Arama sonuçları: *

1. FurkenSenpainiz

İlk defa rtx ekran kartı alacağım önerileriniz ve dikkat etmem gerekenler?

tamam hocam sana göre para israfı olabilir ama allahın aşkına 750 ti dan 5060 a geçiyorum diyorum 40k verdim 5060 r5 5600 500 gb m2 ye sen burda para israfı diyorsun rami sıkıntı edersende ramim benim var onu koyacam yani bu nası para israfı olabilir tamam belki 4060 tan farkı yoktur bilmiyorum...
  2. FurkenSenpainiz

hocam oem paket olarak aldığım için alamıyorum 9060 xt ve pişman olucağımıda düşünmüyorum herşeyi ultra ayarlarda açsın diye bir düşüncem yok sadece beni 4 5 yıl götürebilicek sıkıntı yapmıyacak bir kart almak istedim ve çoktan aldım zaten herhangi bir öneriniz varmı oyun kısmında yapmam gereken...
  3. FurkenSenpainiz

param yok ve amacım enazından bu aldığım kasayla 5 yıl idare etmek o yüzden sağlam bişe almak istedim en fiyat performans bunu bulabildim yoksa bende alırdım 9060 xt yada 5060 ti
  4. FurkenSenpainiz

sağol hacı 5060 ın 16 gb versiyonu yok ama ti ın vara ma oda işte çok pahalı bana göre hocam ayrıyeten 1080p de 8 gb yeterli diye düşünüyorum? işlemci sorarsanız söyliyeyim ryzen 5 5600
  5. FurkenSenpainiz

Çoktan aldım oyüzden maalesef ve ayrıyeten oem paket olarak aldığım için 9060 seçemedim bende orda bi tık üzgünüm ama nasipte varmış 5060 ne diyeyim enazından gtx 750 ti dan buna geçtim bunada şükür itopyadan asusun evo modeli ekran kartı yine yazdığım gibi oem paket olduğu için çok bişeyini...
  6. FurkenSenpainiz

rtx 5060 alacağım herhangi bi dikkat etmem gereken bir şey varmıdır?
  7. FurkenSenpainiz

Logitech G102 Mouse İndirimde

attack shark...
  8. FurkenSenpainiz

tamam pardon benim hatamda bu kadarda ağır konuşmasan olurmu 2. günüm filan bu forumdada?
  9. FurkenSenpainiz

piyasa normalde 1200 diye biliyorum ve olabilir eski bir mouse ama sonuçta iyi bir kalite bence diğer 1k altı mouselar gibi değil diğe hatırlıyorum
  10. FurkenSenpainiz

60-70K BANDI TOPLAMA VEYA OEM ONERISI

oyüzden çok kısa baktım dedim kardo anakarta filan bakmadım yani ayriyeten bi amacı olmasada 3 4 site arasında geçiş yapmaz sırf istediği şeyleri bulmak için oyüzden yazdım
  11. FurkenSenpainiz

60-70K BANDI TOPLAMA VEYA OEM ONERISI

enucuzsistem.com dan bakabilirsin oem istiyorsan çok kısa baktım biraz sinerjiden buldum bitane ne kadar güvenilir bilmiyorum ama onuda atıyorum...
  12. FurkenSenpainiz

https://www.itopya.com/logitech-g102-lightsync-8000-dpi-rgb-siyah-kablolu-gaming-mouse_u10951 700 TL
  13. FurkenSenpainiz

30k sistem önerisi her şey dahil

her şey dahil derken monitör klavyede yok değilmi içinde?
  14. FurkenSenpainiz

Yeni alınan 9060XT ekran kartında görüntü gelmiyor

anakartında sorun olabilirmi bir ihtimal? yada kablonun tam yerine oturduğundan eminmisin
  15. FurkenSenpainiz

En Ucuz Sistemi Bulmak İçin App Geliştirdim: enucuzsistem.com

Elinize emeğinize sağlık hocam bayadır böyle can çekişiyodum mantıklı bir sistem bulmak için. sağolun
  16. FurkenSenpainiz

🔥İndirim KASA İNDİRİMLERİ SON 5 AYIN EN DÜŞÜK FİYATLARI

Fazeon kasa gerçekten değerlendirilebilir gibi diğerlerini bilemedim ama
  17. FurkenSenpainiz

FSR 4'ün DLSS 4'e göre daha fazla oyunda desteklenmesi

kankam olabilir ama yapımcıların asıl yapmasını istediği yüzü kapatıyor bunlar yapımcıların elindede olsa sanki chatgptden oyun oynarmış gibi oluyor yani bilemedim
  18. FurkenSenpainiz

Doğrudur ama büyük ihtimalle nvidia çakacak çünkü artık getirebilicekleri bir yenilik yok ekran kartlarına fiziksel olarak. getirirselerde yani çok para harcamış oluyorlar bu yüzden nvidianın kurucusuda dediği gibi daha çok dlss ai gibi yollara yöneliceklerini söylediler ama bu ne kadar işimize...
  19. FurkenSenpainiz

Tahminime göre fsr ın açık kaynaklı olmasından o kadar fazla oyun desteği var ama bu demezki dlss ten daha iyi. tabii şimdi ikisinide hiç kullanmadığım için bir şey diyemem fps konusunda. biraz youtube dan bakarsan belki farkları olabilir ama genel olarak dlss in daha iyi olduğunu düşünüyorum.
Geri