Arama sonuçları: *

• Users: XQRRR
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. XQRRR

🔥İndirim 3551 TL Asus Prime B650m-R AMD B650

Bitmiş indirim kral
  2. XQRRR

🔥İndirim 3551 TL Asus Prime B650m-R AMD B650

Ben uygulayamıyorum hata veriyor (ilk siparişe özelmiş kod. ben o yüzden kullanamıyorum)
  3. XQRRR

🔥İndirim Xfx 9070 Gre 28 Bin TL 🔥

asus prime 9070'i düşürse ya bir iki lira alsam
  4. XQRRR

🔥İndirim Asus Prime B650m-R 🔥4.198₺

r5 7600x
  5. XQRRR

Beyler alınır mı ya ne diyorsunuz
  6. XQRRR

bende de yok indirim (ŞİMDİ GELDİ İNDİRİM 22.24)
  7. XQRRR

🔥İndirim Amazon Prıme Day Başladı!

şefim şu 5070'in detaylarını, sırlarını bizimle paylaş yav 5070 kovalıyorum ben de :D
  8. XQRRR

❌İndirim Bitti! Rampage Smx-R44 V2 Rgb Beyaz Gaming Mouse 200 TL

aldım teşekkürler
  9. XQRRR

❌İndirim Bitti! Sapphıre RX 9070 Pure 30.387₺

2-3 günlük teknik servis sonucunda kullanıcı hatası bulamadıklarından iade kabul ettiler diye de bir not geçeyim.
  10. XQRRR

Şöyle 5 dakikalık bir test yaptım iyi değerler sanırım
  11. XQRRR

Kral denedim ya. Arkadaşın dediği driver'lar harici de denedim.Hepsini güvenli modda amd clean tool ile temizleyip sonra kurdum aynı yani kart tüm oyunlarda okey (gibi) ama forza horizon 6'da oynatmıyor bile
  12. XQRRR

Satıcı şimdi ille de servis raporu istiyor iade için. 14 günlük cayma hakkımı kullanırken rapor belirtmem şart mı?
  13. XQRRR

Hüsran.. çok da yakışıklı kartmış, güzel de oldu ama... FH6'da DİREKT siyah ekranlı çökmeler yeniden başlamalar.. Amazondan aldığım siyah pulse vardı çift fan, onunla FH6'da 1 kere bile sorun yaşamamıştım sonra onu iade edip bunu almıştım. Bugün taktım bunu ve daha 1 gün olmadan aynı sürücüyle...
  14. XQRRR

Ana Konu Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar

Amazon bu ürünlerin iadesinde, KUTU için çok hassas davranıyor mu arkadaşlar? (iade edeceğim cayma hakkım hala geçerli ama kargoda biri jiletli iken açmaya çalışmış bi ufak biraz yırtmış ekran kartının kartonunu)
  15. XQRRR

Ben bir şey yaptım :censored: (dayanamadım)
  16. XQRRR

🔥İndirim Türk Telekom Bölgesel İnternet Fırsat Kampanyası

Ev interneti kısmında, Turkcell'in daha uygun olması çok şaşırtıcı bunları görünce
  17. XQRRR

🔥İndirim .

Az önce geldi UPS ama kapıda iade ettim. Çoğunlukla UPS'e kargo biraz da itopyaya gıcık olduğumdan. 30'a 5070 alacağıma 30'a 9070 aldım. hem itopya kazanmasın hem ben daha fazla performans alayım. Amazondan gece 2'de verdiğim sipariş akşam 7 gibi geldi. ÜSTELİK PAZAR GÜNÜYDÜ. UPS ders alsın biraz.
  18. XQRRR

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

colorfull 5070i 55ten 35e düşürmüşler ama diğer ürünlere baksan 300 lira 500 lira indirim... kafayı yersin leş gibi
  19. XQRRR

🔥İndirim .

aynısı kanka aynısı. Pazartesiye kaldı benim kart da. haftasonu çalışmıyoruz dedi canlı destek. az önce onlara sövüyodum çünkü
  20. XQRRR

🔥İndirim .

5070 aldım itopyadan ama nalet UPS kargomu perşembe getirmeyi öngörüyordu getirmedi cuma bugün oldu "en kısa süre içinde" mesajı bile geldi hala ortada yok. Haftasonu da dağıtım yapmıyorlarmış, muhteşem. NEDEN UPS NEDEN NEDEN @itopya.com
Geri