Arama sonuçları: *

• Users: yusufmirzas
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. yusufmirzas

7000k Bütçeye Direksiyon Önerisi

Hocam G29'un shifteri kronik bir shifter. Onun yerine stoğa gelince PXN A7 alırsanız daha iyi olur. Ayrıca USB girişi olan her shifteri kullanabilirsiniz, G29'u da dönüştürücüyle olabilir tam bilmiyorum.
  2. yusufmirzas

Değil. PXN V10 Pro daha iyi.
  3. yusufmirzas

Hocam PXN A7 alabilirsiniz ama şu an stokta yok. Ama USB girişi olan her shifteri alabilirsiniz mesela buna bakabilirsiniz.
  4. yusufmirzas

Hocam bence 13k biraz fazla gibi 11k'ye bulmaya çalışın. İkinci el ben daha önce hiç bir şey almadım hocam ikinci el konusunda tavsiye veremem.
  5. yusufmirzas

Hocam ben PXN V10 Pro kullanmadım ama Direct Drive olduğu için G29'dan veya V995'den iyi olduğuna eminim. Test konusunda da ben 2.el direksiyon seti hiç almadım @Advocate hocam direksiyon setleri konusunda çok bilgili hocama sorabilirsiniz.
  6. yusufmirzas

10k'ya G29 bulabilir miyim diyorsunuz 11k'ye ikinci el PXN V10 Pro alın diyince pahalı diyorsunuz?
  7. yusufmirzas

G29 da V995 de kötü. İkinci el PXN V10 Pro alın en az.
  8. yusufmirzas

Hocam ikinci el de olsa 11-12K TL'nin altında güzel direksiyon seti yok. En az PXN V10 Pro alabileceğiniz zamana kadar bekleyin ikinci el PXN V10 Pro alın.
  9. yusufmirzas

7-8 Bin TL'ye İkinci El Direksiyon Seti Öneriniz Var mı

Pazarlık yaparsanız genelde benim baktıklarım 11k fiyatına düşürüyor.
  10. yusufmirzas

O zaman direksiyon seti almayın bence. PXN V10 Pro altı direksiyon setleri çok kötü.
  11. yusufmirzas

Bütçenizi 11-12k yapıp PXN V10 Pro alın.
  12. yusufmirzas

7 Bin TL'ye Logitech G27 Alınır mı

Hocam PXN V10 Pro altında direksiyon seti almayın. Gerekirse bekleyin alabileceğiniz zaman PXN V10 Pro alırsınız. Ayrıca ara sıra daha düşük fiyatlardan 11k TL'ye falan ilana koyanlar oluyor onları da bekleyebilirsiniz.
  13. yusufmirzas

Vitesli Direksiyon Seti Önerisi

Hocam evet ayrı satılıyor. Vitese bütçeniz yetmiyorsa bence vitesi şimdi almayın şimdilik sadece direksiyon setini alın daha sonra biriktirip alırsınız ama ucuz olarak bunu önerebilirim. 1780335233 Hocam ben drift atmıyorum bunun hakkında bir şey diyemem maalesef.
  14. yusufmirzas

Direksiyon Seti Önerisi

Hocam en düşük PXN V10 Pro alınmalı zaten. Daha altındaki direksiyon setleri alınmaz.
  15. yusufmirzas

Direksiyon Seti Önerisi

Çok kötü. Alınmaz.
  16. yusufmirzas

Direksiyon Seti Önerisi

Hocam en az PXN V10 Pro alınmalı. Bütçe çıkana kadar bekleyin.
  17. yusufmirzas

Vitesli Direksiyon Seti Önerisi

Pxn vd4 + shifter alabilirsiniz. Bende de Vd4 var merak ettiğin bir şey varsa sorabilirsiniz.
  18. yusufmirzas

Rampage V902 Alınır mı?

Hocam en az 12k TL yapmanız lazım bütçenizi ikinci el de olsa.
  19. yusufmirzas

Rampage V902 Alınır mı?

Direkt bu bütçede direksiyon seti alınmaz.
  20. yusufmirzas

Rampage V902 Alınır mı?

Zevk vermez. Bu bütçede direksiyon seti alınmaz.
Geri