Arama sonuçları: *

• Users: burkii_
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. B

Yardım Vgn Neon 75 Pro Wireless Nasıldır??

https://www.incehesap.com/msi-forge-gk600-tkl-wireless-sky-tr-rgb-mekanik-gaming-klavye-fiyati-83861/ bende bu aralar klavye arayisindayim incelemesi car bu klavyenin benim hoşuma gitti tek kötü yanı almama sebebim ışıkları az gece görmekte zorlanabiliyormussun harici ışığın varsa sorun...
  2. B

35-37k Bütçe İçin PC

Çok guzel oemler düşüyor Gaming gecesinde donanım arşivi fln sponsor ile oluyor sürekli kontrol ve birazcık sabırla 5060 7500f li güzel bir sistem düşürebilirsin ütopya ya çok dikkat et 10 20 k indirim gösteriyorlar normal fiyatı 500 1000 kadar üstüne bindirim yapıyorlar diğer siteler çok fark...
  3. B

4000 TL Kulakiçi Kulaklık Önerisi

Apple kullandigin için en iyi ses kalitesini Apple kulaklıklardan alackasin diğer tüm marka kulaklıklar standart ses kalitesi verir iPhone bunu desteklemez birinci önerim airpods Lara bak eğer içine sinmezse Huawei freebuds 5i 6i var 7i 4k üstünde ben 5i yi 2.5 yıl 6i yi de 8. Aydır...
  4. B

Gaming Gecesi Buglu Monitör

Benim bildiğim o ana kadar acmiyorlar ürünü 1783712235 Umarım yanlış yazılmıştır
  5. B

Gaming Gecesi Buglu Monitör

Arkadaşlar gaming gecesine bir göz gezdiriyordum ve en altta bir monitör var garibime gitti 23.00 da verecekleri monitör olabilir şuan buglu ama https://www.incehesap.com/aoc-27g50z-27-260hzoc-0-3ms-full-hd-freesync-fast-ips-oyuncu-monitoru-fiyati-87639/
  6. B

Hawk Hk420 Alınır mı?

https://www.hawkchair.com/hawk-gaming-hk420-mekanik-switch-rgb-tri-mode-kablosuz/bluetooth-tkl-gaming-klavye#features Guzel indirim var almaya değermi bütçem 3k üstüne çıkmıyor hawkin ürünlerinde hoşuma gidiyor
  7. B

Yardım Tekerteker PC Topluyorum Ankartta Sıra

ben en dusuk 9 a gormusutm bır defa ıkıncı el pıyasası xok garıp sıfır al ozmn en azında kafan raaht olur 1783457591 yarar render de alıyorsan ıkısının ortası olur eger yapabılırsen de overclock yaparsan performansı bır tık daha artıyor keyıf meselelesı tamanen
  8. B

Legion Pro 5 Isınma Sorunu

cok alakalı oldugunu dusunmuyorum umarım cok canını sıkan bır konu olmaz
  9. B

ıkıncı elde ucuz alınıp satılan sıfır ramler oluyor onlara bakabılırsın ram ıcın butcen olabıldıgınce kısıtlı ıse patrıot vıper al cl30 16 gb 12k hem oyun hem render ıcın 9700x ı tercıh edebılırsın render olarak 7800 cok daha ıyı oyun performansında 3d v tech one gecırıyor 7800 u bende...
  10. B

sadece oyun oynayacaksan 7800 ama render fln alıcaksan 9700x oyunda uzmez fps de oynamıyorsan yıne cok uzmez sadece oyun ıcın topluyorsan 7800 al gec
  11. B

Öneri 5-7k Monitör Önerileri

https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-lenovo-legion-25-10-67d4gac3tk-24-5-0-5-ms-full-hd-pivot-320-hz-oyuncu-u-fiyati,1248163669.html dusunmeden al derim bende aldım cok memnunum fhd 320 hz desteklıyor artı olarak 4k 60 hz sı var hıkayelı oyunlar ıcın monıtor sola saga yukarı asagı yatay dıkey...
  12. B

Legion Pro 5 Isınma Sorunu

legıon sogutma olarak genelde ptm artı buhar tıpı sogutma kullanıyor ıslemcın ryzen ama yıne de bu kadar sıcak calısmamalı laptopun altını kapatan bogan bırsey yoksa eger uzak ıletısım servısını arayıpta yardım alabılırsın
  13. B

7800x3d mi 9700x mi Hangisini Almak Mantıklı

Elimin altında çekirdek vardı 🤣 1783439438 Ağırlıklı rust oynuyorum fps yani
  14. B

7800x3d mi 9700x mi Hangisini Almak Mantıklı

Anakartim b850 tomahawk beslemede sorun oluşturmaz 9800x3d alıcaktim ama bütçe yetmediği için kısmaya gittim aktif oyun oynayan biriyim fps hikayeli karışık rust ark bannerlord çok oynuyorum aynı zamanda unity blender da kullanıyorum çok arada kaldım 9700x 2k daha ucuz oc ile 9700x daha iyi...
  15. B

Rust'da Fps Drop Sorunu

hocam ona bakılırsa 9800de de yasarsın bu sorunu optımıze etmen gerekır adam 9500 ıle oynuyor ıslemcını kotuleme arkadasım ı5 ıle oynuyor dusuk fps lakın drop yok tavsıyem bı optımıze etmeyı dene
  16. B

Western Digital Sn850x Alınır mı??

[H3 id='Western+Digital+Black+SN850X+WDS200T2X0E+PCI-Express+4.0+2+TB+M.2+SSD+arkadalar+bu+ssd+y+almay+dusunuyorum+almaya+deermi+okuma+yazmas+y+dram+var+ve+2tb']Western Digital Black SN850X WDS200T2X0E PCI-Express 4.0 2 TB M.2 SSD arkadaşlar bu ssd yı almayı dusunuyorum almaya değermi okuma...
  17. B

Rust'da Fps Drop Sorunu

Isılarını kontrol et aynı sorunu laptopta yaşıyordum termal kısma yaptığı için birde sürücülerini kontrol et hw den stres test yapıp termal kısma varmı diye bir kontrol et birde watt değerlerini kontrol et
  18. B

Sistem Topladım Olmuş Mu?

7800 e fazlalik degil lakin hava sogutma da yeterli olurdu 5070 in vram 12 olabilir lakin veri yolu genis sadece oyun icin AMD daha fiyat performans kaliyor Nvidia seviyorsan cok onemli degil anakartin 7800 u besler sadece sogutmasi kotu sonuc olarak toplamissin hayirli olsun
  19. B

Sistem Topladım Olmuş Mu?

Gayet okey ssd idare eder ram cl 30 olsa daha iyi olurdu 1783092007 Ssd okuma yazmasi nedir 1783092070 Ekran karti bir tik sicak calisabilir kasa yapisi da bunu etkiliyor tabi bende o Tarz kasadan aldim ama cok sorun yaratmaz sana
  20. B

Mortal Kombat 11 Alacağım Hangisi Mantıklı?

Hahaha
Geri