Arama sonuçları: *

• Users: Nox44
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. N

Asus Tuf 1000w Psu Alınır mı Vatan İndiriminden

aktif kullanıyorum. öyle aman aman sesli değil. genel olarak memnunum edit: haziran sonu amazon prime indiriminden 7400 TL'ye almıştım. fiyat bana yüksek geldi. 10kya bi tık daha iyisi bulunur sanki
  2. N

1 Milyon 100 Bine Otomatik Araç

skoda scala 1.0 premium bakabilirsiniz. 110k km kullandım, yakıtı makul, konforu ve bagaj hacmi gayet güzel. donanım da fena değil. şu sıralar intercity 2.elde filo değişimi sebebiyle çok sayıda araba var. fakat düzgün kullanılmışları da mevcut. baktığınız araçları dmden iletirseniz...
  3. N

Öneri Araç Kamerası Önerisi Yapar Mısınız

hocam eğer çakmaklıkla kullanıcam diyorsanız ve radar modülüne ihtiyacım yok gece kayıt istemiyorum diyosanız gayet yeterli. radar modülünü alınca, içinden zaten akü ve obd port aparatları da çıkıyor, ekstra olarak onları almanıza gerek kalmıyor. evet evet tüm bildirimler kapatılabiliyor
  4. N

Yardım Ekran Kartı Tutucusu Öneri

kartın kendi içinden çıkan tutma aparatını biraz modifikasyonla tutturup bunlardan aldım. benim de tabanda fanlar var, uç kısmına koyup ön taraftaki eğilmeyi engelledim. memnunum ve hava akışına bir etkisi de olmadı
  5. N

Öneri Araç Kamerası Önerisi Yapar Mısınız

6 aylık kullanım deneyimi görüntü inanılmaz net, gece ve ışıksız ortamda dahi plakalar net okunuyor. olası sarsıntı veya kazalarda otomatik olarak o anı klip alması hoşuma giden bir özellik. malum durduğumuz anlarda telefonlara çok bakıyoruz ve ışıkta beklerken öndeki araç hareket etti...
  6. N

DLSS 5 Test Esnasında RTX 5090’I Eritmiş

dlls kullanmıyorum ama ürktüm. kablo mu değiştirsem ya
  7. N

❌İndirim Bitti! Meysu 200 Ml Kayısı Nektarı 9.86 TL

temizleri de atarız ya sorun yok :D tamamı ıskarta çıkmıyo sonuçta
  8. N

🔥İndirim 749₺ - Anker 75w Araç Şarj Cihazı

tam da ihtiyacım vardı. hazır yeni araba almışken chip para da kullanıp 450 TL'ye çektim :D teşekkürlere
  9. N

buraya foto atmamak için zor tutuyorum kendimi :D
  10. N

Malatyalı bir kuru kayısı üreticisi olarak ve meysuya zaman zaman ürün veren biri olarak ben de uzak durulması taraftarıyım :)
  11. N

Çözüldü✓ AMD Ryzen 7800x3d ve RTX 5070 Ti Sistemi mi Ne Kadara Satmalıyım

bence de parça parça satmak daha mantıklı. imzadaki sistemi haziran ayında 130kya üstelik tamamını 9 taksitle topladım. ikinci el alacağım senaryoda 110-120k nakit vermek benim için epey sıkıntılı olurdu ve tercih etmezdim
  12. N

4x8 Ram Mantıklı mı?

kesinlikle 2x16 almalısınız. anakartta 4 slot olması 4 ünü doldurmanın iyi bir fikir olduğunu belirtmez. işlemci yükü ciddi artar, dar boğaz yapabilir. ayrıca hız ve kararsızlık sorunları da oluşabilir. single kit ramler aynı anda banttan inmediği için içindeki çiplerin farklı serilere sahip...
  13. N

Hangisi Mantıklı Toplama/Hazır ?

tüm arkadaşlara katılıyorum. haziran ayında topladım sistemimi. hazır sistem baktığımda benzer özelliklere sahip üst seviye ürünlerle 150-160k fiyatlar çıkıyordu. yine benzer özelliklere sahip giriş seviye ürünlerle ise 120k civarına geliyordu. amazon prime indirimleri dönemi kendim topladım...
  14. N

Monitörü Nasıl Temizlerim?

çamaşır makinesinde yıka. şaka yapmıyorum :)
  15. N

🔥İndirim Arctic Liquid Freezer Iıı Pro Siyah 5.139₺ / Beyaz 5.169₺

haziran ayı amazon indiriminde 6k ya lian li galahad ii trinity performans denk getirmiştim. haliyle planlamamdaki arctici almadım. bu paraya en iyisi ama indirimdeki galahadla yarışamaz :D
  16. N

Anlas Kışlık Lastik mi Almalıyım 4 Mevsim mi?

motorun marka modelini de yazarsanız bir fikir söyleyeyim
  17. N

Gta 6 Oynanış Sızdırıldı ! (Yeni Görüntüler Geliyor !)

dmden spoiler atcam sana :D
  18. N

Shadow 3x mi Ventusmu

69k shadow için ciddi yüksek ya. gigabyte gaming ocyi haziranda 58 e aldım. soğutmasından ve ses seviyesinden gayet memnunum. @darktower ın da dediği gibi biraz marka algısı sebebiyle yüksek fiyatlar istiyorlar
  19. N

Yardım 160-170 Cm Arası PC Masa Tavsiye

ayak işin kolayı tabla önemli bence
  20. N

Yardım 160-170 Cm Arası PC Masa Tavsiye

ikea trotten 160x80 tabla kullanıyorum. 2 tane ayak ve 3 askı aparatıyla duvara sabitlenmiş durumda. sağlamlığı epey iyi. kasa, 32 inc monitör, ps5pro, laptop, ıvır zıvırlar derken üstünde pek çok şey var ve esneme 0. şu an tabla 3300 tl. ayaklarla beraber 5k civarına çıkartmak mümkün
Geri