Arama sonuçları: *

1. K

49K Bütçe ile RTX 5060 & Ryzen 7500F Hazır Sistem Özelleştirme - Sizce Nasıl?

Hocam tecrübeni paylaştığın için sağ ol, AMD'nin sürücü tarafında kendini düzelttiğinin farkındayım. Ama benim kullanım senaryom biraz farklı. Ben ağırlıklı olarak Valorant, CS ve LoL gibi rekabetçi oyunlar oynayacağım. Bu oyunlarda VRAM'den ziyade işlemci (7500F) ve düşük gecikme (NVIDIA...
  2. K

VRAM konusundaki uyarın için sağ ol hocam ama AMD'nin yazılım tarafındaki belirsizlikleriyle uğraşmak istemiyorum. NVIDIA'nın DLSS desteği ve sürücü stabilitesi benim için daha öncelikli. 8GB VRAM şu an oynadığım rekabetçi oyunlar için fazlasıyla yeterli, hikayeli oyunlarda da DLSS ile idare ederim
  3. K

Hocam kümülatif hesapta haklı olabilirsin ama tek tek parçalarla, 10 farklı kargoyla ve montaj stresiyle uğraşacak vaktim yok. İtopya gibi bir yerden sistemin test edilip, montajlanıp, tek bir fatura ve garanti altında gelmesi benim için daha değerli. Ayrıca 50.880 TL'ye bu parçaların (B650...
  4. K

Hocam yorumun için teşekkürler ama bakış açımız biraz farklı sanırım. Ben bu sistemi alıp 1 sene sonra satacak bir al-satçı değilim, en az 4-5 sene arkama bakmadan kullanmak isteyen bir kullanıcıyım. Neden B650 seçtim? A620 giriş seviyesi bir çipset. Yarın bir gün Ryzen 9000 serisi bir...
  5. K

Selamlar arkadaşlar, Bütçemi zorlamadan, hem güncel hem de önü açık (future-proof) bir sistem toplamak için İtopya üzerinden bir hazır sistemi özelleştirerek sipariş geçtim. Toplam maliyet 49.000 TL civarına geldi. Sistem Linki ...
  6. K

45k Bütçe ile Taksitli Hazır Sistem Önerisi

https://www.incehesap.com/titan-thunder-oem-paket-fiyati-42322/ Bu nasıl hocam? 1775051972 Anladım. https://www.incehesap.com/titan-thunder-oem-paket-fiyati-42322/ Bu sistem nasıl?
  7. K

Peki, bütçeyi 50 bine çıkarsam? Peki, bütçeyi 50 bine çıkarsam?
  8. K

Selamlar herkese, 45.000 TL bütçem var, oyun odaklı bir sistem toplamak istiyorum. Benim için en önemli kriter taksit seçenekleri. Vade farkını çok abartmayan veya peşin fiyatına taksit yapan güvenilir site/sistem önerilerinize ihtiyacım var. Kullanım Amacı: • Ağırlıklı olarak Valorant...
  9. K

45.000 TL bütçede RX 9060 XT 16 GB sistem vs RTX 5060 8 GB sistem

Toplamda 63-65 bin TL bütçem var. Bunun 18.500 TL'sini profesyonel ekipmanlara (240Hz monitör, manyetik klavye vs.) Ayırdım. Kasa için net 45.000 TL bütçem kalıyor ve şu iki sistem arasında kaldım: 1. ASUS Dual RX 9060 XT (16 GB) + Ryzen 5 7500F...
  10. K

15K Bütçe ile Rekabetçi Ekipman Seti Topluyorum (Sizce Mantıklı mı?)

Selamlar, Genelde Valorant, CS ve LoL odaklı oynamak için yaklaşık 15.000 TL bütçe ile bir ekipman seti topladım. Almadan önce son kez sizin de görüşlerinizi almak istedim. Sizce bu parçalar bu bütçede en iyi performans verenler mi? Düşündüğüm Liste: • Monitör: AOC 24G11ZE (240Hz, 0.3ms...
  11. K

45k Bütçeye 7500F + RX 9060 XT 16GB Sistem Alınır mı? (Gaming.Gen)

Selam, Bir süredir 40-45k arası sistem bakıyorum, bir arkadaşım Gaming.Gen'den şu sistemi önerdi. Bütçeyi 1.5k kadar aşıyor ama değer gibi duruyor. Sizce nasıl, bu paraya daha iyisi gelir mi yoksa yapıştırıp geçeyim mi? Sistem linki...
  12. K

40k Bandında RTX 5060 Sistem Alınır mı? (İtopya - Doğan Keser)

Kanka valla doğru söylüyorsun, 8GB VRAM artık 2026'da ucu ucuna yetiyor. Gaming.Gen'deki bu 7500F + RX 9060 XT 16GB sistemi görünce zaten o İtopya'daki DDR4 sistemden tamamen soğudum. Bütçem 45k ama bu sistem için o 1.500 TL farkı bir şekilde yaratacağım çünkü arada hem DDR5 hem de ciddi bir...
  13. K

Kanka valla çok sağ ol önerin için, Şimdilik bu DDR5/9060 XT sistem aklımın bir köşesinde, bütçeyi zorlayabilirsem direkt yapıştırırım zaten. Yardımlarınız için eyvallah beyler, takipteyim forumu
  14. K

Benim maks çıkabileceğim bütçe 45.000 TL. Eğer bu bütçede bildiğin, parçaları (özellikle PSU ve soğutucu) üzmeyecek hazır bir DDR5 veya 9060 XT'li sistem linki varsa atarsan çok sevinirim, ona yöneleyim direkt. DDR4'e o parayı bağlamayalım madem aynı fiyata yenisi var.
  15. K

Selam, İtopya'da "doğan keser - beyaz melek" diye bir sistem buldum. Sistemin baz hali yaklaşık 39.464 TL ama ben biraz özelleştirme yaparak 42.717 TL'ye çıkardım. Sizce bu haliyle 2026 Türkiye şartlarında nasıl, alınır mı? Kullanım amacım: Dizi-film izlemek dışında genelde LoL, Valorant, CS2...
  16. K

15-20k TL Monitör ve Ekipman Önerisi (Sessiz Klavye Odaklı)

Selam beyler, herkese iyi forumlar. 15-20k arası bir bütçeyle komple setup diziyorum, sağlam f/p tavsiyelerinize ihtiyacım var. Genelde LoL, Valorant ve CS odaklı takılacağım, o yüzden performans önceliğim. Aradığım liste şu şekilde: • Monitör: 144Hz-165Hz bandında, ghosting yapmayacak...
  17. K

50K Bütçeyle Uzun Ömürlü Oyun Sistemi Yardımı

Hahaha hocam sorma ya, uykusuzluktan ve heyecandan devrik cümle kurmayayım derken iyice kasmışım kendimi. Gece boyu bütçe-sistem hesabı yapınca kafa gitti tabii. AI değilim de 5070'in heyecanıyla biraz formatlı konuşmuşum herhalde :D
  18. K

Hocam valla çok sağ ol, sayende içim çok rahatladı. Kasayı bugün bağlıyorum, ekipman için de önerilerini dört gözle bekliyorum. Sistem gelip kurulumu bitirince kesinlikle beraber bir Valorant-CS patlatalım vallaha Sana ulaşabileceğim bir yer (Discord veya mail gibi) var mı, yoksa sistem gelince...
  19. K

Eyvallah hocalarım, 5070 konusunda ikna oldum, AMD defterini de kapattım. Kasayı 55k'ya (Ultra 5 + 5070 + CM Soğutucu) bugün bağlıyorum. Ekipman (Monitör dahil) için de zorlarsam 7k - 8k arası bir bütçe ayırabilirim. Siz modelleri söyleyin, ben de onlara göre 'vurgun' yapayım. Özellikle mouse...
Geri