Arama sonuçları: *

1. PomidorYumurta

Beast R75 He Pro 8k Alırnı mı?

ben beğendım baya iyi şimdi arkadaşıma da aynısından aldırıcam.
  2. PomidorYumurta

Valla aldım 6 gündür kullanıyorum ve baya memnunum. Laptop klavyesinden geçince baya fark hissettim. Alışmak biraz sürdü. Her yönü güzel bir klavye ama daha kablosuz özelliği hiç kullanmadım kabloyu monitörün altına attım hiç bisey gözükmüyor. Ben bu yola illa kablosuz özelliği olsun diye...
  3. PomidorYumurta

❌İndirim Bitti! Hawk Gaming Chair Fab V4 7.999tl

lan 3 hafta önce 9k ya almıştım üzdü şuan :(
  4. PomidorYumurta

2K monitör önerisi max 12k

hocam merhabalar memnun musnuz monitörden bende almayı düşünüyorumda. Sizce bunu mu alayım yoksa asus rog strix 10 hz versiyon olanı mı?
  5. PomidorYumurta

10-12k Monitör Önerisi Lütfen

Merhabalar pc yi topladım şimdi geldi sıra monitör almaya 10-12 bin tl bütçeye uygun 2k destekli tercihen 180hz üstü ölü piksel ışık sızması ile beni uğraştırmayacak bir monitör arıyorum önerilere açığım açıkcası kafamda asus rog strix veya tuf serisi var ama kesinlikle piyasada daha iyi 2k...
  6. PomidorYumurta

Tek Priz Topraklama Olan Ev İçin Güzel Akım Korumalı Priz Önerisi

hocam ardan birazcık zaman geçmiş ama yine de sormak isterim tek bir prize topraklama çektirmek mantıklı oldu mu sizin için bizim evde şuan yok bende sistem topladım da pc ye dokununca elektrik çarpıyor topraklama çektirme çözüm oldu mu?
  7. PomidorYumurta

Uzay Montaj Pc Elektrik Çarpıyor Yardım Lütfen

Hocalarım daha önce çok laptobla uğraştım ilk kez kasa topladım kendime şimdi ben bu anakartın hiç bir yerine nasıl dokunmayım veya psu kapatırken onu cevaplarınız çok iyi olur valla bu konuda cahil kaldım yahu 😭
  8. PomidorYumurta

Hocalarım o zaman sistemi kasaya aliınca bu durum düzelir demi yoksa usta çağırıp evin tesisatı mı değişecek Psu açmak için yukardan destek alınca çarptı peki bu normal mi simdi her kasayi açınca elektrik çarpmasın
  9. PomidorYumurta

Hocam kasa uzay olunca hdmi takmak için o eski ekran kartına dokundum sonra psu u açmak için basınca çarptı bide hava sogutucujuj ucundaki bakır boruyo dokundum ordan çarptı turnuvadaki demir yerden tutum sistemi acerken maalesef ordan da 2 kere çarptı. Ama sistemde sorun yok şuan memtest...
  10. PomidorYumurta

R5 7500f Gigabyte b650wifi x ax 32 gb 6000mhz cl36 ram gskill enermax 850 gold psu birde en kötüsü r5 230 2 gb sadece görüntü almak için taktim kasa gelmediği için uzay montaj yaptım evde biraz eski olduğu için heralde topraklama yok evde beni bi 5 kere elektrik çarptı sizce sikinti olurmu...
  11. PomidorYumurta

Merhabalar klavye arıyorumdum ve arayışım süresince birk kaç klavye buldum bunlardan biride [H3 id='Beast+R75+HE+PRO+8K+Hz+Wireless+Manyetik+Switch+Klavye']Beast R75 HE PRO 8K Hz Wireless Manyetik Switch Klavye[/H3] [H3 id='VGN+Neon+75+Hall+Effect+Rapid+Trigger']VGN Neon 75 Hall Effect Rapid...
  12. PomidorYumurta

Enermax Revolutıon III White 850W 80+ Gold Alınır mı?

ok ozmn 850 watt çekiyorum direk
  13. PomidorYumurta

Enermax Psu Alınır mı?

hangisi9 9070 xt ile kullancam 1780949490 850 mi 1000 mi?
  14. PomidorYumurta

Enermax Psu Alınır mı?

Merhabalr bana şuan acil psu lazım Sizce hangisini alyım 1000 watt cok işime yarar mı bilmem ama 500 için eksra 150 watt da güzel gözüküyor...
  15. PomidorYumurta

Enermax Revolutıon III White 850W 80+ Gold Alınır mı?

hocam sizdeki model 1000 mi yoksa 850 midir? lütfen söyler misiniz bende 9070xt kullanmak istiyorumda
  16. PomidorYumurta

DDR 5 Ram Nasıl Test Edilir?

maalesf adam mac e geçmiş sadece elinde ram kalmış
  17. PomidorYumurta

DDR 5 Ram Nasıl Test Edilir?

Merhabalar yarın 2.el ddr5 ram alacağım adam baya samimi ve dürüst birine benziyor ram da GSKILL trident z5 neo rgb sıfır ürünmüs. Garantiye yollanmis rgb çalışmadığı için gskillde 0 ram vermis adama oda Mac e geçtiği için satıyor uyguna sizce nasıl test edebilirim? Anakart islemci kasa var psu...
  18. PomidorYumurta

3000tl Klavye Önerisi

Hocam siyah derken midnight olanı kastetmiştim sizce o ne zamn stoklara girer 2 hafta falan olursa bekleme süresi beklrikm ama sonrası beni aşar klavye lazım kasa diyeceğim parcalar hazirda
  19. PomidorYumurta

3000tl Klavye Önerisi

Hocam siyahı olsa varya çok iyi olurdu ama stokları yokmus bunu bende görmüştüm bu ara ama düşünüp yazdığınız için teşekkürler dilerim🙏
  20. PomidorYumurta

3000tl Klavye Önerisi

Tamamdır hocam teşekkür ederim iyi günler dilerim
Geri