Arama sonuçları: *

• Users: Ducktape
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. Ducktape

56k Ya 9070 XT Alır Mısın?

Mesele eğilmek değilki sizin preminyum zevklerinize preminyum model preminyum fiyat sövülcek bir durum yok serbest piyasa isteyen istediği ürünü istediği fiyata satar alıp almamak bizim elimizde ama sövmek bomboş iş hatta da forumda ben çok sövdüm birazda siz sövün konusu açmak daha boş...
  2. Ducktape

Yani dikkat çekmek tamamda ben çok sövdüm falan demek ne gerek var böyle birşeye amaç sinerji hate lemekse okeyde sövdüm falan demek çok çocukca .
  3. Ducktape

Amaç ne hocam ?
  4. Ducktape

5800x3d 10. Yıl Versiyon Satışta! (Kazık Fiyat)

Yok bea ne aynı fiyatı bu işlemci ucuz olucakki millet alsın am 4 de yoksa ne avantajı var şu paraya 2. El 32 gb 6000 mhz ram bide 7500 f alırsın cebine hava soğutma parası bile kalır .
  5. Ducktape

5800x3d 10. Yıl Versiyon Satışta! (Kazık Fiyat)

Kim alıcakki hocam ram pahalı diye am 5 e geçmiyoruz am 4 dede gidip şu paraları veren adama kötü kelimeler kullanırım yani ölü soket ölü işlemci am 5 in başlangıç seviyesi işlemci kadar performansı var . Amd de bu arada rekabet olmadığı için kudurdukca kuduruyo ilk 9950x3d 2 fiyaskosu bide bu...
  6. Ducktape

RX 6600 ve RX 6700xt Hangisi Alınır?

2. El temiz bakımlı veya bakım yapılacak şekilde alınır 6700xt 10 11 civarına coil whine işide şans varsa vardır yoksa yoktur marka model fark etmez .
  7. Ducktape

Forum Hangi Ekran Kartını Kullanıyor

Rx 6900xt ana sistemimde 6800xt yan sistemimde var ve sattığım yan sistemimdede 6700xt vardı 6000 serisi ile sorusu olanları yanıtlayabilirim .
  8. Ducktape

🔥İndirim Thermalright Peerless Assassin 120 Vision ARGB - 3.699 TL

Enermax ın 420 lik aio sunu uzay montaj kullanılırım 3 liraya yinede vermem buna bu parayı , ekranı zartu zurtu olsa bile eşek yine eşek altın semer var diye değeri artmıyor .
  9. Ducktape

Çözüldü✓ 7500 TL 3060ti Alınır mı?

Mining kart hocam ekmeğini yemişler iteliyolar .
  10. Ducktape

Fsr4 RX 7000 Serisine Resmi Olarak Geldi

6000 serisinede gelmiyecekmiydi ayrı gayrımı oldu .
  11. Ducktape

Rx9070-9070xt Güç Limiti Kaldırma/Artırma Rehberi (Tüm Rdna3 ve Rdna4 Kartlar)

Hocam bu işlem ile % kaç performans artışı yakalıyorsunuz ısı değerlerinde ne kadar artış oluyor ve silikon talihine göre düşündüğünüzde ortalama bir kart ne kadar performans artışı alabilir.
  12. Ducktape

❌İndirim Bitti! 2x16 GB Lexar Ram 7600mhz 11389tl, 6000mhz 6349tl

Oooo siz iptali düşünürken low iq alsatcılar satmaya başlamış bile bizim forumun alsatcıları çok yavaş ilan girmeleri lazım dı şimdiden. https://shbd.io/s/T7kbuJHj
  13. Ducktape

Termal Macun Önerisi Laptop

Normalde thermalright heilos v2 öneririm fp olarak best ürün ama şuan stokta yok hiçbir yerde bu sebepten bunları önerebilirim. https://www.atombilgisayar.com/fehonda-pcm8990-40x40x025-60023?srsltid=AfmBOorQe-XBwSklZdBeDn-qTeTLYSJZjGW9spkVTo_Uj17KRNo44w1g Fehondanın ürünü güzel heilos ile aynı...
  14. Ducktape

Çözüldü✓ RX 6600 Arızalı Alınır mı?

Hocam arızalı ekran kartı çoğu zaman alınmaz , özellikle arızası bulunmuş içi açılmış kısaca bi tamirci gezmiş bi kart alınmaz çünkü arıza basit bi reballing veya parça değişiminden öte chipin silikonunun ölmüş olması veya kartın pcb yollarının birçoğunda yanık kopuk olması ile sonuçlanıyor...
  15. Ducktape

Termal Macun Önerisi Laptop

Termal macunlar en fazla 2 3 hafta sonra pump out yapıyor ve eski haline dönüyor faz değiştiren pad yani ptm veya pcm bakmanızı öneririm çıplak chip yüzeyine uygulanacak macunun çok katı olması gerekiyor .
  16. Ducktape

🔥İndirim Old Spice Wolfthorn Erkek Deodorant Stick 50 Ml 3 Adeti 269,77₺

Birde 2 sinden biri gelir diyo fotoların birinde randommu
  17. Ducktape

🔥İndirim Old Spice Wolfthorn Erkek Deodorant Stick 50 Ml 3 Adeti 269,77₺

Güzel kokuyomu bu modeli daha önce bundan kullanmadım
  18. Ducktape

Turknet 19.06 Zam Duyurusu

Ben bu gün konuştum en düşük 1070 dediler valla ne yapcam bilmiyom neye geçcezde kullancaz
  19. Ducktape

Turknet 19.06 Zam Duyurusu

Aynı durum bendede var leş vdls altyapısı ile 70 mb kullanıyorum türknette bi önerisi olan varmı değiştiricem .
  20. Ducktape

Çözüldü✓ Ryzen 5 7500f R23 Testi Yaparken Kapanıyor

Occt power testı ve cpu testi yap sorun varsa kapanmadan error veriyor görmüş olursun.
Geri