Nasıl allak bullak edecek ederini biliyorsun almazsan fiyat düşürmek zorundalar? ryzen 5 3600 rtx 3060 sistemimi 20 binden ilanda tuttum şubat ayı boyunca 1 allahın kulu mesaj bile atmadı, fiyat düşürecektim biraz daha, sonra vazgeçip komşumun oğluna hediye ettim, demek istediğim bi mal bi...
Ortada can sıkacak bir durum yok, herifin kendi malı isterse 300.000 tl yazsın. Satılmayacağı için eninde sonunda o fiyatı aşağı çekecek. Çekmiyorsa da kendi bilir düzgün fiyata 2. el ürün satan insanlar da var gider oradan alırız alacaksak. Serbest piyasanın güzelliği bu değil mi?
Trendyoldan 30 liraya 3 tane kod aldım üçüde çalışıyordu birini kendim kullandım diğerlerini birilerine verdim.
Bu sırada vatan bilgisayarda 10000 tl ye windows satılıyor. 🤣
Bundan 4 yıl önce çok absürt bir arıza gelmişti başıma, çok nadir bi olaydır diye düşünüyorum, bilgisayar çalışırken pat pat kapanıyordu, bilgisayar açıkken kabloları oynatarak 24 pinden kaynaklandığını anladım, kablo tam oturmasına rağmen sadece belli bir açıda bilgisayarı açık tutuyordu milim...
Alınmaz, sırtı fileli koltuklar salıyor kendini bi süre sonra 1 kere o hataya düştüm bir daha asla. Çevrende bi ofis koltuğu satan yer varsa oraya git deneye deneye en rahatını al. Her insanın anatomisi farklı bana rahat olan koltuk seni rahatsız edebilir.
240 mm ile benimki 40 derecede sabit, arada kafasına esiyor 49 a sıçrıyor sonra geri düşüyor. %100 yükte 65 dereceyi geçmiyor.
1772705125
Sakın nebinin videosunu izleyip -30 la başlama uv yapmaya o videoda 9800x3d ye yapıyor. Ve occt de extreme ayarlarda test et stabil mi diye, benim 7800x3d...
Bios resetlemeyi denedin mi pili çıkararak, ya da bios flashback yapıp yeni bios sürümünü de kurabilirsin.
1772656906
[H3 id='Fast+Boot+Engeli+ve+Windows+zerinden+Mdahale'] "Fast Boot" Engeli ve Windows Üzerinden Müdahale[/H3]
Sistem üzerinden BIOS'a girdiğinizde klavyenin çalışmaması, BIOS...