Vergi, kar marjı gibi şeyler var. Direkt çinden sipariş verebildiğimiz zamanlarda çin menşeli ürünleri Türkiye içi pazardan daha ucuza alıyorduk. Artık...
İçerisinde TP-Link AX53 ile aynı Qualcomm'a ait çift çekirdek SoC var yani donma yapacak bir çip değil. Wi-Fi çekim için kanalları karışmış/ dolmuş olabilir...
Hocam alalı 2 yıl olmuştur rahat. Versiyon muhabbetini ben de duymuştum aldıktan sonra. Sanırım bende bulunan 1.2 idi. Donma sorununa gelecek olursak zaten...
Bir süre kullandım. Türk telekom'un bedava verdiği modem daha iyi yayılmaya sahip saçma bi şekilde. Çıkardım o yüzden kenarda boşta duruyor. Ek olarak...
4K ve Oled'i ayrı ayrı deneyimliyorum ikisi de şahane. Bi de buna 240Hz'i ekleyip konbinlesem bi süre mutluluk reseptörlerim tavan yapar herhalde. Doğrudur...
Kendimde bulunan Yoga 7 ye çok benziyor tasarımı oled olması vs. fiyatına göre oled 120hz çok iyiymiş de ddr5 olsa tadından yenmezmiş.
ihtiyacı olana gider...
oyun içinde idarelik bir şey bakıyordum rog fanı olarak sonradan rog strix klavye planım var ama kuponu yapamadım kaldı öyle
1780774250
aile evindeyimde...
piyasada 2k oled biraz daha artsa da fiyatlar kızışsa. elimdeki 4k ips i satıp 2k oled e geçmeyi düşünüyorum. downgrade gibi görünebilir ama aslında upgrade :D
geçen hafta da vardı aynı kulaklık fiyatı 6799 tlydi. Bu hafta da koydularsa ellerinde kalmış demek ki stok eritmeye çalışıyorlar. Güzel bi indirim olabilir...