Arama sonuçları: *

• Users: meiyosenshi
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. M

🔥İndirim 2000 Lümen Fener 298₺🔥(Denendi Fotoğrafli)Kaçırma

Bir adet aldım bende, teşekkürler.
  2. M

17 Yaşında KYC’siz İlan Platformu Geliştiriyorum: ApexBotic

Muhteşem bir gece oldu, emeği geçenlere teşekkürler :hoba:
  3. M

Ya ben bu proje çalışır mı çalışmaz mı sorusunun en net cevabını buldum bak şimdi aklıma geldi, bu idealist arkadaşımız projesini hayata geçirince bize haber versin, sonrasında biz MASAK'a bir telefon açıp bu projenin bu şekilde çalışması uygun mudur? diye sorarız bitti gitti.
  4. M

Kodları yazan sensin, sistemde her zaman bir açık bulunabilir ve o sistem kötü amaçlar uğruna kullanılabilir. Senin yazdığın kodu kimse denetlemezse ve sen kendine çok güvenirsen zaten bu işi yapmaya uygun birisi değilsindir. Zaten bu ülkedeki en büyük sorun da DENETİM eksikliği.
  5. M

İnsanlardan fikir almak için bu konuyu açtığını söyleyip, insanlar fikirlerini dile getirdikten sonra eleştirileri beğenmeyip üstüne bir de onlara cahil demen trajikomik bir durum. Yeni nesil gümbür gümbür geliyor :poop:
  6. M

Olay burada senin yaşın değil, ister 17 ol ister 27 ister 37. Yaşın bir önemi yok böyle şeyleri hayal etmekte, başarmaya çalışmakta. Fakat yaşından kaynaklı olarak temel bir sorunun var, "farkındalık". Yaşadığımız ülke içerisindeki şartlardan bihabersin anladığım kadarıyla, ülkenin içerisinde...
  7. M

❌İndirim Bitti! Lego 42226 Technic BMW M4 GT3 Evo Yarış Arabası 2521 TL

Pardon hocam, yanlış anlamışım. 1 aylık bir lego olarak değerlendirirsek bu fiyat çok iyi ama onu söyleyebilirim kendimce.
  8. M

Evet bu sette güzel, alınabilir. Ama ileride daha çok düşecektir diye düşünüyorum fiyatı. 1774699882 %60 biraz fazla iddialı bir yüzdelik dilim olmadı mı hocam 😁, genelde %30-40 arası oluyor.
  9. M

https://www.trendyol.com/lego/lego-technic-bmw-m4-gt3-evo-yaris-arabasi-42226-11-building-set-for-11-747-p-1109325885 Lego çıkalı 1 ay bile olmadı, çıkış fiyatı 3700 TL, piyasa fiyatı ise 3400-3500 arası idi. Hem ürün indirimde, hem de LEGOMART250 kodu ile daha da uyguna geliyor. Peşine 3 taksit...
  10. M

🔥İndirim Trendyol 800₺ ve üzerine 250₺ İndirim kodları

Pelinozcan250 kodu çalıştı.
  11. M

🔥İndirim Lego Dünya Kupası 8444₺!

https://www.ikea.com.tr/urun/lack-mavi-siyah-110x26-cm-duvar-rafi-10595420 ben bu ürünü kullanıyorum tavsiye ederim, bu şekilde duruyor.
  12. M

🔥İndirim Lego Dünya Kupası 8444₺!

Lego gibi bir uğraşın en büyük sorunu yer zaten, işin içine taksit girince fiyatı bir yerden sonra tolere edilebilir oluyor ama yer bir türlü bulunamıyor. Bu arada koyu yeşil araba lego'nun mu yoksa başka bir marka mı? Bir de burago'nun porsche 963'ü çok güzel duruyor. Listeme ekledim.
  13. M

🔥İndirim Lego Batmobil 1275₺!

fiyat güzelse, üstüne de 6 taksit varsa kredi kartının patlaması çok normal hocam 😁 ben ferrari sf24'ü 7000 liraya almıştım, 6 taksit. 1 günden kısa sürede bitirdim ama halen taksidini ödüyorum...
  14. M

🔥İndirim Amazon 1000₺ indirim 10 Bin Üzeri(3 Mart)

Bende aynı şekil 9 taksit çektim, Garanti sağolsun toplam 1050 TL bonus geldi :hoba:
Geri