Arama sonuçları: *

• Users: koray1133
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. K

Öneri Maksimum 7 Bine 27'' Qhd Monitör Önerisi

Hocam değişim , iade olduğu zaman sıkıntı çıkarıyorlar mı bilginiz var mı ?
  2. K

Hocam fiyatı 8000 olmuş indirim bekleyeceğim gibi.
  3. K

İndirimli fiyatında alamadım bunu alacaktım bu fiyattan hala alınır değil mi ? Yine indirim beklesem düşer mi acaba.
  4. K

Şuan elimde Gigabyte G24F-2 23.8" monitör var. Ekranda hafif çizikler ve nokta şeklinde kırıklar var. Bu sebeplerden yeni bir monitör bakıyorum. Elimdeki monitörü 2.monitör yapacağım ve fps oyunları oynamak için kullanacağım. FPS olarak sadece pubg ve arada cs oynuyorum onun dışında bir süredir...
  5. K

❌İndirim Bitti! KTC H27t22c 27" 180 Hz 2K monitör 6399₺!

Tekrar indirime girmezse şuan ki fiyattan da alınır mı? Yetişemedim tam alacakken fiyat arttı.
  6. K

❌İndirim Bitti! KTC H27t22c 27" 180 Hz 2K monitör 6399₺!

9060xt için 1080p den geçmeye değer mi hikayeli oyun için.
  7. K

Çözüldü✓ TLOU P1 Açınca 9800X3D İşlemcim 85 Dereceye Yükseliyor

95 derecede stok olarak kendisi zaten güç kesiyor olması lazım. Çok emin değilim ama bir şey olacağını sanmam. Siz yine de birisi garanti bir şey diyesiye kadar bekleyin bence.
  8. K

ilk açışınızsa 5-10dk sürebilir. Muhtemelen sıkıntılı bir ısıya çıkarsa kendi kapatır zaten. direkt 85e çıkıyorsa 85-90 arasında kalır yükleme boyunca tahminen.
  9. K

Hocam oyun açıldığında gölgelendiricileri yüklediği için oluyor olabilir. Bende de işlemci 75 derecelere çıkıyor birkaç dakika sonra düşüyor.
  10. K

Öneri 2000 TL'ye Mikrofon Önerisi

Şuan IEM kulaklığım mikrofonunu kullanıyorum ve çok iyi değil o yüzden mikrofon arıyorum. Çok iyi olmasına gerek yok sadece oyun oynarken arkadaşlarımla konuşmak için kullanacağım. Maksimum 2000 TL'ye kasa ve klavyenin sesini karşıya çok iletmeyeceği bir şey arıyorum. Ayağı olursa iyi olur çünkü...
  11. K

Yardım Pubg de sureklı oyunum kasıyor takılıyor

Hocam genelde vsync kapatılması öneriliyor ayrıca grafikler düşük değil de yükseğe alırsanız ekran kartına biraz daha yük biner belki takılmaları biraz azaltır. Ayrıca oyun içi işlemci ve ekran kartı kullanımlarına da bakıp paylaşırsanız belki yardımcı olabilirler. Ayriyeten pubg biraz...
  12. K

🔥İndirim MSİ MAG FORGE 121A B75 750W KASA DİP FİYAT 4.019 TL

1 aydır kullanıyorum yaklaşık olarak bazen coil whine yapıyor ama aşırı rahatsız edici değil. Sanırım kronik olarak var internette biraz araştırınca konular çıkıyor.
  13. K

Öneri 120mm Kasa fanı önerisi

Kasam msi mag forge 121a Arctic P12 Pro 120mm PWM PST - Fan (Black) Arctic F12 PWM PST 120mm Case Fan (ACFAN00200A) Kasamdaki fanlar yerine en az 4 adet fan alacağım. Fiyat olarak iyi olduğu için ve pwm olduğu için bu modelleri düşündüm. Hem sessizlik hem de fiyat performans olarak hangisi daha...
Geri