Ben herhangi bir sorun yaşamadım ses kasma olarak. Ses seviyesi 90'da oynadım, 80'de oynanılabilir bir seviye ama ben biraz daha bangır bangır olsun sesler...
Yani şahsen ben verdiği sesi seviyorum, ha bassları biraz fazla ama kulağım alıştı artık sadece Dolby'i kapattığımda anlıyorum bassları nasıl abarttığını. 7...
Dolby uygulamasını bir ara alacaktım da öyle kaldı. Fiyatını hak ediyor diyorsanız alayım. ATK uygulaması bir yerde sorun çıkarabilir, kalıcı EQ uygulaması...
Ben direkt havitstore'dan aldım geçen ki indirimde. Aldığım kulaklıkta dongle sıkıntılı geldi bağlayamıyorum bir türlü, bir de kulaklık üzerindeki ses açıp...
Denedim maalesef, iki mod arası geçiş yaptım. Yine de bağlantı kuramıyorum, gece boyu şarjda bırakıp yarın tekrar denemeyi düşünüyorum. Işığı sürekli olarak...
Bu kulaklığı kablosuz bir şekilde dongle ile bir türlü kullanamıyorum. 6 saat falan şarjda kaldı, şimdi deneme amaçlı taktığımda pairing deyip kalakalıyor...
EPZ TP35 PRO ses kartıyla beraber şu anlık Wraith EvoX var. Ayrıca test etmek amaçlı KlasseGear Feel almıştım, onu da arada kulağım ağrırsa kullanıyorum...
Mchose X9 öneririm fiyat bir tık arttı ama hala bu bantta rakipsiz, kutu içeriğinden iki farklı pad çıkması (soğutma jelli ve kumaş, kaliteli soğutma jelli...
Rekabetçi oyunlar ile hiç alakam yok, hikayeli oyun oynamak ve film izlemek için uygun bir kulaklık mı sizce? Bir de siteye erişebilen var mı, girmeyi...
7600X'i yük altında 70-80 derece arası tutuyor bende, cpu ağırlıklı olmayan oyunlarda 60'larda dolaşıyor. Bir tık ses yapıyor bu arada, kulaklıkla pek...
İşlemci yük altında olduğu sıralarda 85-90+ derecenin altına inmiyor hatta The Last of Us gibi oyunlarda 97 dereceye sabitleniyor. Soğutucu Fazeon A3120TRA...