pelta Cashback

Konu güncel
  2. D

Asus Rog Pelta Vs Hyperx Cloud 3 S

Bozuk arızalı olmadıkça ürün iade etmeyi sevmiyorum. James Donkey 720 kablolu dert etmeyene çok üst düzey ayrıntılı ses veriyor. Sadece bu kulaklık sırf kablosu diye yoksa JD 720 bunun yanında çok prof kalıyor. Birisi dese şaka yapıyor derdim. 20 bin bandı bütçe yoksa kablosuz kulaklığa...
  3. D

Asus Rog Pelta Vs Hyperx Cloud 3 S

Rog pelta aldım iki gündür kullanıyorum daha önce James Donkey 720 kullanıyordum inanmazsın ama ses seviyesi JD 720 den 3 de 2 daha az pubg oynuyorum ayak seslerini artık duyamıyorum bilseydim bin liralık James ile devam ederdim
  4. D

Yardım Asus A501 Pelta Cashback

Merhabalar asus kulaklık geri ödemesine başvuru yaptım yaptığım başvurunun durumunu takip etmek için asus sayfasından başvurulara tıklıyorum ama kayıtlı bir kampanya katılımınız yok diyor fakat ben formu doldurdum son aşamada kayıt numarası yazdı fakat ne e posta geldi nede bir şey bilgisi olan...
  5. D

R5 7600 İçin Curve Optimizer -50 Değer İyi mi? Anlayanlar Yardımcı Olabilirler mi?

-50 yapılabilen bir işlemcinin Overclock değerlerini bulması biraz zor Max Overclock yapmadan bilmeside zor gibi
  6. D

R5 7600 İçin Curve Optimizer -50 Değer İyi mi? Anlayanlar Yardımcı Olabilirler mi?

Ben şunu merak ediyorum diyelim ki en iyi şekilde 7600 işlemci geldi bu işlemciden max ayarlar ile ne gibi sonuç elde edilir yani hangi işlemci kuvveti alınabilir ?
  7. D

Yardım Ryzen 7 7800 X3d En İyi Ayarlar

Merhabalar iyi forumlar, Ryzen 7 7800x3d kullanmaktayım ekran kartım 5070 FPS oyunları oynuyorum yüksek fps almak için işlemcime ne gibi ayarlar yapmam gerekir ? Kimisi hiçbir ayar yapmayın demiş Kimisi Curve -20 verin sadece demiş PBO açılmalı mı bu işlemciyi kullananlardan yardım bekliyorum.
  8. D

Böyle nadir durumda ki işlemcinin değeri nedir ekstra ne gibi OC yapılır ? Mesela 7600 demiş hangi işlemci seviyesinde performans alınır Yapay zeka -30 da çalışınca -50 ye göre daha fazla fps verir diyor ?
  9. D

Gözümle bire bir gördüm -50 de ve r24 testi yapıldı çökme yok sistem boşta çökme yok oyunda çökme yok
  10. D

Bildiğim kadarı ile dün tüm hard testleri yaptı çökme kasması yok -50 de
  11. D

Yeni Aldım İyi Midir

Başlık konu içeriğini belirtmiyor meraktan girdim ayrıca aldıktan sonra sormanın ne anlamı var önce sormak daha mantıklı değil mi ?
  12. D

Öneri +300 Hz 1080p Monitör Tavsiyesi (Hangisi Daha İyi Seçer Misiniz?)

Benimde 300 hz ve üzeri mönitör ihtiyacım var OC ile olmasını istemiyorum fps oyunları oynadığım için çözünürlük kişisellleştirdiğimde sıkıntı oluyor gerçek HZ istiyorum 27 inç pek tavsiye etmiyorlar sistemim iyi 4 K bile açar ama fps oynadığım için full hd bile yeterli oluyor Maks bütçe 10K
  13. D

❌İndirim Bitti! Steelseries Aerox 9 Rgb Kablosuz Oyuncu Mouse 2596 Tl (Vatan Mağazalarında)

1000 HZ fareye bu parayı vermek mantıklı mı ? Fiyatı uygun geldi yinede
  14. D

❌İndirim Bitti! Logitech G Pro X Superlight 2 Lightspeed Hero Kablosuz Mouse 4480 Tl

Normal 1K hz razer viper yerine bunu alsak FPS oyunlarında farkı olur mu
  15. D

Aldığım Bilgisayarı İyi Almış Mıyım?

Sistem fiyatı güzel fena değil hayırlı olsun fakat bu anakart ile Overclock yapamazsın. İleride işlemci yükseltemezsin b650 olsaydı iyiydi. Ürünü almadan önce sormak araştırmak her zaman daha mantıklı hayırlı olsun
  16. D

Çözüldü✓ Yeni Monitör Seçiminde Yardım ve Öneri

İps kullanıyorum yine ips geçeceğim oledlerin birçok kronik sorunu olduğunu duydum 1778609735 Hikayeli oyunlar oynuyorsan 2K mönitör değer Rekabetçi fos oynuyorsan vs pubg gibi 2K mönitöre gerek yok bence
  17. D

Çözüldü✓ Yeni Monitör Seçiminde Yardım ve Öneri

Ben 5070 li sistemde 1080 P 165 HZ kullanıyorum ileride yine 1080 P +300 hz almayı düşünüyorum ihtiyacın doğrultusunda karar ver bana göre o paraya sistemi yükseltmek daha mantıklı
  18. D

Asus Dual Rtx 2060 Furmark Sıcaklıkları

Fiyat fena değil gibi
Geri