Arama sonuçları: *

• Users: canerlee
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. C

❌İndirim Bitti! RX 9070 XT Pulse 42.999 Paraf Kart Özel 6 Taksit ve 2300 Paraf Para+Oyun (38.199)

Arkadas baktim sadece 3 ay once 32 bin TL'ye 6 taksit almisim karti hepsiburadadan. Ne oldu abi bu 3 ayda? 32 olan 35 olur anlarim ama nasil 50 olabilir. Suraya bak 43e guzel fiyat diyoruz. Bir sekil sistem kuran insanlar yirtti valla. Umarim fiyatlar duser en kisa surede.
  2. C

🔥İndirim Msi Siyah Hava Soğutma 1070tl

Sivi sogutma kullanasim yok hava sogutma istiyorum ama cok da kaba olmasin istiyorum. Yani hem ayranım dökülmesin hem kötü olaylar yaşanmasın : ) Guzel gozuktu gozume aldim bakalim. Umarim idare eder.
  3. C

🔥İndirim Nadir RTX 5090 Aorus Infınıty 359.998,80

100 tl kuponum var bu üründe kullanıp alırsam sanırım kara geçebilirim...
  4. C

❌İndirim Bitti! Havit Gk71 Profesyonel Oyuncu ve Yayıncı Mikrofonu Xlr/Type-C 1.580 TL 🔥🔥🔥

çünkü indirim perşembe günü başlamıştı hatta bugüne kadar sürdü sanırım. geç kaldınız. ama yine olur indirim bence. havit markası yapıyor devamlı indirim.
  5. C

❌İndirim Bitti! Havit Gk71 Profesyonel Oyuncu ve Yayıncı Mikrofonu Xlr/Type-C 1.580 TL 🔥🔥🔥

ürünü almıştım daha sonra ne yapacağım mikrofonu deyip iptal ettim. para bankaya yattı. hop bugün kargo mikrofonu teslim etti :) beleş mal en sevdiğim demedim tabii ki:) firmayla iletişime geçtim ve durumu anlattım. istersem kargo ile yollayabileceiğimi söylediler ama gelmişken geri yollamayayım...
  6. C

Hic ihtiyacim yokken aldim. Neden? Cunku dayanamiyorum. Bu forumu daha az takip etmem lazim:) basligi acan arkadasa tesekkurler. Kafayi kirip yayinci olursam kendisine selam yollayacagim.
  7. C

❌İndirim Bitti! Gigabyte Radeon RX 9070 XT 40.403,09 TL

Her ne kadar ic karartici da olsa hastayim bilgi veren iceriklere. Elimizdekilerin kiymetini bilelim.
  8. C

❌İndirim Bitti! Gigabyte Radeon RX 9070 XT 40.403,09 TL

Yonetici bir sahsin actigi sapphire pulse 9070 xt yi 3 ay once 32binliraya pesine 6 taksit aldim. Bir arkadas bana oglum daha dusecek eskidi bunlar ne salaksin demisti:) O yonetici arkadasa selam olsun.
  9. C

🔥İndirim Hepsiburada Tıkla Kazan Aktif

Bilgisayar urunlerinde 2500 TL'ye 500 tl indirim cikti. Ama urun grubuna bakiyorsun ne kadar cop varsa doldurmuslar hepsi de sacma sapan fiyatlar. Hic yapmayin daha iyi bence.
  10. C

❌İndirim Bitti! 🔥🔥 Gamepower Asura 1699 TL / Gamepower Vitrus 999 TL Kaçırmayın!🔥🔥

Yok hocam. Yani söküyorsunuz da kenarlari acik kaliyor tam bir kapak gibi degil.
  11. C

❌İndirim Bitti! 🔥🔥 Gamepower Asura 1699 TL / Gamepower Vitrus 999 TL Kaçırmayın!🔥🔥

Onlarca inceleme izlemisizdir hepimiz ama paylasan olmamis diye gordum. Kutu icerigi bu sekil.
  12. C

Yani ne bileyim 2k para icinde yedek basliklari, extra dpad, etiketler, cantasi ki harika bir canta, sarj istasyonu baya dolu ve uygun geldi. Alanlara ve alacaklara hayirli olsun demek duser.
  13. C

Ben duz adamim profesyonel oyuncu degilim beni o yuzden tatmin etti. Oyle onlarca kol da kullanmadim ama bunu cok begendim. Fiyatina gore cok iyi oldugunu dusunuyorum. 1900 ken aldim ama 2500 bile verilebilir diye dusunuyorum. Tabi bu benim yorumum herkesin kendi zevki. Diger markalari...
  14. C

İyise kalsin tipi modeli hosuma gitti. Hayirlisi 200 kaçası varmis bana:)
  15. C

Sepete ekledim 1699 odedim dikkat etmeden 1899... İade edeyim mi yoksa oyle ya da boyle iyi fiyat mi ne dersiniz dostlar?
  16. C

🔥İndirim İncehesap.Com | Günün Bombası | 26 Ağustos 2026

Ya odeme ekranina gidiyoruz. Bankadan onay veriyoruz. Bekleme ekraninda kalip iptal oluyor. Gercekten acinasi bir sistem. Bezdirdiler.
  17. C

Vatanpc En Ucuz Asrock Challenger Rx9070xt 36.319tl

Anladim hocam eyvallah. Iyi aksamlar dilerim. 4k fark ben de vermezdim acikcasi ikisi arasinda kalsam. Ilk mesajimda dedigim gibi fark yoksa pulse tercih edilebilir. 4k da az para degil.
  18. C

Vatanpc En Ucuz Asrock Challenger Rx9070xt 36.319tl

Boyle bir liste isinizi gorur belki ses konusunda 1786480469 Hocam ben videoya bakmiyorum kendi deneyimimi soyluyorum. Kasa masamin ustunde ve kafamla arasinda 50cm yoktur. Ve sessiz. Simdi ne diyeyim ben sesli mi diyeyim:)
Geri