Arama sonuçları: *

• Users: serialxxx
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. serialxxx

❌İndirim Bitti! 4799 TL Thonet & Vander Kurbis Bluetooth 5.0

Genel olarak bu markada bi indirim söz konusu. Soundbarlar vs. güzel düşmüş. İhtiyacı olan baksın.
  2. serialxxx

🔥İndirim Mercusys Mr80x 3 Port 3000 Mbps Router Wifi 6 1.139tl Amazon Satıcılı

Hocam alalı 2 yıl olmuştur rahat. Versiyon muhabbetini ben de duymuştum aldıktan sonra. Sanırım bende bulunan 1.2 idi. Donma sorununa gelecek olursak zaten çipten değil ben de yazılımsal olduğunu düşünüyorum. Çünkü kimi zaman kullanıcı adı şifre gireceğim yer bile gelmiyor, butonlar çalışmıyor...
  3. serialxxx

🔥İndirim Mercusys Mr80x 3 Port 3000 Mbps Router Wifi 6 1.139tl Amazon Satıcılı

Bir süre kullandım. Türk telekom'un bedava verdiği modem daha iyi yayılmaya sahip saçma bi şekilde. Çıkardım o yüzden kenarda boşta duruyor. Ek olarak arayüzü bi keenetic kalitesinde vs. değil. Bazen bi donuyor modemin fişini çekip takmak gerekiyor falan.
  4. serialxxx

Gıgabyte Mo27u2 27" 4k 240hz OLED Monıtor 33.999 TL

4K ve Oled'i ayrı ayrı deneyimliyorum ikisi de şahane. Bi de buna 240Hz'i ekleyip konbinlesem bi süre mutluluk reseptörlerim tavan yapar herhalde. Doğrudur hocam katılıyorum
  5. serialxxx

Medion Intel Core 5 120u 16gb 512gb 120hz OLED Dizüstü Bilgisayar 25649tl🔥🔥🔥

Kendimde bulunan Yoga 7 ye çok benziyor tasarımı oled olması vs. fiyatına göre oled 120hz çok iyiymiş de ddr5 olsa tadından yenmezmiş. ihtiyacı olana gider. Düzenleme: Lenovo'nun alt markasıymış ondan bu benzerlik :D
  6. serialxxx

Gıgabyte Mo27u2 27" 4k 240hz OLED Monıtor 33.999 TL

Bende mi bi sorun var bi monitöre ne olursa olsun vereceğim para maks. 20k dır. İmkan meselesi tabii de yevmiyeci adamız ağam bizi aşar
  7. serialxxx

🔥İndirim Aoc Q27g41zdf 26.5" 240hz 0.03ms Qhd Qd-OLED | 19.999 TL

piyasada 2k oled biraz daha artsa da fiyatlar kızışsa. elimdeki 4k ips i satıp 2k oled e geçmeyi düşünüyorum. downgrade gibi görünebilir ama aslında upgrade :D
  8. serialxxx

❌İndirim Bitti! Asus Rog Pelta Beyaz Rgb Kablosuz Gaming Kulaklık 6.499tl 2 Bin Tl Geri Ödeme Var

geçen hafta da vardı aynı kulaklık fiyatı 6799 tlydi. Bu hafta da koydularsa ellerinde kalmış demek ki stok eritmeye çalışıyorlar. Güzel bi indirim olabilir takipte olmakta fayda var
  9. serialxxx

❌İndirim Bitti! İncehesap Gaming Gecesi 1₺ Klavye⏳ 01.00 ⏳

Bu arada bence çoğu insan aksiyonu ve heyecanı için saldırıyor. 1000 kişiden gerçekten ihtiyacı olan 100 kişi çıkmaz
  10. serialxxx

baylar başka indirim yok mu ya sarmadı bu
  11. serialxxx

https://www.incehesap.com/garantipay/payment.php bu hocam
  12. serialxxx

incehesapta sepetine ekledikten sonra garantipay üzerinden alıyorsun ürünü farklı bir link üzerinden. böylece ödeme sırasında server error yeme ihtimalin azalıyor
  13. serialxxx

incehesap senin parayı cukkalamış diye yorumladım
  14. serialxxx

baylar alanlara hayırlı olsun. Garantipay infosu çok iyiymiş yalnız. bi dahakine kullanırız artık
  15. serialxxx

klavye infosu doğruymuş
  16. serialxxx

İncehesap Gaming Gecesi | Asus Strix Scope II 96 Wireless (Kampanya Kombosu)

Bu mantıkla bu kulakla da aynı kombo yapılabiliyor olması lazım :D
Geri