Arama sonuçları: *

• Users: lSincapl
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. lSincapl

🔥İndirim Havit Gamenote H2015 Pro Kablosuz Kulaklık ₺1999

Yani şahsen ben verdiği sesi seviyorum, ha bassları biraz fazla ama kulağım alıştı artık sadece Dolby'i kapattığımda anlıyorum bassları nasıl abarttığını. 7 gün ücretsiz deneme versiyonu olması lazım bir dene istersen hoşuna giderse 450 lira falan şu anda Dolby. Hazır yakalamışken bende bir şey...
  2. lSincapl

🔥İndirim Havit Gamenote H2015 Pro Kablosuz Kulaklık ₺1999

Ben direkt havitstore'dan aldım geçen ki indirimde. Aldığım kulaklıkta dongle sıkıntılı geldi bağlayamıyorum bir türlü, bir de kulaklık üzerindeki ses açıp kapatma yeri çok rahat değil. Onun dışında kafada hiç ağırlık yapmıyor, uzun süreli kapı ve pencere kapalı şekilde sıcacık bir oda da...
  3. lSincapl

Havit Gamenote H2015 Pro Kablosuz Bağlantı Yardım

Bugün yine denedim yine aynı durum, iade etmek yerine yeni dongle istesem gönderirler mi acaba ya da ekstra olarak satıyorlar mıdır ki?
  4. lSincapl

Denedim maalesef, iki mod arası geçiş yaptım. Yine de bağlantı kuramıyorum, gece boyu şarjda bırakıp yarın tekrar denemeyi düşünüyorum. Işığı sürekli olarak kırmızı mavi yanıp sönüyor çünkü.
  5. lSincapl

Bu kulaklığı kablosuz bir şekilde dongle ile bir türlü kullanamıyorum. 6 saat falan şarjda kaldı, şimdi deneme amaçlı taktığımda pairing deyip kalakalıyor. Usb ile kablolu kullanırken hiçbir sıkıntı yaşamıyorum, kulaklığı dongle ile kullanan arkadaşlar nasıl bağladılar yardımcı olabilirler ise...
  6. lSincapl

❌İndirim Bitti! 🔥 Havit Gamenote H2015 Pro 1699 ₺

Site açıldı sonunda, aldık bakalım. Edit: Galiba sonuncusunu ben aldım.
  7. lSincapl

❌İndirim Bitti! 🔥 Havit Gamenote H2015 Pro 1699 ₺

Rekabetçi oyunlar ile hiç alakam yok, hikayeli oyun oynamak ve film izlemek için uygun bir kulaklık mı sizce? Bir de siteye erişebilen var mı, girmeyi deniyorum son 15-20 dakikadır, tık yok.
  8. lSincapl

🔥İndirim Fsp Mp7 Siyah 12cm ARGB Hava Soğutucu 1982 TL

7600X'i yük altında 70-80 derece arası tutuyor bende, cpu ağırlıklı olmayan oyunlarda 60'larda dolaşıyor. Bir tık ses yapıyor bu arada, kulaklıkla pek rahatsız etmiyor ama kulaklıksız kullanacaklar yük altında çalışırken rahatsız olabilir.
  9. lSincapl

Yardım 7600x bu sıcaklık değerleri normal mi?

İşlemci yük altında olduğu sıralarda 85-90+ derecenin altına inmiyor hatta The Last of Us gibi oyunlarda 97 dereceye sabitleniyor. Soğutucu Fazeon A3120TRA 120mm kule tipi, bununla beraber gelen termal macun kötü olduğu için Noctua NT-H1 termal macun ile değiştirdim onun sayesinde yine 80...
Geri