Arama sonuçları: *

• Users: MasterTech
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. M

❌İndirim Bitti! Klassegear Ürünler 1 TL

1000TLlik seyi gondermediler 1TL olani nasil gonderecekler :)
  2. M

🔥İndirim MSI Mpg X870e Edge Tı Wıfı Am5 15.889 TL Amazon(9 Taksit)

win11 icin win10 pro keyi de kullanilabiliyordu, retailse giris yapilan maile islemistir. Yeni key alacaksaniz fazla paralar vermeyin, daha ucuza da retail keyler vardi, ara ara fiyatlari indiriyorlar.
  3. M

iste veriyolu paylasimi istemiyorlarsa gitsinler server cpu alsinlar diyorlar. Gigabyte benim de alternatiflerimde olabilirdi, aldiginiz anakartta veriyolu paylasimi da her kullaniciyi uzmez Ama 20 sene once aldigim anakarti revizyonlara ayirip kritik bios updatei eski revizyona vermedigi...
  4. M

4TB 990 Prolari (heatsinksiz, bu anakartin heatsinki gayet iyi sogutuyor, yukte 44° lerde geziniyor) 16kya aldim, fikir vermesi acisindan siz de takip edersiniz.
  5. M

AMD ve Intel nedenli su durumlar ya. Anakart ureticilerinin de eli kolunu bagliyorlar.
  6. M

oyun icin hissedeceginizi sanmiyorum. Gen5ler biraz daha isiniyor, onu kontrol atinda tutacak heatsink de fena olmaz. Ben m1de 4TB 990 Pro, m2de 2TB 970 Evo Plus ve sata 850 Evo kullaniyorum. Bir tane daha 4TB 990 Prom var ilerde onu da takacagim. Oyun dosya boyutlari belli eger iyi fiyata...
  7. M

Ben bunu zaten biliyorum ve bu anakarti kullaniyorum :) bildigim icin sordum yazinizda konu bahsi gecmemis cunku, acaba bu durumu yasamiyor musunuz diye merak etmistim. Kisaca m2 slota ssd takildiginda USB4 kapatilmadan ssdnin tam hizi alinamiyor, tabi hdd seviyesine gelmiyor yine hizli. Ama...
  8. M

Ben bu linkten, HB saticili olarak almistim. Faturayi yanlis kesiyorlar (linteki urun adini kullaniyorlar, boyle model yok). Bundan dolayi kutu fotosunu cekip faturaya seri noyu islettirdim. 1782290350 siz de bu anakarti kullaniyor musunuz? m2 ve m3/m4 slotlara ssd taktiginizda yazdigima benzer...
  9. M

Yardım Güncelleme Sonrası Telefonun Çekmemesi

Yurtdisi cihaz oldugu icin Samsung teknik servisleri bakar mi, ucret alirlar mi sorun. Ben tellerime pek yazilim update yapmiyorum, kasitli yaşlandirma mevzusu nedenli. Sammobile diye bir websitesi vardi. Samsung tellerin model nolarina gore firmwareleri bulunur, oradan firmware flash...
  10. M

🔥İndirim Arctic Liquid Freezer Iıı Pro 360 5.399 TL 3 Taksit Hepsiburada Satıcılı

Ek visa indirimi premium hesaplar icin gecerli galiba. Bir de AIOyu bitirmisler. Alphacool T38 240mmden gecmeyi dusunuyordum aslinda ama fanlari sesliyse soru isareti oldu. Gerci T38le ayni jeti uyarlamislardir, kasa kanatlanip ucacak gibi hissediyorum bazen. Radyator kalinliklari iki AIOnun...
  11. M

❌İndirim Bitti! Trendyol Elektronik 1200/300 Kupon Kodu

Megakuponlar, TYda indirim kuponlari kisminda gorunuyo, kupon kodu olarak goremedim. Bir tek 2000/200 kalmis, digerlerini bitirmisler. 1500/400 ve 1000/250 3snde bitti zaten :)
  12. M

❌İndirim Bitti! Trendyol Elektronik 1200/300 Kupon Kodu

az once 1500/400, 1000/ 250 megakupon verdiler, bitmesi 3sn surdu :) aldim ama kullanamadim. Bir tek 1000/200 duruyor.
  13. M

🔥İndirim Ugreen Pcıe 4.0 X4 X8 X16 Uyumlu 64gbps Nvme M.2 SSD Dönüştürücü Adaptör 647tl

Ugreen iyi markadir eskiden beri kullanirim (BT receiverlari, ethernet kablolari vs ) ama bu urunun ssdyi bozma ihtimali olabilir mi diye merak ettim.
  14. M

AMDde durumlar karisik. Intel olsaydi baska bakardim ama B850-E de guzel mobo, Edge Tidaki veriyolu paylasimina gore daha mantikli yapilmis. Edge Ti da M2ye ssd (970 Evo Plus) taktigimda 1.7/1.7 hiza dusuyor eger USB4 kapatmazsam, M4de 3.5/2.2. M2de Usb4 kapatilirsa 3.5/3.5. M1 slotta 4TB 990...
  15. M

Asus destege yazsaydiniz keske, deadline gecmediyse yazin bence.
  16. M

X870 Edge Ti aldim, B850-E gecmemekle hata mi ettim yazilirsa bu sefer Edge Ti ovmeye baslar :):)!bu yapay zekalar cok cakal. Isin diger tarafi B850-E eger stabil calisiyorsa guzel mobo, bu anakart da guzel kullaniyorum, ssd slot veriyolu paylasimi haric.. Ayni fiyatta olsalar ben de arada...
  17. M

Çözüldü✓ Temizlik Sonrası PC Açılmaması

Gpu statik elektrige bogulmus galiba, fon makinasi ya da blowerla filan temizlemek dogru degil. Normalde bu durumda fisi cekip guc tusuna basilarak statik elektrigin bosalmasi ise yarardi ama belki pcie slota toz vb. parcaciklar gitmis olmasin.
  18. M

Yardım Kahve Tavsiyesi Lazım

nereden buldunuz? ben de deneyeyim diyorum.
  19. M

Yardım Kahve Tavsiyesi Lazım

Kopi Luwak dunyanin en pahali kahvesi ama bulmak zor (nasil yapildigini hic sorma :) Tchibo magazadan da cekirdek veya ogutulmus kahve alinip denenebilir. Aromasi sevilen turu olursa Migros, Amazon gibi yerlerden zaman zaman daha ucuza da bulunabilir. Turk kahvesi tadindan sonra bu tur kahveler...
  20. M

🔥İndirim Asus Prime A520m-K AMD A520 Soket Am4 Ddr4 4600(Oc) Mhz Matx Anakart 1000 TL

Baska pc toplamak icin almistim, benim siparis de ayni aciklamayla iptal edilmis. Amazona azar cektim.
Geri