Arama sonuçları: *

• Users: Yağız.
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. Yağız.

🔥İndirim Migros Evcil Hayvan Mamaları 2 Al 1 Öde

Whiskas verdim küçücük kedi yağını bile bırakmadı faydalı mı zararlı mı bilgim yok
  2. Yağız.

🔥İndirim Huaweı Watch Gt 7 46mm Mavi - 12.989 TL

Adının GT 7 olması Bu ara stok bitti diye fiyatı arttı ama düz GT 6 modeli 8,5k ya satiliyordu aralarında bu fiyat farkına değecek fark kesinlikle yok zaten yurtdışı fiyatları çok yakın TR fiyatlari arası makas fazla o da yeni çıktı diye muhtemelen zamanla makas kapanır Ekran, gps, sağlık...
  3. Yağız.

Alınır sağlık takibi sağlık olsun ben Huawei den memnunum hatta band modeli 4 yıldır çalışıyor
  4. Yağız.

Öneri 1000 Dolar ile Nasıl Bir Yatırım Yapabilirim

Kasayı böl yavaş yavaş öğren. Sosyal medyada dolu takipcisi olan hesap var onlar bile 1 günde batıyor başkalarına fazla güvenme, kendin deneye yanıla öğren. Temel analiz kendi başına para kazandırmaz ama en azından borsa dinamikleri hakkında bilgi edinmiş olursun rsi, ortalamalar vb 1 2 saat...
  5. Yağız.

Stoklar bittiği için öyle 2 3 gün önce fiyatı 8 9k arasında geziyordu. Bence bu da 11,5k falan görür ama bu enflasyon ve kurda ne olur bilinmez
  6. Yağız.

Yani yanlış bilmiyorsam yurtdışında GT 6 ile GT 7 arasında 10 20 Euro falan fark var TR de 4k Bence 11 12k arasına iner
  7. Yağız.

Muhtemelen daha çok düşer
  8. Yağız.

🔥İndirim Migros Evcil Hayvan Mamaları 2 Al 1 Öde

2 hafta önce 100 e aldığım 67 olmuş bazılarında indirim var
  9. Yağız.

Öneri 1000 Dolar ile Nasıl Bir Yatırım Yapabilirim

Piyasaya böyle girersen %90 elindekinden olursun sonra kahvelerde borsa ponzi diye dolaşır durursun Hepimiz kazanmak için gireriz ama katlamak o kadar basit bir şey değil hele hele yeniysen Boyle bir amacın varsa bile 200 dolarla falan işlem açarak basla
  10. Yağız.

2 Bin TL'ye Akıllı Saat Önerisi

Honorun saat bu hafta 1300 e inmişti yanlış hatırlamıyorsam o ara biraz incelemiştim küçük yazılım hataları var 1300 olsa belki olabilir ama genel kullanım ve bu fiyatlar için ben olsam Havit alırdım Spor odaklı ise Honor veya daha mantıklısı band modeller alabilirsin
  11. Yağız.

🔥İndirim Case 4u 2 Portlu 30w Şarj Aleti 199 TL - 6 Yıl Garantili!

Bu arada toplam 30w imiş satıcı type c maks 27 yazmış yine de bedava Bazı kişilere de 65w yazmış da o kadar değildir bence
  12. Yağız.

🔥İndirim Case 4u Akıllı Saat Şarj Kablosu 49 TL!

https://app.hb.biz/3i6tapFsGdOt 39 TL ye de satıyor ama ikili alım :D kârı 5 TL falan heralde
  13. Yağız.

❌İndirim Bitti! İncehesap Günün Bombası 22:00 Da

Temu serbestken işte hocam misal bir tabletin de kılıfı 20 30 dolara falan satılıyor ama getiren adam 4,3k ya koymus başka muadili de yok Zaten genel anlamda zam var bir de içerdekilere kaldık maalesef Yoksa bence de bomba değil belki fırsat olabilir
  14. Yağız.

Yardım Öğrenciyim Tablet Lazım !!!

S11 al geç reis büyük ekranı napacaksın bence tablet dediğin taşınabilir olacak, kaliteli ekrana sahip olacak, 7 yıl güncelleme desteği varsa işlemcisi bu süre boyunca tableti takılma olmadan kaldıracak kadar iyi olacak yoksa 20 yıl da güncelleme versen bir şey değişmez Kocaman ekran olunca ne...
  15. Yağız.

Şimdi gideyim de incelemelerine bakayım Var mı bu fiyata daha iyisi hocam varsa iptal edip onu alalım 🤓
  16. Yağız.

Ucu ucuna aldım kartı kaybettim sandım 10 dakika onu aradım :D Kötüyse de iade edip Haviti alırım sonuçta kupon olmasa da 2126 yerine 2200 e geliyor sorun değil Başlık ve etiket için teşekkürler @shyNNN
  17. Yağız.

Bluetooth da varmış arada kalmadım değil
  18. Yağız.

Tam aklıma geldi alınır mı ki hocam Arkadaş havitin prosunu önerdi tam onu alacakken ödeme yerinde bu klavye geldi :D Sence bu mu o mu
  19. Yağız.

Havit Kb884l Klavye Alınır mı

Teşekkür ederim bunu alıyorum o zaman
Geri