Arama sonuçları: *

1. ColaTurkaTopu

Bu pc + monitör ne kadar eder?

18-20k ya gideri var.
  2. ColaTurkaTopu

S26+ fiyatı düşer mi?

Kesinlikle düşer, androidler çıktıktan sonra 4-5 aya epey düşüş yaşıyor.
  3. ColaTurkaTopu

ÜLKEDE Kİ 2.EL SİSTEM FİYAT SAÇMALIĞI

Nasıl allak bullak edecek ederini biliyorsun almazsan fiyat düşürmek zorundalar? ryzen 5 3600 rtx 3060 sistemimi 20 binden ilanda tuttum şubat ayı boyunca 1 allahın kulu mesaj bile atmadı, fiyat düşürecektim biraz daha, sonra vazgeçip komşumun oğluna hediye ettim, demek istediğim bi mal bi...
  4. ColaTurkaTopu

ÜLKEDE Kİ 2.EL SİSTEM FİYAT SAÇMALIĞI

Ortada can sıkacak bir durum yok, herifin kendi malı isterse 300.000 tl yazsın. Satılmayacağı için eninde sonunda o fiyatı aşağı çekecek. Çekmiyorsa da kendi bilir düzgün fiyata 2. el ürün satan insanlar da var gider oradan alırız alacaksak. Serbest piyasanın güzelliği bu değil mi?
  5. ColaTurkaTopu

🔥İndirim 1.2KG Cheddar Soslu Kaju 🔥600₺

Gidip 750 liraya 1 kilo zarlı kaju alın, birdaha başka kaju yemezsiniz.
  6. ColaTurkaTopu

🔥İndirim R5 7600 - RX 9070 - X670 - 1TB M.2 SSD - 24GB RAM 67.499₺

24 gb ram 6800 tl hem de 6400 mhz cl 32 wow, bedavadan bi tık daha ucuz.
  7. ColaTurkaTopu

Win 11 homedan proya geçiş

Trendyoldan 30 liraya 3 tane kod aldım üçüde çalışıyordu birini kendim kullandım diğerlerini birilerine verdim. Bu sırada vatan bilgisayarda 10000 tl ye windows satılıyor. 🤣
  8. ColaTurkaTopu

Yeni alınan hazır sistem kendi kendine kapanıyor

Bundan 4 yıl önce çok absürt bir arıza gelmişti başıma, çok nadir bi olaydır diye düşünüyorum, bilgisayar çalışırken pat pat kapanıyordu, bilgisayar açıkken kabloları oynatarak 24 pinden kaynaklandığını anladım, kablo tam oturmasına rağmen sadece belli bir açıda bilgisayarı açık tutuyordu milim...
  9. ColaTurkaTopu

R5 5600 + 32 gb ram + b450 sizde ideal bir fiyat mı?

Sorunsuzlarsa alınır.
  10. ColaTurkaTopu

Sizce bilgisayarımı yükseltmelimiyim

Valo ve cs için bu ram krizinde bilgisayar falan yükseltilmez, parana yazık.
  11. ColaTurkaTopu

Öneri Ekran kartımı değiştirmek istiyorum öneri?

Param güvenle ile de alabilirsin güzel temiz bi kart bulursan, sorun yaşarsan sistem seni koruyor zaten.
  12. ColaTurkaTopu

Yardım Seduna Koltuk Alınır mı? Öneri.

Alınmaz, sırtı fileli koltuklar salıyor kendini bi süre sonra 1 kere o hataya düştüm bir daha asla. Çevrende bi ofis koltuğu satan yer varsa oraya git deneye deneye en rahatını al. Her insanın anatomisi farklı bana rahat olan koltuk seni rahatsız edebilir.
  13. ColaTurkaTopu

Yardım 7800 x3d Sürekli +75 Derece

240 mm ile benimki 40 derecede sabit, arada kafasına esiyor 49 a sıçrıyor sonra geri düşüyor. %100 yükte 65 dereceyi geçmiyor. 1772705125 Sakın nebinin videosunu izleyip -30 la başlama uv yapmaya o videoda 9800x3d ye yapıyor. Ve occt de extreme ayarlarda test et stabil mi diye, benim 7800x3d...
  14. ColaTurkaTopu

Öneri 9070xt Vs 5070 ti önerisi?

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
  15. ColaTurkaTopu

Biosa hiçbir şekilde girilmiyor

Bios resetlemeyi denedin mi pili çıkararak, ya da bios flashback yapıp yeni bios sürümünü de kurabilirsin. 1772656906 [H3 id='Fast+Boot+Engeli+ve+Windows+zerinden+Mdahale'] "Fast Boot" Engeli ve Windows Üzerinden Müdahale[/H3] Sistem üzerinden BIOS'a girdiğinizde klavyenin çalışmaması, BIOS...
  16. ColaTurkaTopu

35K Klavye alınır mı?

Aylık gelirin 1 milyon liraysa dene dicem de aylık geliri 1 milyon lira olan birinin forumda işi olmazdı direkt alırdı, para israfı verilmez. Bi klavyeye vereceğim maksimum para 5000 tl, 1 lira fazlasını vermem içim acır.
  17. ColaTurkaTopu

Steelseries Qck Performance Speed mi, Balance mi?

Benim sens acayip düşük, dpi da 800 sana speed yaramaz gibi, kontrol edemezsin.
  18. ColaTurkaTopu

Steelseries Qck Performance Speed mi, Balance mi?

Kişisel tercih bu, muz mu almalıyım elma mı diye sormak gibi bir şey bu, tamamen senin kullanımına bağlı. Ben speed mousepad seviyorum mesela.
  19. ColaTurkaTopu

Ryzen 7 5700x alınır mı?

Şu ram piyasasında elinde ddr4 ram varsa am4 gayet de alınır, bu şartlarda ölü falan değil. 5 yıl kullanacaksın zaten o 5060 lı sistemi, 5 yıl sonra da ortada am5 diye bir şey kalmıcak am6 sistem toplarsın.
Geri