Nasıl allak bullak edecek ederini biliyorsun almazsan fiyat düşürmek zorundalar? ryzen 5 3600 rtx 3060 sistemimi 20 binden ilanda tuttum şubat ayı boyunca 1...
Ortada can sıkacak bir durum yok, herifin kendi malı isterse 300.000 tl yazsın. Satılmayacağı için eninde sonunda o fiyatı aşağı çekecek. Çekmiyorsa da...
Trendyoldan 30 liraya 3 tane kod aldım üçüde çalışıyordu birini kendim kullandım diğerlerini birilerine verdim.
Bu sırada vatan bilgisayarda 10000 tl ye...
Bundan 4 yıl önce çok absürt bir arıza gelmişti başıma, çok nadir bi olaydır diye düşünüyorum, bilgisayar çalışırken pat pat kapanıyordu, bilgisayar açıkken...
Alınmaz, sırtı fileli koltuklar salıyor kendini bi süre sonra 1 kere o hataya düştüm bir daha asla. Çevrende bi ofis koltuğu satan yer varsa oraya git...
240 mm ile benimki 40 derecede sabit, arada kafasına esiyor 49 a sıçrıyor sonra geri düşüyor. %100 yükte 65 dereceyi geçmiyor.
1772705125
Sakın nebinin...
AMD yazılımı daha iyi şuan Nvidiadan.Ucuz olan kartı alırdım şahsen 9070 XT'nin RT/PT dışında aşağı kalır yanı yok 5070Ti'a göre RT ve PT'de üzmez tabi.