Arama sonuçları: *

• Users: ironLeppu
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. ironLeppu

İnternet Altyapı ve Memnuniyet Haritası 🗺️🚀

Ekledim bende çorbada bizimde tuzumuz olsun. Başarılar
  2. ironLeppu

❌İndirim Bitti! Simülasyon Tutkunlarına Moza R12 V2 - 29999₺

Tüh kaç gündür paylaşıcam paylaşamadım mesajım yetersiz diye.
  3. ironLeppu

❌İndirim Bitti! Simülasyon Tutkunlarına Moza R12 V2 - 29999₺

Merhaba simülasyon ile ilgilenenler varsa çok iyi fiyat. Bu ürün tam sana göre!👀 Üstelik CLUB’a özel %10 puan kazandırıyor! https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_moza-r12-v2-direct-drive-kablolu-wheel-base-siyah-1251477.html?utm_source=new owned&utm_medium=ema-other...
  4. ironLeppu

Ekran kartı sıcaklık değeri yorumlama

9070XT kullanıcısı olarak (XFX Swift) çok memnunun. Özellikle undervolt ile beraber hem performans arttı hem sıcaklık düştü. Nasıl oluyor çözemedim 😀
  5. ironLeppu

En sevdiğiniz cips nedir

Yememeyi tercih ediyor olsam da bana göre en güzeli klasik doritos
  6. ironLeppu

🔥İndirim 🔥Samsung Odyssey G3 Monitör 4.874 TL (9 Taksit Peşin Fiyatına)🔥

Bende bir ürün eklemek istiyorum sıcak fırsatlara ama hata veriyor. Mesaj sayısı 20 diye
  7. ironLeppu

9070xt sistemi mi incelerminiz yardımcı olur musunuz ?

Amazon depoda hiç denk gelemedim güzel bir şeye
  8. ironLeppu

🔥İndirim Gigabyte Aorus Elite AE1000PM 80+ Platinum - 8199 TL

Corsair psu larında indirime denk geldiniz mi hiç?
  9. ironLeppu

🔥İndirim Vatan bilgisayar anakart indirimleri

Sanki fiyatları bir tık şişirip öyle indirim yapıyorlar gibi geldi bana
  10. ironLeppu

🔥İndirim MSI MAG B850 TOMAHAWK MAX WIFI 12.512 TL

Anakartı değiştirdikten sonra format atmama gerek var mı? Aynı işletim sistemini kullanabilir miyim?
  11. ironLeppu

🔥İndirim MSI MAG B850 TOMAHAWK MAX WIFI 12.512 TL

Siparisiniz faturalandirma asamasindadir.En kisa sürede faturasi kesilip kargoya teslim edilecektir.Kargo takip numaraniz sms olarak iletilecektir .Iletisim 08502225656 .Mersis0632003607286721 B002 Aldım arkadaşlar bakalım hayırlısı bana bir tane de güzelinden termal macun lazım. Evde bir tane...
  12. ironLeppu

Bilgisayar Sistemimi Nasıl Yükseltebilirim?

Evet anakart olarak ileriye dönük Msi x870e tomahawk max modelini düşünüyorum. Psu olarak da corsair rm1000x modelini. İndirimlerini takip ediyorum burdan.
  13. ironLeppu

Yapay zeka tutturmuş bana ramleri ille de cl30 yap diyor mesela %8 e kadar fps artışı sağlayabilirsin dedi. 🤔
  14. ironLeppu

Merhaba arkadaşlar geçen sene eylül ayında topladığım sistemin bu. Alırken tabii ki bütçemden dolayı en uygun olanını almaya çalıştım şimdi ufak dokunuşlarla birazcık yükseltmek istiyorum ama hangi parçalara müdahale etmeliyim tam olarak emin değilim.Sadece yarış simülasyon oyunları oynuyorum...
  15. ironLeppu

7800X3D Performansı İyi Mi?

-25 curve ile kullanıyorum skoru hatırlamıyorum ama akşam eve gidince bakarım tekrar ve bence çok fazla ısınmış sanki
  16. ironLeppu

❌İndirim Bitti! HAPBUY LUNA Kadın Omuz Çantası 4₺

aldım bende bakalım ne olacak 🤣🤣
  17. ironLeppu

Tekrar vatan indirimleri gibi indirimler gelir mi?

Hocam ne ara geldi. Şimdi bakıyorum ram kalmamış. Haydaaa
  18. ironLeppu

7800x3d için soğutucu önerisi

Ani ısı artışı oluyor bazı oyunların yükleme esnasında. Ben 2k sim. yarışları yapıyorum. Pompa sesi de inan kulaklık olduğu için pek fark edemiyorum. Ama oyunlarda genel olarak sıcaklıklar 55/60 derece civarı oluyor. Isı aniden yükseldiği zaman 65-70 e çıkıyor sonra hızlıca düşüyor. Bence...
  19. ironLeppu

7800x3d için soğutucu önerisi

1 yıldır 7800X3D işlemcimi bu ürün ile kullanıyorum. Gayet memnunum. Bence 240mm yeterli bu işlemci için. https://www.itopya.com/thermaltake-la240-argb-240mm-siyah-islemci-sivi-sogutucu_u30033.
Geri