Arama sonuçları: *

• Users: Ducktape
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. Ducktape

Çözüldü✓ Şuan Hangi 9070xt Alınır ?

Hangisi ucuzsa .
  2. Ducktape

PC OYUNDAYKEN KAPANIYOR

Psu büyük ihtimal işi bırakmış o değişecek böyle sağlıklı olmaz ekran kartı çok ısınıyor ona bakım yapman lazım macun değişimi yeterli olur işlemcine bi soğutucu alman lazım sürekli 100 derece olmaz anakartında çok ısınıyor gibi gözüküyor ve çok giriş seviyesi basit bi anakart değiştirsen iyi...
  3. Ducktape

PC OYUNDAYKEN KAPANIYOR

Hocam sıcaklıkların hepsi sıkıntı senin bilgisayarda işlemci 100 derece görüyor ekran kartı 95 derece anakart üzerinden gözüken 3v 1.9 v gözküyor ekran kartının pci e 12v kanalı 11.3 8 pin psu üzerinden gelen 12v 11.1 v değerler çok düşük bu voltajlarla bu ps zaten stabil çalışmaz anakart...
  4. Ducktape

PC OYUNDAYKEN KAPANIYOR

Bu testteyken ki değerlermi çünkü ekran kartı yüke girmemiş boşta çalışıyor ve w değerleri çok düşük çekilen voltajlarda aşırı az hem işlemci hem anakart bakımından ve ekran kartı yükte bile değil test yaptığınıza eminmisiniz.
  5. Ducktape

Pc cpu ısınma sorunu

Hocam benim bildiğim ön tarafa montajda hortumlar aşağıda kalır radyatörün içinde havada olduğu için havanın yukarıda kalması için sizin büyük ihtimal şuan pompaya sıvı gelmiyor sıvı soğutuyı bi ter çevirin hocam hortumlar aşağıda kalsın radyatörün boş tarafı yukarı baksın 1778184614 Böyle...
  6. Ducktape

Çözüldü✓ Bilgisayar özelliklerime göre aldığım FPS değerleri

Hocam youtube dan bakabilirsiniz r5 5500 ve rx 6600 ikilisinin oyun performanslarına 1778184205
  7. Ducktape

Pc cpu ısınma sorunu

Hocam biosdan sıvı soğutmanın pompasını sürekli full performansa çekin ve tekrar aynı sorunları yaşıyormusunuz bi bakın pompa hızlanana kadar iş işten geçmiş olabilir yada pompa arızalıdır
  8. Ducktape

3060 Ti vs 4060 Hangisi Alınır?

Hocam 3060 ti 8 9 lira piyasada ki bu fiyatlardanda kimse pazarlık falan yapmaz en ucuz 4060 10 11 lira ve bu fiyatlardanda kimse pazarlık yapmaz kolay kolay dip fiyatlar bunlar bence 2. Elde eski nesil kart alıyosak ya giriş seviyesi kartlardan ucuza bakılmalı yada yıllarca götürcek eski güçlü...
  9. Ducktape

Termal macun tavsiyesi

Çin merkezli bi firma galiba belki daha önceden markasız endüstriyel üretim yapıyolardı bilmiyorum Türkiyeyede yeni yeni girdiler ve işini iyi yapan birçok servis hp f17 ve fehonda ürünlerini kullanıyor özellikle ptm yani onlardaki adı ile pcm bakımından değil termal pad olarak ürünleri cidden...
  10. Ducktape

PC OYUNDAYKEN KAPANIYOR

Test devam ederken orada parametler olması lazım işlemcinin voltajı sıcaklığı falan o ekranı scroll ile aşşağı kaydırın anakart mosfet sıcaklıkları ve ve voltaj değerleri olması lazım oranın fotosunu atın örnek olarak böyle gözükmesi lazım sizdede
  11. Ducktape

Termal macun tavsiyesi

Orijinal ptm var hocam sadece honeyvell değil fehonda markasının tavsiye ederim honeyvelli hiç kullanmadım ama bahsettiğim üründe testlerde aynı dereceleri gösteriyor termal macun olarak da çok fazla pump out sorunu yaşamış biri olarak söylüyorum halziyemiydi hanziyemiydi tam adını...
  12. Ducktape

PC OYUNDAYKEN KAPANIYOR

Pc nin güm diye kapanması genellikle voltaj düşüklüğünden oluyor herhangi bi undervolt veya oc yapmadıysan sistem stock ayarlardaysa occt indirip bi power testi yap 3 v 5v 12v kanallarının voltaj değerlerine bak hatta bizede fotosunu at bakalım tabi occt power testindede pc işi bırakmazsa.
  13. Ducktape

Rx 6700 Xt Nitroyu Kaça Satmalıyım?

https://github.com/GpuZelenograd/memtest_vulkan Kartı şu program ile deneyim bakalım error alıcakmısınız yada hızlarda bir sıkıntı varmı
  14. Ducktape

Dediğim gibi 5 lira civarına gider ama kartı satmadan önce temiz driver ile kurup adrenalinden bi çipin mhz sini düşürün misal 6700xt ler 2300 2600 arasında çalışıyor modelden modele değişiyor bu hız sizin kartın base clocunu biraz düşürün yapabilirseniz bide undervolt edin kartı ve kartı...
  15. Ducktape

Ben tamir için yardımcı olmak için sordum hocam uzakdan arızalı ürün almıyorum koyun sahibindene elbet alan olur .
  16. Ducktape

Yani bi oyunda yapıp başka bi oyunda yapmaması garip güvenilir bi bilgisayarcıya gösterin bakalım bence satsanız 5 6 lira anca eder tahmini alan arızalı alcağı için ucuz gider nerede oturuyorsunuz göstermek isterseniz kartı yardımcı olayım
  17. Ducktape

Hocam vram arızası olsa oyundan daha çok herşeyde yani birgisayarın tuşuna bastığınız anda ekranda çizgiler çıkar yada bazı picseller veya bölgeler siyah kalır yada ekran kartı doğrudan görüntü vermez donanımsal bi arızadan daha çok yazılımsal bi sıkıntı gibi duruyor bence . 1777895556...
  18. Ducktape

Gigabayte Aorus RX5700XT için termal ped ve macun önerisi

Profix e mi verdiniz kartı ?
  19. Ducktape

2.El rx7600xt vs rx6800xt ikisde 16gb

7000 serisi alıcaksanız 7700xt bakın bence 7000 serisi bu karttan başlıyor 6000 serisine gelirsekde kart hem mining ( her miningcide kısa süre yapıyor nası işse ) o kart 15 lira etmez
  20. Ducktape

Yardım AMD SÜRÜCÜ ZAMAN AŞIMI UYARISI

Hocam kartı komple bi söküp geri takıp denermisiniz psu kablolarının uçlarını kontrol ederek bi düzgünce söküp takın ondan sonra occt den power testi yapıp 12v kanalının kaç v verdiğine bakın bakalım veya aynı çökme durumunu power testinde veya furmarkdada yapıcakmı bi deneyin belki powerınız...
Geri