Arama sonuçları: *

• Users: skyress007
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. S

🔥İndirim Amazon Prıme Day Başladı!

kioxia exceria pro g2 1tb 9950tlye alınır mı beyler
  2. S

bu alınır mı sizce beyler kararsız kaldım bu fiyata. 990 pro iyi bir fiyata düşse alacaktım ama bu da sırıtmaz gibi sanki (gen5 desteğim var ama gen4 de okeydi)
  3. S

ekran kartı ve ssd kategorisinde hiç ürün yok gibi beklentimi hiç karşılamadı primeday
  4. S

🔥İndirim Arpelia Gri 160x80x75 Masa 3400tl Troy Kart ile 3200tl

kkkkk 1782039497 ceramical ms2 mi bu mu daha iyidir hocam dayanıklılık sallanmama bakımından
  5. S

❌İndirim Bitti! Zotac Geforce RTX 5070 Tı 45.268tl

aynen yukarda kayan kampanyalar kısmında gözükür gece indirimleri diye 1781980483 eagle oc hakkında ne diyorsun hocam winddforcedan iyi midir nasıldır
  6. S

ana sayfada görürsün kanka, her üründe olmuyor tabi seçili ürünlerde oluyor at favoriye istediğin ürünü her akşam takip et 10da indirimi
  7. S

her gece 10da başlıyor
  8. S

yine ayın 20si geldi ve vatanda yine güzel indirimler var 1-2 gün içinde ssd indirimi gelse efsane olur. büyük ihtimalle borç kapatmak için indirim yapıyor vatan bu tarihlerde
  9. S

❌İndirim Bitti! Colorful Battleax RTX 5070ti 48.999 TL

kartın sayfası indirimler başlamadan önce de çöküktü hala çökük yanlışlıkla mı kondu gaming gecesine acaba
  10. S

❌İndirim Bitti! Colorful Battleax RTX 5070ti 48.999 TL

Paraftan başka taksit seçeneği ekleseler çok güzel olacak da bu haliyle alamıyoruz malesef
  11. S

Yardım Turknet Dev Zam | İnternet Sağlayıcısı Önerisi

digitürk daha ilgimi çekiyor nasıl olsa 100 hız alamıyorum konumumda ve daha ilgili olacaklarını düşünüyorum millenicoma göre üstelik 1 yıl taraftar paketi de hediye galiba digitürke kayıcam 12 ay sabit fiyat 669tl 50mbps
  12. S

peki hocam millenicomun müşteri hizmetleri nasıl, bir sorun yaşasam bağlantıda hemen çözülüyor mu ilgililer mi
  13. S

digitürk internete geçilir mi beyler 50mbps 669 tl benim konum max 59 veriyor zaten ama daha önce hiç kullanmadığımdan şüpheliyim sabit verirler mi 50 hız ne diyorsunuz üstelik 1 yıl boyunca taraftar paketi de hediyeymiş
  14. S

🔥İndirim Inno3d Geforce RTX 5070 Tı Ekran Kartı 51.7k

beyler konudaki inno3d mi yoksa eagle oc mi daha iyi soğutuyor
  15. S

İş Bankası 6-12 Ay Ücretsiz Amazon Prime Üyeliği

Hiçbir fikrim yok valla zaten cashback ile 35tlye kullandığım için üstüne de gitmedim
  16. S

İş Bankası 6-12 Ay Ücretsiz Amazon Prime Üyeliği

Bende aynı şekilde katıldınız yaziyor fakat 1 aydır hiç sma gelmedi
  17. S

🔥İndirim MSI Mpg Gungnir 300r Airflow Beyaz Kasa 4.799₺

aynen bende yok diye biliyorum ama kasa baya geniş oldugundan yer bol bol var demek istemiş olabilir arkadaş
  18. S

5070ti İçin Hangi Model Daha Mantıklı

colorful en iyi seçenek olabilir ama şuan sadece tek bir satıcısı var pro store diye bir sorun çıksa ne denli yardım ederler emin olamıyorum hocam uzun süredir de diğer bilindik firmalarda battle ax stoğu olmaması can sıkıcı. eagle oc tebilonda satılıyor sen de kullanıyormuşsun bir sorun...
  19. S

5070ti İçin Hangi Model Daha Mantıklı

merhaba yeni sistem diziyorum ekran kartı olarak aklımda msi ventus 3x 5070ti,,, gigabyte eagle oc 5070ti ve colorful battleax 5070ti modelleri var. aralarında en ucuzu eagle oc olduğu için onu almak sizce mantıklı mı çünkü soğutmasından ve uzun ömürlülüğünden şüpheliyim, yoksa biraz daha para...
  20. S

ASUS tuf gaming vg27aql5a monitör ekran sorunu

benim sorun ayrıyetten aldığım dp kablosundan kaynaklı galiba hdmi takmıştım bir sorun yaşamadım ama şuan dp takılı hala ara sıra 1 saniyelik ekran kapanması yaşıyorum büyük ihtimal kablo sıkıntılı o yüzden yapıyor. başka bir sorun yaşamadım.
Geri