Kısıtlı bir alanım var ve masayı değiştirene kadar idare etmem lazım.
Bana onerebileceginiz bir klavye mevcut mudur küçük ve tuşları aşırı yüksek olmayan, (set halinde mouse de önerebilirsiniz)
Hocam dün pcde su ayarlarda bu fps değerini aldım.
1920x1080 - orta ayarda 500-600 fps aliyorum normal bir değer mıdır?
Sonrasında valo girdim 600-700 arası fps aliyorum onda da hem en yüksek hem en düşük ayarlarda çok bişey değişmiyor 2v2 arenalarda arkadaşım 500 FPS alırken ben 1200 FPS alıyorum
Peki 1-2 ay bu şekilde idare edebilir miyim 2 gün önce aldım kasayı en azından bir kaç aya yeni bir masa alırım
1775559753
Eve geçtiğim gibi yapacağım 650 nin altında FPS alirsam döneceğim
Hocam çözünürlüğü 1080p de oynars dediğiniz gibi 700-800 alırım sanırım örneğin çoğu oyuncu sis içine girdiğinde yada Deli dehşet fpsin öleceği yerlere girdiğinde fpsim max en baba 370 e ya düşüyor ya düşmüyor
Aynı zamanda camli bir kasaya sahibim bu pcyi daha mi çok isindirir yukarda o tarz...
Mesela 2k da low ayarda da aynı fpsyi alıyorum sabit 400 de en yüksek 2k da da 380-400 arası alıyorum ama ayarlardan fpsi 1000 e çekmeme rağmen otomatik 400 e sabitliyor onu çözemedim belki 400 de sabitledigi için 380-400 arası git gel yapıyor olabilir mi
Bide bilirsiniz oyuna falan girince...
Merhaba,
Gigabyte 5070 ti 16 gb windforce sff + ryzen 7 7800x3d bilgisayara sahibim aynı zamanda sıvı soğutucum da var
Valorantta fps in yüksek ve düşükte minimum 600 çok nadir 550 alıyorum normal mi bilmiyorum fakat cs 2 de en düşük ayarda da en yüksek ayarda da 390 fps aliyorum bazen 380 370...
Hocam selamlar PC dün elime ulaştı ilk pc olduğu için bı kaç şey sormak istiyorum.
Valorant şuanda yüklü sadece fakat valoranta girdiğimde veya herhangi bir oyuna kasanın üst tarafı yani sıvı soğutma kısmı ısınmaya başlıyor baya ama oyunds değilken buz gibi bu sanırım normal.
Aynı zamanda...
Peki hocam bu sisteme 105k vermekte iyi mi yapmışım kötü mü yapmışım (ram konusunu belki soylerseniz 6000 e çekince 10-15k oynuyordu o yüzden gerek duymadım ileriki zamanlarda dusunebilirim)
1775141316
Hocam siz bilirsiniz bu sistemle her oyunu 2k da oynayabilir miyim yoksa o kadar zorlamaya...
Çok sağol bilgilendirdigin için bu arada bu özelliklerde ortalama valorant cs gibi oyunlarda kaç fps alırım acaba ve kolay mıdır bu dediğiniz şeyi yapmak şimdi bı arastiricam da
Reisim undervolt nedir tam olarak bilmiyorum ayrıca bu ramler beni biraz götürsün tadını çıkarayım zaten yukseltirim onun dışında biri psu değişmeli demiş onu anlamadim çok mu kötü acaba
1775117745
Hocam onerin nedir 105 e tam olarak ne alınırdı