Arama sonuçları: *

• Users: Arthur333
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. Arthur333

Üniversite için laptop önerisi.

Hocam ultrabook olarak düşünüyorsanız bütçenize göre Asus Zenbooklara bakın 4 senedir kullanıyorum tık demedi.
  2. Arthur333

Bu monitor gaming gecesi ile alınır mı?

Açıkçası AOC, James Donkey’e göre tabi ki daha mantıklı bir tercih. Ama fiyatı çok yukarı çekmeden, daha uygun bütçeyle iyi bir şey arıyorsanız KTC H25T7’ye de mutlaka bakın derim. Son zamanlarda forumlarda da KTC baya konuşuluyor, incelemelerinide rahatlıkla bulabilirsiniz.Ben de 27” modelini...
  3. Arthur333

🔥İndirim KTC H27E6 27" 1Ms 300Hz (320Hz O.C.) 2K QHD Fast IPS Pivot Monitör 🔥10.999₺(VKFBNK ÖZEL 9.999₺)

Son zamanlarda gerçekten çok iyi kampanyalar yapıyorlar. HB'dan FHD olan modelini almıştım, fiyatına göre panel kalitesi beni fazlasıyla memnun etti. Bu modelin performansını düşününce daha da iyi olacağını tahmin ediyorum. Alanlara şimdiden hayırlı olsun, f/p açısından oldukça güçlü ve rakipsiz...
  4. Arthur333

🔥İndirim HyperX Cloud III S Wireless - 5.489 TL

Hocam Nova 7 10k ya kalteisine kesinlikle lafım yok f/p de bu biraz daha gariban dostu ürün :)
  5. Arthur333

Ofis Koltuğu-Oyuncu Koltuğu

+1 Bu konuda katılıyorum alanın elinde kalıyor :)
  6. Arthur333

🔥İndirim Philips Evnia 24M2N3200S 23.8" 1 ms Full HD IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü

Bu sene monitör tarafında KTC baya iyi F/P gidiyor, ben de @yakupblt hocama katılıyorum. Bu bütçede H25T7 şu an alınacak en mantıklı model gibi duruyor.
  7. Arthur333

VATAN DAN HAZIR SİSTEM ALICAM BİRAZ BAKTIM NASIL

Hocam sistem gayet düzgün olmuş, boşuna kafanı kurcalama 😄 Şöyle diyeyim, AMD Ryzen 5 7600X + RTX 5070 gayet uyumlu ikili. İşlemci ekran kartını besleyemez olayı burada pek yok. Sen zaten Valorant ve biraz grafik işi diyorsun, bu sistem seni fazlasıyla götürür. Hatta çoğu zaman ekran kartını...
  8. Arthur333

Çözüldü✓ 2K Monitör Almalimiyim?

Hocam hiç düşünmeden KTC H27T22C alın derim. Modeli bizzat detaylıca inceledim, ayrıca yakınım da aldı ve kullanıyor. Ürün gerçekten kaliteli, zaten panel üreticisi bir firma olduğu için diğer markalardan bir adım daha önde. Gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz. Satıcı da Teknoklik, yetkili...
  9. Arthur333

Televizyon ve Bilgisayar İnternet Performans Farkı

İnternetinde sorun yok, olsa TV'de de donardı. Sorun büyük ihtimalle bilgisayarın yüksek kaliteyi işlerken zorlanmasından veya ağ ayarlarındaki çakışmadan kaynaklanıyor.. Ayarı otomatiğe çekip tarayıcının ayarlarını kontrol eder misin ?
  10. Arthur333

13 bin TL - 2K monitör önerisi

ASUS ROG XG27ACS, hem renk kalitesi hem de yenileme hızı dengesiyle ilettiğin modeller arasında en mantıklı seçenek. Eğer ağırlıkla FPS oyunları oynanacaksa ve en yüksek hızı isterim diyorsan Philips 260Hz ile iyi bir alternatif olabilir. Samsung ise VA panelden dolayı hızlı sahnelerde görüntüde...
  11. Arthur333

Öneri 2026 model Gigabyte nin yeni monitörü 9500 tl

Hocam selamlar, valla pivot tamamen tercih meselesi, herkesin olmazsa olmazı değil sonuçta. Panel özellikleri neredeyse aynıyken sırf marka adı ve pivot özelliği için aradaki 2.500 TL farkı vermek bana pek mantıklı gelmiyor açıkçası. Gigabyte markasına lafım yok, özellikle anakart ekran...
  12. Arthur333

Vodafone Yanımda Migros 100 TL Veriyor (YENİ)

Teşekkürler :)
  13. Arthur333

Yarıdım bilgisayarım açılmıyor

Ekrana hiç görüntü gelmeden kapanıyorsa güç kaynağında sorun olabilir.
  14. Arthur333

PC Monitör tavsiyesi

Hocam bu ürün olabilir fiyatı uygun görünüyor. LİNK
  15. Arthur333

Öneri 2026 model Gigabyte nin yeni monitörü 9500 tl

Hocam yanlışım varsa düzeltin, yaklaşık 1 aydır monitör bakıyordum ve bütçeme göre bir ürün aldım. H27T22C modeline de bakmıştım ama maalesef bütçemi aşıyordu. Arkadaşım bu modeli aldı şu an 2026 versiyonu geliyor; 200 Hz (OC ile 210 Hz) ve 400 nit parlaklık değerleri var. Sizin önerdiğiniz...
  16. Arthur333

❌İndirim Bitti! Trendyol 800₺ ve üzerine 250₺ İndirim kodları

Aktif çalışan kod var mı ?
  17. Arthur333

Yardım KTC H27E22P 280Hz Monitör 5.399TL

Kimse yazmayınca ben de siparişi verdim hocam sizin yazdığınızı yeni gördüm. Şu an benim için gayet yeterli geldi, hiç rahatsız etmedi açıkçası. Ürünü araştırırken 27" de H27T22C modelini de gördüm, gönül isterdi onu alayım ama bu fiyata bundan daha iyisi zor diye düşünüyorum. 1 aydır monitör...
  18. Arthur333

Yardım KTC H27E22P 280Hz Monitör 5.399TL

Merhaba, 5000 TL gibi bir bütçem var aradığım özelliklere bakarken KTC H27E22P modelini gördüm. Şu an kampanyada ve 280Hz de bu fiyat bandında ürün gözükmüyor. Açıkçası marka ile ilgili çok bilgim yok ama araştırırken olumsuz bir yorum göremedim. KTC panel üreticisi bir firmaymış genel olarak...
Geri